Autors Tēma: Par armiju, finansējuma pamatotību un citiem neatbildetiem jautājumiem..  (Lasīts 8541 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Par armiju, finansējuma pamatotību un citiem neatbildetiem jautājumiem..
« Atbilde #15 : 2017. gada 02. marts, 20:03:23 »

Otrkārt, krievi apgalvo, ka, atlaižot Baltiju brīvībā 90-o gadu sākumā, ir ticis no Buša vecākā (?) saņemts solījums NATO uz austrumiem nepaplašināt. Neesmu nekur dzirdējis šīs info apgāzumu no ameru puses. Pieņemu, ka tā varētu būt taisnība. Tad ko tagad no krieviņiem var gribēt, ja tā?

Vai kāds ticams avots arī ir šim "krievi apgalvo"? Vai arī tas ir pieņēmums, kas šeit tiek paziņots par faktu, uz ko balstīt nākamo pieņēmumu? Amerikāņi neatspēko, jo varbūt neko par to nav dzirdējuši
..? :)  (arī pieņēmums, mans)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2017. gada 02. marts, 20:11:51 »
Krievi sāka ar Gruziju. Iebrukums un pēc tam rupja robežas pārzelšana Abhāzijā.

Čečenijas pazemošanu neaizmirstam, Kalnu Karabaha asinspirti ar ne.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2017. gada 02. marts, 20:13:26 »
NATO SOLĪJUMS UN BRĪVO VALSTU VĒLĒŠANĀS IR AHREŅENNA DIVAS DAŽĀDAS LIETAS.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2017. gada 02. marts, 20:18:55 »
NATO neko vairāk par pārs pirdieniem gadā neizdomāja, visi jau sataisījās pensijā, LV budžets nebij pat trešdaļa no NATO "stingri" pieprasītā. Vēl 10 gadi un nav tādas organizācijas. Un lūdzu - Gruzija, kuru uzspridzināja anglosakši, kā jau 200 gadu apakaļ. Obama vispār vispirms izdomāja izplosīt visas ru kaimiņu zemes un tikai tad - Ameriku radīja.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2017. gada 02. marts, 20:20:58 »
Zigi, pamēģini neko neizlaist.

1. Vai ru kuģi un lidmašīnas aprobežotos tikai ar pietuvošanos/un reizēm pat pārāk tuvu/, ja Baltijas valstis nebūtu NATO sastāvā?

Ukraina kā skaudrs piemērs nederēs, Gruzija ar ne - ihtamņetu!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 02. marts, 20:46:15 »
Krievi sāka ar Gruziju. Iebrukums un pēc tam rupja robežas pārzelšana Abhāzijā.

Var tam ticēt un var tam neticēt, bet ...
Kkur esmu lasījis par to, ka krieviem ir oficiāla doktrīna tipa, no PSRS republikām esam atkratījušies, y labi, ka tā, - nav vairs nehļebņiki jāuztura. Turpmāk, ja ko grib no RUS resursiem, - naudu galdā, un - lūdzu! Teritoriju pievākšana, - tikai, ja lielākā daļa iedzīvotāju to atbalsta, y nekā savādāk.
Ko? Nevarēja toreiz VISU Gruziju pievākt? Kāpēc pievāca tikai divas teritorijas? Neesmu precīzi lietas kursā, bet vai Ukrainā nedarbojas pilnīgi tas pats? Vēlreiz saku, - neesmu pētījis, bet man izskatās, ka tieši pēc iepriekšminētā principa viss arī notiek. Un norunu par Eiropas pēckara robežu nemainīšanu, kura (neatceros, Putins vai Lukašenko par to runāja) it kā arī ir bijusi norunāta pie PSRS izjukšanas, pirmie pārkāpa Dienvidslāvijā. Kas? To jūs paši zināt ... Krievi, loģiski, saka, ka, ja noruna vairs nav saistoša vienai pusei, tad otrai - arī nē.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2017. gada 02. marts, 20:48:03 »
Vai kāds ticams avots arī ir šim "krievi apgalvo"? Vai arī tas ir pieņēmums, kas šeit tiek paziņots par faktu, uz ko balstīt nākamo pieņēmumu? Amerikāņi neatspēko, jo varbūt neko par to nav dzirdējuši
..? :)  (arī pieņēmums, mans)

Neatceros, bet, manuprāt, viena no Putina runām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2017. gada 02. marts, 20:52:07 »
Nav "kaut kur" jālasa.
Pavisam oficiāli ru pirms 2 gadiem pieņēma doktorīnu par tautiešu aizstāvēšanu ārpus ru teritorijas izmantojot arī militāru spēku..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2017. gada 02. marts, 20:54:14 »

Kkur esmu lasījis par to, ka krieviem ir oficiāla doktrīna tipa, no PSRS republikām esam atkratījušies, y labi, ka tā, - nav vairs nehļebņiki jāuztura. Turpmāk, ja ko grib no RUS resursiem, - naudu galdā, un - lūdzu! Teritoriju pievākšana, - tikai, ja lielākā daļa iedzīvotāju to atbalsta, y nekā savādāk.
Ko? Nevarēja toreiz VISU Gruziju pievākt? Kāpēc pievāca tikai divas teritorijas? Neesmu precīzi lietas kursā, bet vai Ukrainā nedarbojas pilnīgi tas pats? Vēlreiz saku, - neesmu pētījis, bet man izskatās, ka tieši pēc iepriekšminētā principa viss arī notiek. Un norunu par Eiropas pēckara robežu nemainīšanu, kura (neatceros, Putins vai Lukašenko par to runāja) it kā arī ir bijusi norunāta pie PSRS izjukšanas, pirmie pārkāpa Dienvidslāvijā. Kas? To jūs paši zināt ... Krievi, loģiski, saka, ka, ja noruna vairs nav saistoša vienai pusei, tad otrai - arī nē.

Tu ir bļam bļam?
1. Kā lai tev tic?
2. Kurš īsto doktrīnu publicē?
3. Ko ta šie to nepilda?
4. Un kā ar perestreoikas asinspirtīm PSRS dienvidos? Kāda Dievidslāvija bij pirmā? Kas uzbruka letiņiem un leišiem Saules kaujā?
5. Ja noruna nav saistoša, tad jāapšauj Ukraiņi?
6. ASV tātad spridzina revolūcijas ap naftas krātuvēm, Krievija ap gāzes vadiem puķes stāda?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2017. gada 02. marts, 20:56:46 »
Nav "kaut kur" jālasa.
Pavisam oficiāli ru pirms 2 gadiem pieņēma doktorīnu par tautiešu aizstāvēšanu ārpus ru teritorijas izmantojot arī militāru spēku..

PARLAMENTS PIEŅĒMA LIKUMU, KA PREZIS VIENPERSONĪGI IR TIESĪGS UZSĀKT KARU, JA TAM IR PAMATOJUMS - KRIEVUS MUŠĪ.
Un  tak visur mušī, tas nav iegansts un teritorijas nevienu neinteresē.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2017. gada 02. marts, 20:59:21 »

Neatceros, bet, manuprāt, viena no Putina runām ...

Neesmu klausījies, tātad tā nevarēja būt. Melis.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2017. gada 02. marts, 21:09:03 »
Nav "kaut kur" jālasa.

Tā "doktorīna" saucās ФЕДЕРАЛЬНЫЙ ЗАКОН О ГОСУДАРСТВЕННОЙ ПОЛИТИКЕ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ В ОТНОШЕНИИ СООТЕЧЕСТВЕННИКОВ ЗА РУБЕЖОМ

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2017. gada 02. marts, 21:14:18 »
Tā "doktorīna" saucās ФЕДЕРАЛЬНЫЙ ЗАКОН О ГОСУДАРСТВЕННОЙ ПОЛИТИКЕ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ В ОТНОШЕНИИ СООТЕЧЕСТВЕННИКОВ ЗА РУБЕЖОМ

Tā nav doktrīna, tas ir speciālais likums. Atšķirība tur, ka nav iespējams nopublicēt falšu likumu, bet doktrīnas par "miera balodi" pat pa 3 nedēļā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2017. gada 02. marts, 21:52:33 »
Negribu visu pa otram lāgam. Nav vērts.
Mana nostāja īsumā ir tāda.
Ir aizdomas, ka mūsu sabiedrotie ir tādi zēni, kuri ierodas tipa ciemos, sarīko histēriju, pied*rš saimniekiem vienīgo aku, bet pēc tam izliekas, ka uz viņiem tas neattiecas, plakšķina pa plecu un stāsta, ka tev, saimniek, nu ir jauns izaicinājums - izsmelt to aku sausu un mēslus arī pie viena ārā dabūt, tipa - pierādīt, kāds malacis esi, - īsts saimnieks! Bet mēs, sabiedrotie, vairs nespēlējamies, jo ne aka mūsu, ne cits kas īpaši interesē.
Ir informācija, ka ar mūsu ukraiņu draugiem tieši tā arī ir noticis. Atnāca ar savām ģeopolitiskajām interesēm, sakūdīja, sa*irsa pirms tam relatīvi mierīgu situāciju, bet, kad saprata, ka plānotais ķēriens tomēr netiks, atstāja draugus - ukraiņus vienus ar viņu problēmām, karadarbību un sadalītu valsti. Ā, nē! Aizmirsu morālo atbalstu :), to pašu paplakšķināšanu pa plecu, kaismīgas runas par Ukrainas demokrātiju un pārējo bla, bla, bla, no kā nabaga ukraiņiem ne siltāk, ne aukstāk nepaliek.

Viss pārējais ir sīkums, man tikai šis scenārijs, pārnests pie mums, ne visai ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2017. gada 02. marts, 21:55:40 »

Kkur esmu lasījis par to, ka krieviem ir oficiāla doktrīna...

Ups, ticēt Krievijas doktrīnām, ak kungs!
Eto prohodziļi, ko melīgāku par krievu politiku pat grūti iedomāties.
Viss ir vienvienīgi meli un falšs. Viss balstīts uz meliem.
Ticēt..., oi, nesmīdini :D