Autors Tēma: Komvīderi  (Lasīts 3490 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Komvīderi
« Atbilde #15 : 2017. gada 20. janvāris, 08:42:05 »
Pārāk gari, lai Bobi pārkopētu
Atbilde:
Man ir interesanti.

Kādu laiku atpakaļ vairāk tika fotografēts pagatavotais -tās bildes interesantāk, kā ģimenes albumu skatīties.
Nav jau tikai sievietes vien -vai pirms gadiem 20 varēja iedomāties situāciju, ka sēž vairāki vīrieši un nopietni apspriež receptes un gatavošanu? Protams, šašliks varbūt bija vīru ziņā, bet par zupām vai maizi -nemūžam!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2017. gada 20. janvāris, 08:56:55 »
Tagad tas skaitās moderni - ēšanas raidījumu vairāk kā vajag, tāda ēdiena pārvēršana par kultu. Patiesībā ikdienā, manuprāt, vislabāk ēst vienkāršu un viegli pagatavojama ēdienu, kas ir veselīgs un daudz laika neprasa. Bet mēs jau to vairs neprotam..

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2017. gada 20. janvāris, 08:58:20 »
Tagad tas skaitās moderni - ēšanas raidījumu vairāk kā vajag, tāda ēdiena pārvēršana par kultu. Patiesībā ikdienā, manuprāt, vislabāk ēst vienkāršu un viegli pagatavojama ēdienu, kas ir veselīgs un daudz laika neprasa. Bet mēs jau to vairs neprotam..

tad tev katru dienu jāēd vārītas olas

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2017. gada 20. janvāris, 10:11:28 »

Nevis MĒS neprotam, bet TU neproti, un lai neizskatītos pēc neprašas, vispārini :)

Kas kuram viegli pagatavojams ēdiens, un  kas kuram šķiet veselīgs...

Atslēdzies dille

« Atbilde #19 : 2017. gada 20. janvāris, 16:13:30 »
Nekā personīga, bet es tā priecājos, ka man nepatīk pankūkas ar gaļu. Savienojums - baltie milti + gaļa + taukvielas ir diezgan graujošs vielmaiņai.
Bet, lai nebūtu lieka satraukuma, attiecinu to tikai uz sevi. Un arvien labāk jūtos :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #20 : 2017. gada 20. janvāris, 16:33:21 »
Atļaujiet arī man pasmaidīt par bio, eco, organic ražojumiem un veselīgajiem dārzeņiem!
Kommorgenvīderus gatavoju 2  piegājienos. Vienā dienā sacepu pankūkas, no vienas puses tikai, ledusskapī iekšā. Otrā dienā pildu un apcepu no otras puses. Viegli un samērā ātri.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2017. gada 20. janvāris, 17:31:34 »
Nāriņ, Tu sen jau esi publiski paziņojusi, ka tikpat kā neko negatavo un arī nemīli to darīt, biežāk nopērc veikalā kaut ko gatavu vai pusgatavu, tāpēc tas Tavs teikums, pati saproti, kā interpretējams... ;)  Tikai vai tas viss ir veselīgs, ko Tu tur pusgatavu sagādā, par to gan es šaubos.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2017. gada 23. janvāris, 13:43:48 »
gatavoshana ir sava veida meditaacija...