Autors Tēma: Par pusbeigto, sabraukto āpsi no citas tēmas...  (Lasīts 12677 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Par pusbeigto, sabraukto āpsi no citas tēmas...
« Atbilde #75 : 2014. gada 31. oktobris, 16:06:40 »
Palasīju diskusiju un man ienāca prātā aina no filmas "Es, es pats un Airīna" ar Džimu Keriju galvenajā lomā. Viņš uz ceļa ar auto notriec govi (bet varbūt tā govs tur jau bija notriekta, es vairs tik precīzi neatceros) un pēc tam cenšas ar pistoli govi nošaut, "lai izbeigtu lopiņa ciešanas". Tālāk filmā tiek ziņots, ka atrasta govs, uz kuru šauts, bet lopiņš tomēr "ir  izdzīvojis".  :just_popcorn:

Atslēdzies tex

« Atbilde #76 : 2014. gada 31. oktobris, 16:47:51 »
Palasīju diskusiju un man ienāca prātā aina no filmas "Es, es pats un Airīna" ar Džimu Keriju galvenajā lomā. Viņš uz ceļa ar auto notriec govi (bet varbūt tā govs tur jau bija notriekta, es vairs tik precīzi neatceros) un pēc tam cenšas ar pistoli govi nošaut, "lai izbeigtu lopiņa ciešanas". Tālāk filmā tiek ziņots, ka atrasta govs, uz kuru šauts, bet lopiņš tomēr "ir  izdzīvojis".  :just_popcorn:
Nuuuu glābšana manā izpildījumā apmēram tā arī varētu izskatīties :D tikai vēl, ja lops ēdams un puslīdz paceļama izmēra, tad ar mēģinājumiem to iecelt bagāžniekā. Bet govs noteikti būtu par lielu un smagu :))

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #77 : 2014. gada 31. oktobris, 16:51:00 »
Jaa, kaa kaadaa Riigas vet kliinikaa, kur pacientus meedz apeest...

Atslēdzies tex

« Atbilde #78 : 2014. gada 31. oktobris, 16:55:38 »
Tille, katrs modelē kaut kādu savu, atšķirīgu situāciju, sanāk nesaprašanās. Es, piem., savu mūžu nevienu ievainotu dzīvnieku neesmu redzējusi, es varu tikai iztēloties, ko darītu vai nedarītu.
Es gan diemžēl esmu braukājusi regulāri 5-6 no rīta (gaismai austot) pa šoseju, vairākus gadus... Diemžēl vismaz 99%, ko es uz via Baltica redzēju, jau viss, kas bijis iekšā, bija pa asfaltu(clv vairākās daļās, ieskaitot), - nedomāju, ka kāds tur varētu ko darīt... Tumsā tik daudzi pārbraukuši un droši vien neredzējuši, ka tiem, kas brauc ,kad gaisma aust tikai netīrs asfalts palicis...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #79 : 2014. gada 31. oktobris, 18:52:40 »
Pag, ineshuk, a tev bērni ir? Ja pareizi līmēju niku maiņu, tad nav. Nu vot tad, kad būs, tad parunāsim par komforta zonām, prioritātēm un spēju/nespēju pelnīt vairāk, vairāk, vairāk un vairāk.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #80 : 2014. gada 31. oktobris, 19:02:30 »
Standarta uzbrauciens, kas nestraadaa ;)

Jo neba nu tik cilveeki bez beerniem gadaas iejuutiigaaki pret dziivniekiem ;)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #81 : 2014. gada 31. oktobris, 22:42:46 »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #82 : 2014. gada 01. novembris, 14:10:08 »
Nē, draudziņ, tas nav uzbrauciens. Fakta konstatācija - ļautiņš sublimē atbilstošo enerģiju paralēlā gultnē.
Tak glāb visu, kas kustas un nekustas, bet neapvaino citus tava dzīvesveida nepieņemšanā par savu.

Spārka - kas vainas? Vienīgais - jāzina, ko ēst nav labākā doma, un jāfiltrē, ka līķis no maitas atšķiras. Pēdējais var arī no slimības atmest nagus, bet tā kā nav zināms, no kādas, IMHO riskanti. Aber nošauts vai nobraukts bebrs atšķiras tikai ar rumpja defektu. :D
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 01. novembris, 14:15:17 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #83 : 2014. gada 01. novembris, 14:37:29 »
Es jau par to pashu- ne visiem "taa" energjija jaasublimee ;) Var buut arii citas motivaacijas ;)

Es tak nesaakshu par shaadiem cilveekiem domaat kaa par ljoti iejuutiigiem un cilveeciigiem, arii vnk fakc...

Un dziivesveidu neuzspiezhu, kameer neparaadaas centieni maneejo devalveet ;)

Tev tak ne jau ar beernu piedzimshanu tas, pienjemsim, aapsis, vienaldziigs kljuva, ne? ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #84 : 2014. gada 01. novembris, 14:43:21 »
Vīrs rakstā tak protot atšķirt maitu no ne-maitas un uztaisa sekciju pirms ēd, ja nav īsti redzams, no kā tas zvērs izbeidzies. Ne reizi neesot saindējies ar pārtiku.
Viņš noteikti salasa ar uzviju, t.i., vairāk kā var apēst, ierēķinot atbirumu - galu galā nav jau veikals, kur par katru gramu jāmaksā :) . Līdz ar to, ja kkas šķiet, ka varētu nebūt OK, vnk izmet.

Aber par bērniem. Tas tiesa, ka clv bez bērniem nav rūpju par neesošiem bērniem, līdz ar to atliek vairāk resursu (visa veida, laiku ieskaitot)  visam kam citam. Ja tos daudzmaz menedže, protams, jo vnk izšķērdēt var jebkuru resersu daudzumu