Autors Tēma: Vecas un jaunas mašīnas  (Lasīts 8890 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Vecas un jaunas mašīnas
« Atbilde #30 : 2014. gada 01. novembris, 10:59:31 »
Nu, es gan neteiktu, ka lācīša ādas remonts - metināšana, lāpīšana  un pārkrāsošana būtu lēts prieks  :)   Var jau, protams, nobraukt līdz krimināliem caurumiem un tad šrotēt, bet kaut kā nepatīk man, ka vēders ādu pārdzīvo...

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2014. gada 01. novembris, 11:18:52 »
Nu, es gan neteiktu, ka lācīša ādas remonts - metināšana, lāpīšana  un pārkrāsošana būtu lēts prieks  :)   Var jau, protams, nobraukt līdz krimināliem caurumiem un tad šrotēt, bet kaut kā nepatīk man, ka vēders ādu pārdzīvo...
Nu ja dēļ katra rūsas pleķīša vai skrambiņas ņemas visu detaļu pārkrāsot, tad  dārgi. Ja neņemas,  - 0 :)

Ir jau ir savi plusi no šrotvāgena: steigties ērtāk ;) ... auto, kura tirgus cena ir 1/2 vai 1/3 no mēnešalgas nav bail vēl kkur apdaudzīt... var turēt guļamrajonā pie mājas. Kkad rēķināju, vrb paņemt līzingā ko cienījamu, paskaitīju, cik tas maksās, sākot ar pašu līzingu (kā nu kurš, kam 1. iemaksu vajag un kam nē), manāmi dārgākiem remontiem, kasko, maksas stāvvietu (līdz kurai diezgan jāiet - sab. transports un lielveikali tuvāk...) u.t.t. Un secinājums bija 1: pat ja pārkrāsotu tos rūsas pleķus un vēl jo vairāk, ja neko nekrāso, vecā grabaža ir kudī lētāka ekspluatācijā ar visu to, ka šis tas jāpieremontē...
Un vēl iedomājoties, cik uzmanīgi brauktu ar auto tikko no salona un kā skumtu par 1. švīku vai bukti...

Atslēdzies tex

« Atbilde #32 : 2014. gada 01. novembris, 11:24:42 »
Un kronis visam vismaz mana šrotvāgena gadījumā, ka TA un nodokļus gandrīz (bez kādiem 5EUR) nosedza OCTA apdrošinātājs, kad viens man vēl vienu švīku uz bampera uztaisīja :) Kas ekspluatācijas izmaksas gadā pazemināja līdz pāris nelieliem remontiem un ziemas riepām...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2014. gada 01. novembris, 16:27:39 »
Nez, kāpēc par rūsu uz durvjapakšām met ārā no tehniskās... (pers. pieredze, tiesa, tai jau gadi 5)? Ja jau tā rūsa tāds štrunts...
Vai tik nav bik starpība starp rūsiņu pāris punktos un RŪSU?

Dodge Grand Caravan (kas ir minivenu zilonis ar fantastisku grāciju) = 5.20 garums.
Kas skaitās psrs garāža? Ja nejaucu, standarts bija 3x6m. Būvēja jau visādus brīnumus...
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 01. novembris, 16:32:07 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #34 : 2014. gada 01. novembris, 16:34:57 »
Nez, kāpēc par rūsu uz durvjapakšām met ārā no tehniskās... (pers. pieredze, tiesa, tai jau gadi 5)? Ja jau tā rūsa tāds štrunts...

Durvju apakšàm jeb sliekšņiem?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2014. gada 01. novembris, 16:36:02 »
Konkrēti par durvjapakšām.

Slieksni no durvīm atšķiru. ;D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #36 : 2014. gada 01. novembris, 16:41:11 »
Nu tad tās dures laikam kopā uz krāsu turējušā. Esmu gāji skati ar drausmīgo rūsas midzeni. sliekšņus, grīdu, virsbūves elementus, kas ietekmē kopà turēšanos, tiem loģiski piesienas. Par caurumu spārnā neteica  neko.
Bet tas bija dikti sen

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2014. gada 01. novembris, 17:29:07 »
IMO TA piesienas rūsai, ja ir iespēja izgāzties cauri grīdai vai izkrist pa durvīm vai tml. par robiem arkās, piemēram, ieliek 1 un apraksta kā "nesošās konstrukcijas neietekmējoši korozijas bojājumi" jau kuro gadu... Nu lai viņi tur ir... gan jau ātrāk atmirs kkas tik dārgs (vai vāirākas dārgas lietas reizē), ka remonts vnk nerenetēsies, kā rūsa tiks līdz nesošajām konstrukcijām. Vismaz hondām un mazdām ir tā...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #38 : 2014. gada 01. novembris, 22:14:46 »
Vajaga pirkt vainu audiTT vai Land Roverus (defenderu) tie nerūsē :P

Atslēdzies Broms

« Atbilde #39 : 2014. gada 02. novembris, 01:50:38 »
Vajaga pirkt vainu audiTT vai Land Roverus (defenderu) tie nerūsē :P

Kanešna! Tieši tik izturīgi ir AdAdas vai Nikea apavi :)
Rūsa sarakstā ietilpst tikai daļēji

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #40 : 2014. gada 04. novembris, 14:53:54 »
Dodge Grand Caravan (kas ir minivenu zilonis ar fantastisku grāciju) = 5.20 garums.
Kas skaitās psrs garāža? Ja nejaucu, standarts bija 3x6m. Būvēja jau visādus brīnumus...

Precīzi izmēru nepateikšu, arī nezinu, vai standarts, vai "visāds brīnums" tā garāža , bet visbiežāk visi septiņvietīgie neiet tieši augstumā... reizēm arī garumā
Da i naudas nav, tie tikai sapņi :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

« Atbilde #41 : 2014. gada 04. novembris, 16:06:58 »
Chrysler Grand Voyager = Dodge Grand Caravan = 5143X1954X1750 = GXPXA.
Bet kadēļ gan skatīties uz šo benzīna kapsētu? Dodge ir tikai ar benzīnmotoriem. Patēriņš - 15 - 18 l/100km. Meklē Chrysler ar dīzeli ~ 8 l /100km.

Atslēdzies sKu

« Atbilde #42 : 2014. gada 16. novembris, 02:46:53 »
Pag.. Ok, nezinu i svzjazj ne imela ar H1..arī ar H2 ne, bet 3 - nu..nav jau nemaz tik slikts tas verķis. Pat, ja jutos kā trolejbusa vadītāja.. Starp citu - citu auto vadītaji respektē..

Atslēdzies sKu

« Atbilde #43 : 2014. gada 16. novembris, 02:49:28 »
Ok, to, ka trāpīju  NE tajā tēmā - piedodiet, pls :)