Autors Tēma: par "ārpus darba laiku"  (Lasīts 2672 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Aģents 0.7

• Viesi
Re: par "ārpus darba laiku"
« Atbilde #15 : 2017. gada 10. februāris, 19:30:13 »
un njem to telefonu uz maaju un zvanies saviem koroshiem uz darba telefona reekjina?? :D

Tas jau no katra paša godaprāta (samaitātības pakāpes) atkarīgs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2017. gada 10. februāris, 19:33:59 »
Man ir vienošanās, ka ārkārtas gadījumā var zvanīt. Tādi gadījumi bijusi divi - tad, kad aizgulējos, mani pamodināja ar telefona zvanu :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2017. gada 10. februāris, 22:40:28 »
Man visi darba devēji ir arī draugi, ar kuriem ir neformālas attiecības, arī pats darbs nav oficiāls no-līdz, bet drīzāk dzīvesveids, kas nav īsti sadalāms darba/ārpus darba laikā. Tā ka principā esmu sazvanāma 24/7. Nakts vidū normāli cilvēki bez ārkārtas vajadzības nezvana, bet, ja tāda tiešām ir - atsaukšos, ja vien spēsiet mani pamodināt (guļu kā lācis :) ).
Bet apzinoties, ka citi cilvēki šajā ziņā mēdz būt sensitīvāki par mani, pati, pirms kādam ārpus darba laika zvanīt, apdomāju, vai mans sakāmais nevar pagaidīt līdz pieklājīgākam laikam vai brīdim, kad satiksimies.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2017. gada 11. februāris, 08:55:49 »
Staigāju ar 2 telefoniem. Darba tel. pēc plkst. 17.00 un brīvdienās zvana reti, Ļoti reti. Bet ja zvana, tad runāju. Klienti = "čomi". Specifika.
Mani klienti galvenokārt ir skarbie lauku veči, kuri "daudz ne.isās" un zvana tikai par tēmu un max īsi. Arī darba dienās pirms 9 nezvana.

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2017. gada 11. februāris, 10:01:18 »
Lūk tas gan -neviens nekad pirms 9 nezvana