Autors Tēma: Politinformācija 24.2.  (Lasīts 7460 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Es456

Re: Politinformācija 24.2.
« Atbilde #15 : 2014. gada 30. oktobris, 19:44:16 »
Diemžēl tā tas ir, taču līdz zināmai sabiedrības attīstības pakāpei.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #16 : 2014. gada 30. oktobris, 22:13:55 »
Kāpņu telpās taču jau kādu laiku nevar?
Un ko? Mana pirmā stāva dāmīte pīpē joprojām. Visi zin, ka tā ir viņa, bet šī tik palūr pa actiņu, ka neviena nav, ja kāds nāk, izmet pa logu un dzīvoklī iekšā.

Tak fufelis šitais viss.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2014. gada 30. oktobris, 23:54:27 »
... vienīgais efektīvais valsts un cilvēka komunikācijas veids - represīvs pēc būtības?
Bet vai iespējams savādāk? Man arvien šķitis kaut kā tā... nožēlojami, vai..., ka vispār vajadzīgi tamlīdzīgi likumi. Likumi, kas regulē cilvēku savstarpējo sadzīvi. Liekas, vai tad tāpat bez likuma nebūtu skaidrs, ka jārēķinās ar apkārtējiem. Nu piemēram, vai tad es tāpat nesaprotu, ka nevar nakts laikā trobelēt, jo kaimiņi grib gulēt. Ka nevar atkritumus uz ielas mest. Ka nevar auto parkot zālājā  ar izpūtēju zem kaimiņa loga. Ka nevar kakināt suni skolas sporta laukumā. Ka nevar sarīkot tusiņu ar dropi bērnu rotaļu laukumā, utt., utt... It kā taču normālam cilvēkam tas tāpat būtu jāsaprot. Bet kāpēc pīpmaņi pat ar visiem likumiem nespēj saprast, cik viņu smirdēšana nesmēķētājiem ir pretīga?! Palasu interneta komentārus - "ha, mans balkons-mana pils"; "kam nepatīk, lai pārvācas"; "lai tās jaunās māmiņas iet ar ratiem ārā staigāt, nav ko turēt uz balkona"; "lai pierāda!"; "lai pamēģina pieķert!" It kā kaut kādai mistiskai bezpersoniskai "valstij" ieriebtu, nevis indētu dzīvi citiem cilvēkiem, saviem kaimiņiem.  Kas par trobeli bija, kad aizliedza smēķēšanu telpās sabiedriskās vietās! I nekas, nu jau pierasts.  Tā ka, piedodiet, bet es par represijām, un, jo represīvākas, jo labāk, ja reiz nopīpētās smadzenes ar labu nesaprot. 

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2014. gada 31. oktobris, 06:52:31 »
sanāk šad tad ar sabiedrisko busu garākus gabalus pabraukt... teiksim, vasara, karsts, jau tā grūti. "pietura 10 minūtez". un tad sakāpj atpakaļ pie cigartes tikušie pīpētāji... lieki teikt, ka pusautobusam gribas noģībt vai izvemties momentā... un ne jau visi tie pirmie labas markas lieto... apsēžas blakus tād... un uzpūš apmierināti dvaku... aaaaaaa! vai ienāk šitāds birojā, tikko cīgu pie durvīm nometis... un pēc viņa jāvēdina birojs, kā pēc bomža kautkāda...

fui. es par represijām. to es kā izbijis pīpmanis. atmest var -i veselības būs vairāk, i apkārtējiem nav jāmokās...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #19 : 2014. gada 31. oktobris, 08:44:08 »
Piekrītu par represijām.

Un tak dārgs tas pretīgais paradums! Ideja sociālajai reklāmai: esmu beidzot ticis pie sava plaušu vēža, par kuru maksāju līzingā 30 gadus! Un kaut kādu šerminošu bildi no Gaiļezera fonā...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #20 : 2014. gada 31. oktobris, 08:58:29 »
Jā, es arī esmu puķes laistījusi! Un atbildes par to, ka man nedrīkst to elpot, jo žņaudz elpu ciet, kā arī, ka mazi bērni ir, vai, kad stāvoklī biju - ufff, dažas pilnīgi pērles :(
Arī es pie tiem, kam riebjas un varētu katram dihlofosu uzpūst!
Starp citu, esot meitenīšu grupa, kas blakus pīpmaņiem velkot laukā lētos dezīšus un "iesmaržojoties" :D
Nepatīkot, brēcot, ka smird :D :D :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

daddy

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 31. oktobris, 09:11:44 »
neviena ārstēšana nav viegla, iedomājies klizmu, kobru utt. ...pienākusi smēķētāju kārta

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2014. gada 31. oktobris, 09:38:42 »
Un kāpē valsts nevarētu aizliegt smēķēšanu kā tādu? Ups, no akcīzes, kas sastāda 90% no cigarešu cenas tak veselība, sports un izglīība tiek uzturēta.

Un uz mani ir smirdējusi dzērusi sieviete trolejbusā, ko nu?

Ak vai, domājot par alkoholu. Esat redzējuši tiesas prāvu, kur pārpīpējies kādu cilvēku nogalinājis? A pārdzēries? Jūtat dubolto morāli? Savos pauros ieskaitot?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #23 : 2014. gada 31. oktobris, 09:48:44 »
Ar akcīzi vispār dubultmorāle sanāk - valsts sastāda akcīzes ieņēmumu plānu, no kura augstākminētie - alkohols un tabaka sastāda ievērojamu daļu. Pārējie - degviela, kafija un cukurūdeņi jau cits stāsts. Ja cilvīši sāk mazāk dzert un pīpēt, valsts satraucas, ka plāns netiek pildīts - par maz dzeram un pīpējam vai arī lietojam kontrabandu. Ja dzeram un pīpējam, tātad pildām plānu, tad ierēdņi domā, kā visu to apkarot pašā saknē.
Būs jāsāk kā Ķīnā, kur katram ierēdnim bija jāizpīpo cigarešu paciņa dienā obligāti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2014. gada 31. oktobris, 09:56:42 »
Nejūtu nekādu dubulto morāli. Savi netikumi jāpiekopj apkārtējiem netraucējošā veidā. Un punkts. Tik vienkārši. Ja cilvēka paša attīstības līmenis tiktāl nesniedzas (un lielumlielajai daļai pīpmaņu nesniedzas, diemžēl), lai pats to saprastu un ievērotu, tad jāaudzina ar represīvām metodēm.
Arguments, ka "ir taču arī citi, vēl smagāki netikumi, tāpēc šito manu nevainīgo varētu arī pieciest", piedodiet, nav nopietni ņemams.

daddy

• Viesi
« Atbilde #25 : 2014. gada 31. oktobris, 10:03:02 »
nedomāju, ka kāds sāk mazāk dzert un pīpēt dēļ akcīzes un cenām... velk iekšā visādus draņķus vai "vāra" paši... manispēc akcīze varētu būt vēl x2, bet tad lai arī ir kontrole x5, lai es mierīgu sirdi varu šmigu veikalā nopirkt, nevis mūžīgi no krutkas baidīties...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #26 : 2014. gada 31. oktobris, 10:05:41 »
Argumenti bij pavisam citi. Tu sāc ar sevi, savā darbā dropes aizklapē ciet, lai nevienas pašas pudeles vairs nebūtu un tad uz citiem represijas vicini.

Jap, tieši tā, ALELUJA - vispirms jāapkaro smagie gadījumi un tikai tad var ķerties pie pārējiem - absolūta civilizācijas loģika.

daddy

• Viesi
« Atbilde #27 : 2014. gada 31. oktobris, 10:08:42 »
IŠ TI KAKOJ??! aizklapēt...  :evil:  manuprāt zināmā vecumā zināms laba alkohola daudzums ir pat vēlams un veselīgs

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #28 : 2014. gada 31. oktobris, 10:12:13 »
Mao, bet mums darbā patiešām nav nekādas dropes. ja nu ziemassvētkos karstvīns pēc pieciem... un pēc kopīgas vienošanaš. Ko nu? Jo - nav iespējams savienot darbu, atbildību un smadzeņu darbību ar niecīgāko alkohola dozu...

a mājaš mana alkohola pudele nekam un nevienam netraucē.

Spēļu zāles tak ar lielveikalos un skolās neizvieto? ne tā? Nu tad pīpētāji ar lai ierīko savas "zonas" kur smirdēt neviena netraucētiem...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #29 : 2014. gada 31. oktobris, 10:18:28 »
nedomāju, ka kāds sāk mazāk dzert un pīpēt dēļ akcīzes un cenām... velk iekšā visādus draņķus vai "vāra" paši... manispēc akcīze varētu būt vēl x2, bet tad lai arī ir kontrole x5, lai es mierīgu sirdi varu šmigu veikalā nopirkt, nevis mūžīgi no krutkas baidīties...

daddy, Tu būtu ar mieru pirkt cigarešu paciņu par 6 EUR? :faint: Vispār es zinu pietiekami daudz cilvēkus, kas ir atmetuši pīpēšanu dēļ tās dārdzības, bet kontrabasu negrib. Protams, veselības aspekts tur arī klātstāv.