Autors Tēma: Tavs mīļākais auto...  (Lasīts 6790 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nzn

Re: Tavs mīļākais auto...
« Atbilde #30 : 2017. gada 05. aprīlis, 10:10:27 »
My favorite car is BMW X6!!! it is really amassing. I have a car wash and I am saving money to buy my car!
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 05. aprīlis, 11:34:30 no pitons »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2017. gada 08. aprīlis, 13:56:41 »
Visu nedēļu mizoju riepas ar manuāli Viano, vakar ar 1978. gada mersi - automātu. Vāks, kāds kaifs - raiskoje naslaždjeņije.
Ar automātu ir tāpat, kā ar jaunu seksu - puse auro, ka sūds, šitā var izmežģīties vai pat nosisties un vispār - mamma teica, ka nedrīkst un iepūt, jeb vai - nenāc klāt! Otra puse vālē un priecājas.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 08. aprīlis, 14:16:33 no Mao »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2017. gada 08. aprīlis, 14:22:53 »
Sitat tagadiņ mani ar milzu viltus fallu pa pauri un ar dēli pa dupsi, bet pa manam sanāk, ka autopmātnevālētāji ir lohi. Jo starp nevālēt un vālēt ir šķirba - es neēdu bērnībā zemenes un par mani ņirdza sētas skuķi, tad viena pasauca malā un piesolīja buču - un es ēdu zemenes, un garšo. Bet varēju izaugt/būt, kā Z - ejat visi uz bedri, bet labi būt ir slikti.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2017. gada 10. aprīlis, 09:45:42 »
Sitat tagadiņ mani ar milzu viltus fallu pa pauri un ar dēli pa dupsi, bet pa manam sanāk, ka autopmātnevālētāji ir lohi. Jo starp nevālēt un vālēt ir šķirba - es neēdu bērnībā zemenes un par mani ņirdza sētas skuķi, tad viena pasauca malā un piesolīja buču - un es ēdu zemenes, un garšo. Bet varēju izaugt/būt, kā Z - ejat visi uz bedri, bet labi būt ir slikti.

Paklau, man tikko tā gali sagāja kopā, ka dzirksteles gar acīm nošķīda!! :rat:  :banhead:

Tak meitenes (Camma, Tex, Kvadra, u.c.) vienkārši gaida, ka viņas malā pasauks un piesolīs...  :just_popcorn: nu, teiksim pavest... :) a mēs - lohi, kas lohi   :fubar: :fubar: ar tehniskām niansēm viņām uzmācamies.  :D 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2017. gada 10. aprīlis, 18:15:46 »
Ha! Nokavēc! Man te tūlīt pagalmā ieripinās krosa moci! Kā es jampelēšu pa purvu! Dubļi un sūna pa gaisu!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2017. gada 10. aprīlis, 18:16:47 »
P.S. Pirc pecākam arī jau aizsista! Vo!
Visus sakost!