Autors Tēma: Politinformācija 24.2.  (Lasīts 7457 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Politinformācija 24.2.
« Atbilde #30 : 2014. gada 31. oktobris, 10:20:38 »
Kvadra, dubultmorāle ne jau faktā, ka savi netikumi jāpiekopj, citiem netraucējot. Iet runa par valstisko plānošanu. :smile:
Nejūtu nekādu dubulto morāli. Savi netikumi jāpiekopj apkārtējiem netraucējošā veidā. Un punkts. Tik vienkārši. Ja cilvēka paša attīstības līmenis tiktāl nesniedzas (un lielumlielajai daļai pīpmaņu nesniedzas, diemžēl), lai pats to saprastu un ievērotu, tad jāaudzina ar represīvām metodēm.
Arguments, ka "ir taču arī citi, vēl smagāki netikumi, tāpēc šito manu nevainīgo varētu arī pieciest", piedodiet, nav nopietni ņemams.

daddy

• Viesi
« Atbilde #31 : 2014. gada 31. oktobris, 10:35:19 »
Ragana, esmu pircis vēl dārgāk gan UK, gan Norvēģijā... toties KĀ garšo par tādu cenu :D 
...es gan nevienu nezinu, kas dēļ dārdzības būtu atmetis, toties katru dienu redzu vairākus, kuri pieturas apstaigā un galiņus salasa...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #32 : 2014. gada 31. oktobris, 10:37:44 »
Tur jau atšķirība, es zinu vismaz 3 ļaudis (tai skaitā arī es pati) :rocking:  Godīguma labad jāsaka, ka tas gan nav bijis vienīgais iemesla, arī citi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2014. gada 31. oktobris, 10:38:12 »
Es neesu pret to, ka smēķētāji nolien/tiek noslēpti. Saprotu, ka vairs arī īpašas vietas netiks ierīkotas. Lūk tas ir šizo. Esmu pret, ka ir izņēmumi - armija un cietums. Esmu pret, ka valsts uz smēķētājiem vārās, esmu pret, ka valsts neredz alkoholisma, azartspēļu un kredītu problēmu. Visvairāk es esmu pret sankcijām, izrēķināšanos, raganu medībam un bidlām, kas ar putām uz lūpām bļauj - sitiet savādākos. Un kaiti, ko apkarot, kura var nodarīt pāri citiem, es atradīšu katram, pirmām kārtām likuma autoriem, saderam?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #34 : 2014. gada 31. oktobris, 10:40:40 »
Mao, par tiem cietumiem- Tu ierosini viņus izlaist "ārpus teritorijas" uzpīpēt?  :faint:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #35 : 2014. gada 31. oktobris, 10:43:46 »
Ha, nu tad man jautājums - ko noziegusies ir auto degviela, ka tā aplikta ar ne mazo akcīzi, mm? Es varu nelietot alkoholu, varu nesmēķēt, varu atteikties no cukura, limonādes un kā tur vēl, bet nekādi nepierunāšu savu auto pāriet uz krāna ūdeni. (Nē, nevaru pārsēsties tramvajā, jo bez auto nav iedomājams mans darbs).
Kādu tādu "morāli" gaidāt no valsts?! Valsts iekasē tur, kur visvienkāršāk un ar garantiju var iekasēt, tas arī viss. Gluži tāpat kā CP "strādā" uz platas taisnas šosejas ar zīmi 30km/h.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2014. gada 31. oktobris, 10:48:00 »
PVN un akcīze jau ir tie garantētie ienākumi, kas pilnīgi droši un neizbēgami kā nāve. Un morāles vispār nekādas.

daddy

• Viesi
« Atbilde #37 : 2014. gada 31. oktobris, 10:48:12 »
kvadra, kļūsti par zemnieku un dabūsi degvielu ar samazinātu akcīzi :)  a pārējiem degviela - tas ir luksuss... tāpat kā PVN elektrībai

Atslēdzies tex

« Atbilde #38 : 2014. gada 31. oktobris, 10:49:22 »

Ak vai, domājot par alkoholu. Esat redzējuši tiesas prāvu, kur pārpīpējies kādu cilvēku nogalinājis? A pārdzēries? Jūtat dubolto morāli? Savos pauros ieskaitot?

Esmu redzējusi prāvas, kur tiesā n-tos, kas isu ko sadarījuši gan bez alko, gan bez smēķēšanas (varbūt ar smēķē, bet tiesā tas netiek pieminēts, kā būtisks apstāklis)... un ko tagad? IzKaut visus?

Atslēdzies tex

« Atbilde #39 : 2014. gada 31. oktobris, 10:50:58 »
PVN un akcīze jau ir tie garantētie ienākumi, kas pilnīgi droši un neizbēgami kā nāve. Un morāles vispār nekādas.
Vienīgā akcīzes prece,ko es regulāri lietoju, ir benzīns un dīzelis... bez pārējām var... ā, nu jau arī kafija ir gana regulāra, bet vēl barojos ar ilūziju, ka, ja ļoooti gribētu, varētu beigt to dzert

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2014. gada 31. oktobris, 10:52:59 »
Jap, tieši tā, ALELUJA - vispirms jāapkaro smagie gadījumi un tikai tad var ķerties pie pārējiem - absolūta civilizācijas loģika.
Tātad, ja es, nu piemēra pēc, ielauzīšos tavā dzīvoklī, piekaušu vecomāti, iznesīšu, ko varēšu panest, pārējo izdemolēšu un aizejot atstāšu čupu uz galda, tu arī sacīsi, ka tāds sīkums nav izmeklēšanas un soda vērts, jo tak paskaties, cik slepkavu uz brīvām kājām staigā, tā, ne?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2014. gada 31. oktobris, 11:04:20 »
Mao, par tiem cietumiem- Tu ierosini viņus izlaist "ārpus teritorijas" uzpīpēt?  :faint:

Ar to es norādu, ka likums paredz izņēmumus, saprot, ka būs auzas. Vislabāk par armiju sanācis, ja karš, kā lai vīri nepīpē? Sanāk, ka valsts uzdevumos radušos stresos, veči droši var pīpēt. Nākšot pa labu, ja? Tomēr. Šizo.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2014. gada 31. oktobris, 11:05:35 »
Jap, tieši tā, ALELUJA - vispirms jāapkaro smagie gadījumi un tikai tad var ķerties pie pārējiem - absolūta civilizācijas loģika.
Tātad, ja es, nu piemēra pēc, ielauzīšos tavā dzīvoklī, piekaušu vecomāti, iznesīšu, ko varēšu panest, pārējo izdemolēšu un aizejot atstāšu čupu uz galda, tu arī sacīsi, ka tāds sīkums nav izmeklēšanas un soda vērts, jo tak paskaties, cik slepkavu uz brīvām kājām staigā, tā, ne?

Šitais būs viegli.
Ta Tu smēķētājus ar noziedzniekiem salīdzini?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2014. gada 31. oktobris, 11:18:10 »

Šitais būs viegli.
Ta Tu smēķētājus ar noziedzniekiem salīdzini?
Nē, es tikai ilustrēju Tavu loģiku. Ja reiz, tavuprāt, smēķēšana būtu pieciešama, jo ir tak smagāki netikumi, varbūt arī par vieglākiem noziegumiem nevienu nesauksim pie atbildības, kamēr visi smagie nebūs izmeklēti (un nekad jau visi nebūs)?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #44 : 2014. gada 31. oktobris, 11:23:57 »
Mana loģika ir, ka smēķēšanu pa ĪSTAM apkarot neviens netaisās un apkarošanas piekritēji ir marionetes. Tāpēc, ja pietiek spēka tādiem likumiem, kur ir spēks ķert noziedzniekus un glābt ģimenes no alkāniem?