Autors Tēma: virtuves kombains  (Lasīts 6007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: virtuves kombains
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. janvāris, 14:02:21 »
Šitāds ir man :
nav galjmashiinas :(
Bet tā - laikam, ja pati izvēlētos, nepirktu kombainu, bet atsevišķas ierīces pēc vajadzības.
man ir viss atsevishkji, bet gribas lai ir kopaa. mosh taa ir vnk mana kapriize .... jeb es mekleeju sev daavanu uz dzimeni. Tok paardomaashu vai man tieshaam to vajag
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. janvāris, 14:36:32 »
Kopš padomjlaikiem gan mašīna nav lietota, tagad taču uz vietas samals visu, ko gribi. Varbūt kombainu vajag, ja liela ģimene, viena burkāna dēļ kombainu nedarbinātu.

Atslēdzies dille

« Atbilde #17 : 2017. gada 11. janvāris, 14:52:55 »
Pēc idejas ar to Philips var gaļu arī samalt, nu ne gluži samalt, bet sasmalcināt tādā putriņā.
ja vajag akurāt tā, kā tirgū samaļ, tad nē. 

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #18 : 2017. gada 11. janvāris, 15:06:40 »
tagad taču uz vietas samals visu, ko gribi. Varbūt kombainu vajag, ja liela ģimene, viena burkāna dēļ kombainu nedarbinātu.
kaajaam ejamaa attaalumaa nav veikalu, kuros ir svaigaa vitriina un malshanas fiicha :( viens burkaans salaatos arii it kaa pa maz, bet ... ja buutu shitaads maljamais, saku, mees vairaak salaatus eestu. Nu taa es domaaju
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies dille

« Atbilde #19 : 2017. gada 11. janvāris, 16:14:21 »
viens burkaans salaatos arii it kaa pa maz, bet ... ja buutu shitaads maljamais, saku, mees vairaak salaatus eestu. Nu taa es domaaju
Ja Tu īpaši neēd svaigus salātus, dārzeņus tagad, tad neēdīsi arī tad, ja būs maļamais.
Citādi būtu, ja Tu būtu radusi katru dienu ēst salātus un rīvētu jēlām rokām uz parastās rīves. Tad jā, jauna ierīce Tev atvieglotu dzīvi. Nu negribēsies Tev to verķi stellēt un pēc tam mazgāt.
Nebūs motivācijas. Tāpat, kā tiem, kuri nopērk mājām velo- un kādus tur ne trenažierus ar domu - nu gan būs. Būs tikai drēbju pakaramais, ja iepriekš tas nav bijis dzīves nepieciešamība.

Pērc to, kā trūkums Tev ir akūts.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 11. janvāris, 20:27:23 »
Tieši šodien atnāca Saturn veiča reklāmas lapa, šitais aparāts no 279€ nocenots uz 124€.

Konkrētajā linkā mazliet dārgāks, sameklēju vnk, lai parādītu.

http://www.saturn.at/de/product/_bosch-k%C3%BCchenmaschine-mum-4855-profi-mixx-1441765.html

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #21 : 2017. gada 11. janvāris, 20:55:02 »
139,99. Es varētu moš atļauties :). Rīt aplūrēšu datorā. Telefonā grūtu visu izlasīt.
Danke

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 11. janvāris, 21:02:15 »
Nezinu tikai, vai jauda nav pamaza?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #23 : 2017. gada 11. janvāris, 21:13:14 »
Man Bosch, bet bez gaļmašīnas un lielās mīklas jaucamās bondzeles. Aparāts nav izdevīgs, ja jāgatavo neliels daudzums, bet visai ģimenei gatavot ļoti izdevīgi. Visvairāk izmantoju visādas rīves un šķērējamos aparātus salātiem un zupu sagatavēm. Rudenī aparāts ļoti noderēja visādu ziemas salātu taisīšanai. Ja agrāk visu sastāvdaļu sasmalcināšana aizņēma 2 stundas, tad tagad 10 minūtēs viss bija sašņikāts. Laiku pa laikam padarbinu smūtiju un kokteiļu jaucēju, citrussulasspiedi. Neesmu vēl mēģinājusi neko putot.
Vispār laba lieta, man patīk. 

Atslēdzies diddly

« Atbilde #24 : 2017. gada 11. janvāris, 21:54:05 »
tiešām,tas kombains tik labs? nekad nav bijis,un nav gribējies :thinking:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2017. gada 12. janvāris, 07:32:12 »
Ja Tu īpaši neēd svaigus salātus, dārzeņus tagad, tad neēdīsi arī tad, ja būs maļamais.
Citādi būtu, ja Tu būtu radusi katru dienu ēst salātus un rīvētu jēlām rokām uz parastās rīves. Tad jā, jauna ierīce Tev atvieglotu dzīvi. Nu negribēsies Tev to verķi stellēt un pēc tam mazgāt.
Nebūs motivācijas. Tāpat, kā tiem, kuri nopērk mājām velo- un kādus tur ne trenažierus ar domu - nu gan būs. Būs tikai drēbju pakaramais, ja iepriekš tas nav bijis dzīves nepieciešamība.

Pērc to, kā trūkums Tev ir akūts.

Piekrītu katram vārdam! Visam tam ir iziets cauri.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #26 : 2017. gada 12. janvāris, 12:20:50 »
ehh nepirkshu tagad kombainu, sapirkos biljetes uz LV atvaljinaajumam. Balticam atlaides

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2017. gada 12. janvāris, 21:12:04 »
Tev airBaltic pa taisno?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #28 : 2017. gada 12. janvāris, 21:18:06 »
Tev airBaltic pa taisno?
Man no Düseldorf. Apmeeram 40min ar vilcienu, tb iebrauc iekshaa lidostaa
Veel ir Wizairs no Dortmundes. Tas pats celjaa, bet reiss 7:30 uz kuru es ar vilcienu netieku, jo tik agri nebrauc (ja njem veeraa ka jaabuut peec 6 lidostaa)
Veel ir Ryanairs no Köln/Bonn bik taalaak, tagad labs izlidoshanas laiks 6 vakaraa. Atlidot uz turieni nevar, jo ielido peec 22 un vilcienaa caur Köln braukt man negribas.
Kaadreiz bija Weeze pie Holandes robezjas, tagad nav

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2017. gada 12. janvāris, 21:22:56 »
Ja ir kāds vedejs, tad baigi laba izvēle

Ielīdu tajā airBaltic, reklamē jau ar rvērienu, bet, kad reāli skaties, cenas tādas pašas kā normāli var sameklēt ar ķirsi, nekas lētāks nav