Autors Tēma: virtuves kombains  (Lasīts 5995 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

virtuves kombains
« : 2017. gada 10. janvāris, 20:44:55 »
Lūdzu ieteikumus ja tādi ir. Man vajag lai rīvē, jauc mīklu un maļ gaļu. Blenderim nav jābūt.
Vislabāk ja ieteiksiet konkrētu ražotāju un modeli. Paldies
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mangusts

Re: virtuves kombains
« Atbilde #1 : 2017. gada 10. janvāris, 21:40:44 »
Ir lietošanā Bosch. Nevaru atrast precīzu modeli, bet ir gandrīz kā šis http://www.mediamarkt.at/de/product/_bosch-mum-59-s-81-de-1441729.html, izņemot manam nav tās mazās blendera glāzītes/smalcinātāja un atšķiras putojamā/jaucamās slotiņas. Mājās tikšu, varēšu precizēt.
Tiesa gaļas maļamo tā arī neesmu izmēģinājusi. Tāpat blenderi, jo tas man ir atsevišķi. Rīve iet uz urrā cidoniju laikā.
Rauga mīklu jaucu tikai ar šo kombainu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2017. gada 10. janvāris, 21:42:33 »
Kopš man smalks "viss vienā" nosprāga, un paliku vienā mirklī bez nekā, kombainus neatzīstu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2017. gada 10. janvāris, 22:12:34 »
Par nenojaušu, ko ar tādu darīt...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2017. gada 10. janvāris, 22:26:23 »
399€ nepavilkšu.
A ko darīt ar tādu?? Nu es gaļu regulāri maļu. Varētu vairāk salātus ēst ... kāpostus (nepatīk man šņikāt), burkānus (bez pirkstu gaļas klāt). Tāpat kādu kūku uzjaukt. Es pielietojumu redzu.
Un nopērkot kombi es visus atsevišķos loriņus ārā mest netaisot it kā
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 10. janvāris, 22:33:43 »
Tev tā ātri, uz sitiena?
Iesaku tomēr pagaidīt kādas akcijas. Nezinu, kā DE, bet AT ļoti regulāri dārgas preces var dabūt akcijās par puscenu vismaz. Ja ne vienā veikalā, tad citā. Tāds kombains par 399€ mierīgi dabūjams par 199€, tikai jāpaciešas un jāpapēta reklāmas

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2017. gada 10. janvāris, 22:43:15 »
Nē nav ātri. Šobrīd pētu piedāvājumus

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2017. gada 11. janvāris, 07:37:20 »
Man nāk prātā tikai pavārs. Nav ne jausmas par tādiem kombainiem, kas dara visu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2017. gada 11. janvāris, 07:56:42 »
Pirms kāda laika par tamlīdzīgu aparātu aizdomājos.  Bet tad ievēroju, kād čakars ir ar rīvi/suluspiedi piem. pēc ābolu vai burkānu sulas. Da nu...
Lai to aparātu pēc tam iztīrītu un sakoptu, paies 3x ilgāks laiks, nekā sagatavot vakariņām katru sastāvdaļu savām rociņām :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #9 : 2017. gada 11. janvāris, 09:26:41 »
Man nav tāda. Aizdomājos par praktisko pusi - man īsti nepatiktu, ka vienlaikus gan maļ jēlu gaļu, gan rīvē svaigus dārzeņus salātiem. katru reizi būtu ārkārtīgi smalki jāmazgā, jāplaucē.
Vispār, jo smalkāks agregāts, jo lielāka tīrīšana un mazāka vēlme tādu milzeni vilkt laukā un darbināt.
Piemēram, sulu spiedi es praktiski neizmantoju, jo riebjas tīrīšanas process.
Man ir elektriskā rīve-smalcinātājs. Viens neliels bundulis.
Tai bundulī ir nomaināmās rīves, asmenis, ja kas jāsamaļ, iespējams arī putot. Daudz izmantoju.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2017. gada 11. janvāris, 11:06:33 »
Pirms kāda laika par tamlīdzīgu aparātu aizdomājos.  Bet tad ievēroju, kād čakars ir ar rīvi/suluspiedi piem. pēc ābolu vai burkānu sulas. Da nu...
Lai to aparātu pēc tam iztīrītu un sakoptu, paies 3x ilgāks laiks, nekā sagatavot vakariņām katru sastāvdaļu savām rociņām :)
sulas spiest nav man doma un nevajag.
Man ir elektriskā rīve-smalcinātājs. Viens neliels bundulis.
Tai bundulī ir nomaināmās rīves, asmenis, ja kas jāsamaļ, iespējams arī putot. Daudz izmantoju.
kaada, paraad. Varbuut man arii der

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2017. gada 11. janvāris, 12:39:15 »
Rakstīju, rakstīju, pazuda...

Man ir MUM 56340 (skat att.). Ja varētu, komplektētu pēc vajadzības - diemžēl man liekais blenderis, cik redzu ir visos modeļos. Manis dēļ varētu nebūt arī citrusu sulasspiede, lai gan dažreiz tā ir izmantota. Gaļas maļamo kādreiz domāju izmantot, pagaidām attur slinkums, jo pērku jau samaltu (kā tur Fēliksam Ugunsgrēkā bija ar tiem skrimslīšiem :D )

Kā mīklas jaucējs ērts un ļoti viegli tīrāms, kā rīve - pietiekami viegli tīrāma.

Traucē - jāatrod vieta daudziem papildatribūtiem: gaļas malšanai paredzētajai uzpariktei, rīvju bunduļiem... Pats korpuss ar mīklas bļodu parocīgs un pietiekami kompakts, jaucamās slotiņas arī integrējamas bļodā.

Gaļas maļamais un rīve saskaras tikai vietā, kur attiecīgie pričindāļi stiprinās pie motora - ar higiēnu nekādu problēmu.
Attēlā nav redzams, bet ir vēl plastmasas vāks, kas pārliekams bļodai, lai putojot nekas nešļakstās. Bļoda fiksējas ar pagriezienu, pats aparāts ar lipekļiem pie galda - diezgan mierīgi var ieslēgt un atstāt kādu brīdi darbojamies nepieskatītu.

P.S. Bet - dāvinātam zirgam zobos neskatās. :)

Save

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies dille

« Atbilde #12 : 2017. gada 11. janvāris, 12:51:26 »
Mans maļamais ir ar stāžu, ātrumā paskatījos, tādu neredzu.
Laikam Philips, kas to atceras.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2017. gada 11. janvāris, 12:55:39 »
Bet tā - laikam, ja pati izvēlētos, nepirktu kombainu, bet atsevišķas ierīces pēc vajadzības.

Atslēdzies dille