Autors Tēma: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām  (Lasīts 18321 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām
« Atbilde #150 : 2017. gada 02. jūnijs, 12:33:21 »
Par sievieti, kura studentu auditorijās nevalkā krūšturi  :D
Kura??? Strīķe???

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #151 : 2017. gada 02. jūnijs, 13:16:48 »
3 jūnija pašvaldības vēlēšanas paies atmosfērā, kur @KNABinforme  ir bez galvas, un nav kam sūdzēties!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #152 : 2017. gada 02. jūnijs, 15:04:52 »
Šajās pašvaldību vēlēšanās iedzīvotāju aktivitāte varētu būt līdzīga kā iepriekšējās

Viņaprāt, nav pamata domāt, ka aktivitāte varētu būtiski pieaugt vai samazināties. «Nebūs tā, ka 90% aizies un nebūs arī tā, ka 10% aizies,» sacīja sociologs.
Kaktiņš gan piebilda, ka iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās aktivitāte bija nedaudz mazāka nekā ierasts. Tātad pēc šīm vēlēšanām varēšot spriest, vai iepriekšējā reize bija «izņēmums no normas».
«Vēsturiski aktivitātes līmeņi ir iezīmējušies, un pašlaik es nevaru atrast kaut kādus faktorus, kas vedinātu domāt, ka varētu būt revolucionāras pārmaiņas vienā vai otrā virzienā,» teica Kaktiņš.
Jau ziņots, ka divās pirmajās pašvaldību vēlēšanu iepriekšējās balsošanas dienās nobalsojuši vairāk nekā 75 000 cilvēku, tādējādi līdz šim nobalsojušo pilsoņu īpatsvars pārsniedz 5% no visiem balsstiesīgajiem. Iepriekšējās balsošanas iespēja ir arī šodien, bet vēlēšanas notiks rīt.
Iepriekšējās 2013.gada pašvaldību vēlēšanās piedalījās 685 890 jeb 45,99% vēlētāju.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #153 : 2017. gada 02. jūnijs, 15:50:53 »
3 jūnija pašvaldības vēlēšanas paies atmosfērā, kur @KNABinforme  ir bez galvas, un nav kam sūdzēties!

Kam pasūdzēties, vienmēr var atrast, vajag tikai gribēt. :)
Vari pasūdzēties Centrālajai vēlēšanu komisijai. Tāpat Tevi laipni uzklausīs Valsts policija un Drošības policija. :)

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #154 : 2017. gada 02. jūnijs, 17:11:50 »
Par JKP - lai gan viņu avīze, tāpat kā bondara (tīšuprāt ar mazo burtu) avīze labi derēs vasaras mājas krāsns iekuram.Pēc mazākā ļaunuma principa.Un Strīķe vismaz kādas galvassāpes tiem bandītiem (ušakam un &) un vēl vienam otram sataisīs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #155 : 2017. gada 02. jūnijs, 17:21:25 »
Juta ir ok, nav, kur piesieties. Visus šos gadus tie maitasgabali nezināja, kā tikt galā ar viņu, jo kompromata nav.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 02. jūnijs, 17:27:35 no Broņa »

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #156 : 2017. gada 02. jūnijs, 17:25:10 »
Un atceraties, kādus glumekļus, šaudactiņus viņai par šefiem gribēja piespēlēt?
Tos, kas tur bija par šefiem, lai viņu uzmanītu, neviens neatceras. Knābis saistās tikai un vienīgi ar Jutu.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 02. jūnijs, 17:34:29 no Broņa »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #157 : 2017. gada 02. jūnijs, 17:43:10 »
Tu mani Broņa nepārliecināji. Jaunajā komunistu partijā bez Strīķes, kas "noairēja" visus korupcijas gadījumus ar "Vienotību", ir par ierindas biedru iestājusies arī cienītā maksliniece Ieva Akurātere, tā mēģinot no "Vienotības" RD frakcijas aizslīdēt uz jauno komunistu partiju. :)  No pasaran!   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #158 : 2017. gada 02. jūnijs, 17:45:26 »
iestājusies arī cienītā maksliniece Ieva Akurātere
Mākslinieki vai tad no laika gala nav tikai dekoratīvi elementi politikā?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #159 : 2017. gada 02. jūnijs, 17:45:55 »
Beidz dēt, Tplv. Tu jau zini, ka tavus murgojumus es nesaprotu.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #160 : 2017. gada 02. jūnijs, 21:13:59 »
Beidz dēt, Tplv. Tu jau zini, ka tavus murgojumus es nesaprotu.

nē, es atvēru jaunās komunistiskās partijas reklāmas izdevumu no 2017 gada maija, un tur 5 lapas pusē zem nevainīga nosaukuma "Straujākais reitingu kāpums" maijā! ir maija reitingi - Saskaņa 40,2%, TB/LNNK 9,6%, jenotība 8,4%, jaunā konservu partija 8%, LRA/LA 7,7%, ZZS 5,8%, KPV 2,4%. Ka pēc šiem jaunajiem jūtas raivis , kas cer neizlēmušie 17,9 % tomēr piespiedīs Saskaņu veidot plašāku koalīciju??? Būtu es normāls, es neietu :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #161 : 2017. gada 02. jūnijs, 21:21:45 »
Tā arī nesapratu. Tu tici reitingiem?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #162 : 2017. gada 02. jūnijs, 21:50:48 »
Starp korektiem partiju nosaukumiem TP.LV kungs, jeb biedrs?, pfu na tjebja navaļnij, mums piedāvā - jenotība, komunistu konservu partija, NAcisti... . Ja D'artanjan, vsje piderasi. V očeredj, sukini detji... . Quid serere, metere negadīsies nejauši?

Nē, komunistu konservu partija ir smieklīgi nenoliedzami.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #163 : 2017. gada 02. jūnijs, 22:17:12 »
TPLV - ar pēc partijas nosaukuma abreviatūras izklausās. Tuklo Pakaļu Laizīšanas Vienība? Trauku Plēsšanas Lietpratēju Vienotība? Tuimo Plānprātiņu Laimīgā Vākšana?
Visus sakost!

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #164 : 2017. gada 02. jūnijs, 22:27:50 »
Drīzāk aizgājušais tautpartijiešu vilciens. Tem arī logo priekšplānā bērni bija izvirzīti.