Autors Tēma: Tiešām negribēju šodien par likumiem runāt  (Lasīts 2521 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Tiešām negribēju šodien par likumiem runāt
« Atbilde #15 : 2017. gada 03. janvāris, 17:13:14 »
Daddy, es taču nebrēcu "atlajst sejmu", vai ne?
Mēģinu tikai bilst, ka nevar būt neiespējami pieņemt kvalitatīvus likumus, tos ievērot un arī tautai izskaidrot. (?)

Ko var secināt no topika sākuma piemēra? Ka Tieslietu ministrija uzskata - sadzīves teroristu un varmāku ierobežošanā kaut kā varētu palīdzēt neesošs likums par pilnīgi cita tipa cilvēkiem, bet pašlaik dzīvojiet, kā redzat.
.
Ko var secināt no pēdējo dienu VID publiskās komunikācijas? Vai to, ka nu jau pāris gadus IIE nodokļa likumā ir precizēts, kādus dāvinājumus apliek un kādus neapliek ar nodokli? Nē taču, pirmā ziņa izskanēja tā, it kā tas būtu kāds jauns un briesmīgs nodoklis.

Ko var secināt no gada beigu stīvēšanās ap sociālo apdrošināšanu un MUN likmi? Vai to, ka augstākajām amatpersonām ir skaidras nodokļu cēloņsakarības un redzējums, kā būs vislabāk?

Ko var secināt par jauno Kontu reģistra likumu, ko pārraudzīs VID? To, ka tas būs viegli administrējams starptautiskās drošības rīks? Ja?

utt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2017. gada 03. janvāris, 17:16:31 »
Vajadzēja vēl smalkā balsī kliegt: "ak,Tu, riebīigais"
Biji iznācis vismaz rozā halātā?

:)

puķainās apenēs... viņš nelaimīgais, bija uzskrējis virsū guļošam lauvam!  :murmur:  es pēc dabas esmu labsirdīgs, kad paēdis un izgulējies...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2017. gada 03. janvāris, 17:26:28 »
Daddy, es taču nebrēcu "atlajst sejmu", vai ne?
Mēģinu tikai bilst, ka nevar būt neiespējami pieņemt kvalitatīvus likumus, tos ievērot un arī tautai izskaidrot. (?)

atļauj Tev nepiekrist? :) manuprāt tas IR neiespējami

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2017. gada 03. janvāris, 17:28:01 »
Ko var secināt no pēdējo dienu VID publiskās komunikācijas? Vai to, ka nu jau pāris gadus IIE nodokļa likumā ir precizēts, kādus dāvinājumus apliek un kādus neapliek ar nodokli? Nē taču, pirmā ziņa izskanēja tā, it kā tas būtu kāds jauns un briesmīgs nodoklis.

Par šo, manuprāt, liela daļa atbildības par sacelto brēku būtu jāuzñemas masu meeeedijiem.
Un tie parakstu vācēji arī  lasīšanu tālāk par virsrakstiem neaizraujas..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2017. gada 03. janvāris, 17:28:57 »
tas IR neiespējami

Viss. Krīt priekškars, un krīt lustra :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #20 : 2017. gada 05. janvāris, 15:00:48 »
Nu redz, tavs Ogres stāsts likumsakarīgi nobeidzies:

Par mazas meitenes pavešanu netiklībā Ogrē aizturēts bijušais cietumnieks

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA apstiprināja, ka policija vīrieti aizturējusi un tiesa viņam piemērojusi apcietinājumu. Kriminālprocess sākts par pavešanu netiklībā.

kā teica mans kādreizējais kaimiņš - milicis, ja ir cilvēks, pantu vienmēr var atrast, ja vien gribas. ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 05. janvāris, 20:10:32 no lumbergs »