Un tā. Pienācis laiks paziņot pareizo atbildi un konkursa laureātus.
PAREIZĀ ATBILDE:
1. ATRADĀS
2. 1
3. MISTIKA (!)
Atrašanas atstāsts. Dīvaino pazušanu jau aprakstīju tēmas sākumā, tai pašā vakarā, kaut arī šur tur vēl pameklēju, tostarp, izmantojot Jūsu ieteikumus, bet neatradu meklēto.
Nākamajā rītā, pošoties uz darbu un uzliekot dienas meikapu, joprojām pazudušās acu ēnas un spoguļgaldiņa nebija (nekā dīvaina!) Vēlā pēcpusdienā atgriezos no darba, pārgērbjoties, uzmetu acis spoguļgaldiņam, ēnu, protams, joprojām nebija. Ieraduma pēc pametu skatu vēl šur tur ar aci sasniedzamās vietās, bet veltīgi.
Tad iedomājos apskatīties vēlreiz Spārkas ietiekumu - UN iit kā joka pēc, bet vienlaikus noticot, ka palīdzēs, noskaitīju skaļi Spārkas ieteikto Arheņģelim Mihailam: “Архангел Михаил, помоги, помоги найти мне тени!”, atkārtojot to 3 reizes un vienlaikus piedomājot, lai viņš man palīdz atrast kaut vai 1 no 3 dažādos laikos pazudušajām ēnām... Tālāk devos gatavot vakariņas, uz kādu laiku aizmirsot par savu lūgšanu un vispār par pazudušajām ēnām.
Jāatzīmē, ka visu šo laiku mājās biju viena.Tālāk. Paēdu vakariņas vienatnē, jo mans vīrietis vēl nebija atgriezies no sportošanas Atlētikas centrā, devos uz guļamistabu notīrīt dienas kosmētiku no sejas un paņēmu micelārā ūdens pudeliti no kosmētikas galdiņa. Ņemot šo pudelīti...aizrāvās elpa, JO manam skatam turpat blakus atklājās 1 no pazudušajām ēnām – mazā kārbiņa gulēja spoguļgaldiņa gndr pašā centrā, it kā to kāds kārtīgi būtu nolicis atpakaļ. BET pilnīgi noteikti tās vēl pirms brīža tur nebija, kosmētikas lietu nav nemaz tik daudz uz galdiņa un viss ir labi pārredzams ! Tātad nevis vnk mistika, bet pēc manām domām un sajūtām – pilnīga MISTIKA (sākot jau no to pazušanas lidz pat atrašanai!) Vienlaikus ticu, ka to atlika atpakaļ vai nu pats Erceņģelis Mihails vai arī sakarā ar manu lūgšanu viņam - kāda garīgā būtne, kas to bija paņēmusi iepriekš! (mājas gariņš vai kāda cita, bet pēc manām sajūtām, drīzāk sieviete).
/Kaķenes varētu aizripināt no spoguļgaldiņa ēnas, bet ne jau tās akurāti atlikt atpakaļ!/ Tā ka ticiet vai nē, BET BRĪNUMI NOTIEK!!!
Pēc brīža arī pārradās mājās mans vīrieša dzimums, kam parādīju atradumu ēnas un pastāstīju par savu konkr.dienas pieredzi šajā sakarā. Viņš pabrīnījās, taču, pazīstot mani, ne mirkli neapšaubīja manis stāstīto..un arī teica, ka tā ir...kaut kāda mistika.
Taisnība tiem,kuri teica, ka esmu racionāla, jā, protams, tā tas ir, man ir racionāla prāta konstrukcija, cenšos gan domāt loģiski, gan meklēt racionālus izskaidrojumus vairāk vai mazāk visam,
tomēr vienlaikus, šis nebija 1.gadījums, kad esmu sastapusies ar mistiku pieredzi. Piemēram, 2x kāds augstāks spēks neizskaidrojamā veidā...vakarā atlika atpakaļ manā maciņā tieši tādu naudas banknoti, kuri biju dienas laikā izņēmusi no maciņa kā pēdējo naudu uz to brīdi un ziedojusi no visas sirds (vienreiz 1 radiniekam, bet 2.reiz pilnīgi svešam, bet neglābjami slimam cilvēkam). Ir bijusi baisa sastapšanās ar paralēlās pasaules pārstāvi, bet to biju aprakstījusi, kad runājām šeit par spokiem kaut kad.

Bet tā ir cita tēma, vnk pieminēju saistībā ar to, ka šī nav mana 1.mistiskā pieredze.
BET TAGAD PAR LAUREĀTEM.
Pilnīgi precīzu atbildi nav sniedzis neviens, toties ir 3 balvu pelnījuši laureāti, pēc manām domām.
Kā pirmā – mūsu viedā foruma Māmuļa Spārka,
jo es uzskatu, ka tieši, pateicoties Spārkas konkrētajai idejai par lūgšanu Virseņģelim M., lieta atradās. (Paldies, Spārka!)

Es tiešām tā domāju un cik zinu, nav nozīmes, pie kādas konfesijas mēs katrs piederam un vai vispār piederam, - neatkarīgi no tā, varam izmantot dažādas lūgšanas, iegriezties dažādu konfesiju dievnamos, utt, ja vien ticam... Kristīta esmu kā luterāne, bet redz kā...
Otrā laureāte ir reno, jo viņas atbilde sanāca kā vistuvākā pareizajai atbildei, reno minēja divas ēnas, nevis vienu, pārējās abas atbildes pareizas.Trešais laureāts ir daddy, jo viņš pirmais deva pareizo atbildi attiecībā uz MISTIKU, tikai minēja, ka atradušās 3 ēnas. Atslēgas vārds, pēc manām domām, pareizajās atbildēs, bija mistika, jo RACIONĀLI TAS VISS ŠOREIZ NU NEKĀDI NAV IZSKAIDROJAMS, pat ja kāds mēģinātu to darīt... :
Liels Paldies, visiem, kas piedalījās gan ar atbildēm, gan ar ieteikumiem vai minējumiem tēmas sākumā, un tālāk apbalvojumi konkursa 3 minētajiem laureātiem, bet
applausi Jums visiem!
Un lūdzu ar Jūsu “patīk” zem balvām godināsim mūsu laureātus!