Autors Tēma: vakara muldoņa...  (Lasīts 2395 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: vakara muldoņa...
« Atbilde #15 : 2017. gada 07. februāris, 14:27:32 »
eu, nu beidziet, avatarā baigi foršais šunelis. Un kas viņam par dzīvesgudru skatienu :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2017. gada 07. februāris, 19:47:36 »
Man patīk takši, tiešām acis tādas siltas, gudras

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2017. gada 07. februāris, 22:10:40 »
vot !!! kamēr biju darbā turpināju savu domu.... Ragana un Baaciens .... ar šitiem abiem ietu razvetkā VOT!!

un neprasiet kāpēc :confused: ...ietu un usjo... no šitiem ,ka dūci mugurā nedabūtu  :thumbsup:
a bez Mao nekādi...kurš lāpstiņas stieps un kompasā zemes malu atradīs?

Minne- acis ta acis.... bet šitam, paskaties kāds smaidiņš :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2017. gada 07. februāris, 23:21:21 »
Mellen, a tu padomā.. Stieps, stieps viņš jums tās lāpstiņas. Tad pusceļā sāks gaudu dziesmu, ka tās sievietes ir tādas un šitādas, stiep tu viņām lāpstiņas i tā, i šitā, a pretī neko nedabū.. Nu turpinājumā nezini, vai nometīs lāpstiņas un pazudīs vai vēl ko trakāku sadomās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2017. gada 07. februāris, 23:38:31 »
Na-na-na. Nader šī kompānija nopietniem pasākumiem! Tikai uz ēverģēlībām naski. Un vēl - pieēsties. A tas ir bīstami. Kur tādi pierijušies tālu aizskries vai žogam pārsvempsies? Un ja izdomā MANU paiku atjemt? Uz izklaidēm arī nevienu nejemtu - sāktu vēl apcerēt, kas, kur, ar ko... kad, kāpēc un cik ilgi? Na, visur ietu viena!
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2017. gada 08. februāris, 00:14:20 »
Cammm- nu vispār jau es arii viena :) jo pats sev visuzticamākais :D
bet ir gadījumi,kad vajag kādu, nu vajag un viss....(nu es tā tīri teorētiski)

Broņ nuu ar gaududziesmām tiktu galā, (ausu plugi)... jeb arī, var līdzi padziedāt... lāpstiņas zemē nemestu(es ceru)..kamēr razvetka(Mao..nu nemestu takš vaine??) :angel:
a pēcāk vienalga, var izkauties ar tām pašām atlikušajam laapstiņām...kāpēc šķībi gaudoja un kāpēc tik dziļi bij jārok  :fryingpan:
un vispār- kurš izdomāja,ka razvetkā jāiet  :fryingpan:
IG- mellenessniega

Atslēdzies taj

« Atbilde #21 : 2017. gada 08. februāris, 08:46:10 »
Taksīši ir forši! Un tas skatiens viņiem tiešām tāds, nu tāāāds! Savu takseni Betu ne pret ko nemainītu!

Tiesa, nav tas suņuks, kuram uzreiz pieiet klāt. Kaut kas tur ir ar to straujo tuvošanos. Kaut kā uztver asāk. Tāpēc parasti brīdinu ļaužus, ka tā uzreiz labāk ne. Lai aprod. Bet no visiem suņiem un to šķirnēm, ir gan izteikti draudzīgie, gan rūkuļotāji un rējēji, kas nekož, gan tādi klusētāji, kas pēkšņi caps. Bob(i)s liekas izteikti draudzīgs! Tādiem parasti var i klāt pieiet, i sagaidīt abpusēji priecīgu reakciju.  :)
Save

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2017. gada 12. februāris, 22:33:24 »
dip- tagad, mēs zinam, ka tu tikai tēlotu,ka dzer  :fryingpan: bet īstenībā vērotu,kā kurš izpildās...

aleluja- es tagad zinu,kas ir dip  :go_go:
IG- mellenessniega