Autors Tēma: Jaunās un vecās garšas  (Lasīts 4644 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Jaunās un vecās garšas
« Atbilde #15 : 2017. gada 10. marts, 13:23:22 »
Tas sīpolu džems nebija no tiem, kuri ar sieriem jāēd?, tādā kombinācijā ir ēsts, plus vīns.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2017. gada 10. marts, 13:53:31 »
Negaršo pesto. Un nevajag teikt, ka labu neesmu ēdusi, nu, nepatīk baziliks un viss, bet patīk kā apstādījums. :D Aug dārzā un uz balkona, sīkziedu, tāds smukiņš. :)

Sīpolu džems arī negaršoja.

Lavandas tēja bija briesmīga, it kā es ēstu kādas ziepes v.tml.

Bet es esmu gatava pat pūdētu siļķi ēst, nogaršot nogaršoju visu, ko dod, bet, vai tas paliks manā virtuvē, nevar zināt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2017. gada 10. marts, 13:54:05 »
jā, vienalga nepatika
man garšo melone ietīta marmorgaļā

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2017. gada 10. marts, 14:08:38 »
Es reizēm daru tā, nopērku veikalā gatavo produktu pagaršošanai, ja uzrunā, rokos pa netu un meklēju receptes, kā taisīt pašai. Garša nav izsmalcināta tādam veikala produktam, bet vismaz var saprast, kas tas ir un vai vispār virziens pareizais. Ja negaršo, izmetu, izbaroju kādam vai atnesu uz darbu, kur pazūd viss nemanot. :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 10. marts, 14:37:20 »
Vēl atcerējos, šoziem izmēģināju pagatavot auzu pienu, plānā bija arī mandeļu piens.
Negaršoja nevienam, pat man ne :). Mandeles nograuzām tāpat, pat nemēģināju sacūkot :)

Atslēdzies taj

« Atbilde #20 : 2017. gada 10. marts, 15:06:01 »
Bet mandeļu piens, šķiet, pat visgardākais! Ģimenē ir gadījums ar piena nepanesamību, kas pieaugot organismam palika tādā vieglā formā. Kad par daudz patrāpas piena produkti (jogurti, deseri...), saasinās, tad pērku riekstu pienu. Agrāk, mazotnē, kad bija smagāk, taisīju pati. Taisīt var tā pa vienkāršo: riekstus ar ūdeni sablenderē un nokāš caur marli. No tā aspekta man nav sveša arī daļēja svaigēšana, ko agrāk gan tā moderni nesaucām, vienkārši bija jāizdomā kāda alternatīva tortēm (visur tak pienu pievieno, mīklai, putukrējumā saldais krējums agrāk bija nevis izstrādājumi). Tad bija opcija, ka kokosrieksta pienu saputoja, nebija identisks putukrējumam, bet uz to pusi, un varēja pievienot arī salātiem krējuma vietā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 10. marts, 15:19:41 »
Eksperiments nebija veselības problēmas, vienkārši jaunu garšu meklējumi.
Gatavošana, jā, vienkārši. Googlē salasījos fanošanu, gribēju pamēģināt :), tāds miltūdens vien bija, vai ar medu,vai bez. Nevārītas auzu pārslas ir garšīgākas, un šķiedrvielas arī nepazūd. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. marts, 15:26:08 no tuk »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2017. gada 14. marts, 01:49:20 »
Nesen konstateeju, ka garsho lukums. Bet ne viss. Griekijaa bija paaraak salds. Izraeelas bija ljoti maigs, nepaarsaldinaats. Nez, shito nashkji vareetu pats maajaas uzburt?
Visus sakost!

Atslēdzies taj

« Atbilde #23 : 2017. gada 14. marts, 08:03:48 »
Vakar pamanīju veikalā tādu rīsu papīru, paskatījos receptes, šķiet jau viegli. Kāds ir mēģinājis? Ar ko pildījāt?

Apmēram šitā: http://www.voila.lv/2015/10/28/pavasara-rullisi/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2017. gada 14. marts, 08:34:03 »
Kkur sApaa bija man pavasara rulliishu necepamais variants

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2017. gada 14. marts, 08:37:22 »
Lukumu nē, pilnībā apmierina turku lukums, es baklavu mēģinu, bet pagaidām salda pļocka vien sanāk.

Pavasara rullīšus taisu ar dārzeņiem un gaļēdājiem vistu lieku. Bet svarīgāka man šķiet mērce klāt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2017. gada 14. marts, 10:57:25 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2017. gada 14. marts, 10:58:02 »
Manu jauno garšu topā pašlaik pelmeņi ķīniešu gaumē

Atslēdzies taj

« Atbilde #28 : 2017. gada 14. marts, 11:04:32 »
Jā, izskatās interesanti! Vajadzēs pamēģināt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2017. gada 14. marts, 17:17:01 »
Vnk smuka bilde sanaaca ;)

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]