Autors Tēma: pļāpa par dāvanām  (Lasīts 9606 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: pļāpa par dāvanām
« Atbilde #30 : 2016. gada 28. decembris, 14:55:43 »
es gan nekādas problēmas dāvanās nesaskatu... ja sievai manis dāvinātais spinings nepatīk, es taču pats varu ar to reizēm pamakšķerēt! :) tieši tāpat kā viņa drīkst reizēm uzvilkt man dāvināto kreklu, kurš man nepatīk!  galvenais, lai pēc katras reizes izmazgā, izgludina, saloka un noliek skapī! :) 

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #31 : 2016. gada 28. decembris, 15:23:30 »
Tieshi shogad uzdaavinaaja tuvs cilveeks, spilgti zalju shalli 100% sinteetiku. Kaut tika piekodinaats, ka sinteetiskas auduma shalles, lakati netiek neesaati.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2016. gada 28. decembris, 15:38:32 »
Tieshi shogad uzdaavinaaja tuvs cilveeks, spilgti zalju shalli 100% sinteetiku. Kaut tika piekodinaats, ka sinteetiskas auduma shalles, lakati netiek neesaati.

nu nepamanīja cilvēks, ka sintētika! :)  ja nevar nēsāt, varbūt to var kā citādi saimniecībā izmantot?!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #33 : 2016. gada 28. decembris, 16:22:34 »
Nu vot, i nakarkala... Uzdāvināja man šodien aproci. Tādu, ka nezinu, pie kā es viņu varētu vilkt  :(
Tas ir lielisks iegansts nopirkt kādu jaunu apģērba gabalu

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #34 : 2016. gada 28. decembris, 17:30:00 »
Tas ir lielisks iegansts nopirkt kādu jaunu apģērba gabalu
Jā, vislabāk pie vienas mazas, smukas sprādzītes vai cimdiņiem piepirkt visu pārējo - mēteli, zābakus, šallīti, somiņu, cepuri utt.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #35 : 2016. gada 28. decembris, 19:19:53 »
daddy, sinteetiku nevar izmantot NEKUR !! Pat ne , lai griidu izmazgaatu. Nezinu kaa var nepamaniit, ja uz birkas rakstiits 100% viskoze !!! Un veel taa kraasa...brr....indiigi zalja ..man ..dabiigai blondiinei !!!!!!!!

Nuffs

• Viesi
« Atbilde #36 : 2016. gada 28. decembris, 19:32:40 »
Viskozes šķiedras tiek ražotas no koksnes celulozes.
Tā ir dabīga šķiedra, mākslīgi ražota, bet ne sintētiska.
Par krāsas nepatiku vai nepiestāvēšanu jau cits stāsts :).

« Atbilde #37 : 2016. gada 28. decembris, 20:01:55 »
Viskoze toč nav sintētika, un principā zaļš blondīnei varētu arī neslikti izskatīties - varbūt tev laiks paplašināt robežas :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #38 : 2016. gada 28. decembris, 22:35:12 »
Nokrāso rudus matus, un zaļš būs super.

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #39 : 2016. gada 29. decembris, 00:28:00 »
par sinteetiku biju nekorekta, bet viskoze manaa skatiijumaa nav dabiigs matreals. Auksts, burziigs..brr...Tik zaljsh nepiestaavees nevienai blondiinei, tikai tumshmateem vai rudmateem. Ar robezhaam man viss ok, pat paaraak , es teiktu :)

Atslēdzies Klāra

« Atbilde #40 : 2016. gada 29. decembris, 00:29:08 »
Nokrāso rudus matus, un zaļš būs super.

Rudmatei tieshaam buutu skaisti .. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #41 : 2016. gada 29. decembris, 01:42:10 »
man nupat liekas,ka tik milzīga uzmanība tiek pievērsta tām dāvanām  :scratch:
nu patiešām, laikam pilnīga vecuma pazīme...bet patiešām liekas,nu cik var, vaitad Ziemsvētki ir tā reize kad šitā jāplosās... nutak pamats un pirmsākumi nekādi nebija orientēti uz apdāvināšanos šādā kontekstā un mērogos... viss aizmirsies,jeb nojucis... :faint:

vispār,es biju nolikusi vienu avīzes lapu..doma bija nofočēt un te bildi ielikt..bet nenofočēju,un kāds jau to avīzi nolikvidējis. karoč, stāsts tāds - ka māmiņa saviem,laikam trijiem bērniem uz ziemsvētkiem sagādājusi 290it dāvanas!!!! bija bilde ar kastēs iekrautu eglīti.
vinai tā griboties un viņas bērni esot to pelnījuši ... omg!!! bērni tādi no 2līdz 8i gadi...
nu es nez...
no otras puses skatoties to ziemsvētku pirkšanas trakumu..var cerēt,ka varbūt atlikušo gadu visi paliek mierīgāki, pulveris izšauts ? :)
es neko..man vienalga ..es tikai  :scratch:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2016. gada 29. decembris, 09:11:44 »
Mellene, kaut kur Tev ir taisnība, nevajag to visu pārvērst par murgu un stresu.

No otras puses - kaut kā tak vajag apkārtējos iepriecināt...un kad tad ja ne ziemsvētkos? :)  Tad kaut kā sirds atveras...pat man. konkrēti - sīkā nokāva kompi, nu visticamāk gultā lietoja, šis pārkarsa un izbeidzās. vecss jau arī bija. Nu vo, ziemsvētku vakars, sīkā bēdīga, viss slikti. Palika žēl, pasūtīju, otrajos ziemsvētkos dabūju, bērns laimīgs... nebūtu ziemsvētki, fig viņa 2 dienu laikā pie jauna kompja tiktu, noteikti pasmacētu, lai ilgāk atceras, ka kompi nedrīkst bez paliktņa gultā likt!  :evil: un vēl visādus solījumus izspiestu... 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2016. gada 29. decembris, 09:16:06 »
par sinteetiku biju nekorekta, bet viskoze manaa skatiijumaa nav dabiigs matreals. Auksts, burziigs..brr...Tik zaljsh nepiestaavees nevienai blondiinei, tikai tumshmateem vai rudmateem. Ar robezhaam man viss ok, pat paaraak , es teiktu :)

Nu vo - nekorekti uzstādīti nosacījumi un pēc tam - izrādās nelaba dāvana :( :( 
tāpēc vajag piekodināt, ko tieši dāvināt, nevis, kas netiek nēsāts. Domāju, ka zaļa nebūt nav vienīgā krāsa ko Tu nenēsā :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #44 : 2016. gada 29. decembris, 10:36:36 »
Mjā, par to šalli - vai dāvinātājs zināja, ka viskozi uzskati par sintētiku?
Man, tāpat kā Samotrākes Nīkei un Nuffam, tā tiek pieskaitīta pie dabīgiem materiāliem. Starp citu, šobrīd nu jau bieži sastopamais tencels, liocels (lyocel), modāls, cupro ir radniecīgi viskozei. Poliesters, akrils, lūk, sintētika manā izpratnē.
Nu par krāsu, cita lieta, un vēlamo (vai vismaz nevēlamo) toni noskaidrot iepriekš.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 29. decembris, 10:42:39 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck