Autors Tēma: jautājums Lynx un Itālijas zinatājiem  (Lasīts 1443 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

jautājums Lynx un Itālijas zinatājiem
« : 2014. gada 31. oktobris, 16:05:41 »
mūsu pašu Novatūram parādījies pārdošanā jauns virziens 2015 gadam -
Itālija. LAMEZIA - Kalabrija 11.09.15. - 09.10.2015. Cena no 425 Eur

nu pilnīgi neko nezinu par šo reģionu... pludmales, daba, vēsture, ēdiens...? Izskatās paši dienvidi... Lynx, tas nav kaut kur tur pie Tevis?

Atslēdzies Lynx

Re: jautājums Lynx un Itālijas zinatājiem
« Atbilde #1 : 2014. gada 03. novembris, 14:54:29 »
Kalabria ir pavisam man blakus. tevis mineetaa vieta veel drusku vairaak uz dienvidiem. Un izskataas, ka pie veeleeshanaas, no turienes var arii liidz Siciilijai aizshaut. Par veesturi nav jaauztraucas it nemaz. manupraat IT nav taadas vietas, kur shitaa opcijas iztruuktu.
Pludmales - mammas gugles karte saka, ka pie Tireenu juuras, taatad pludmaleem jaabuut labaam.
Virtuve - par specifiskaam lietaam uz sitiena pateikt nevareeshu, bet no visa piedaavaajuma jau kaut ko savam puncim pienjemamu var atrast vienmeer.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 03. novembris, 20:34:05 »
Vot uz Kalabriju es ar aizšautu. Šorīt no Kampānijas, bet bija par īsu  :blushing:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2014. gada 04. novembris, 00:51:33 »
Lynux..kur tu īsti esi?? nu regjionu,vai tuvako pilsētu...

man meita pa Itāliju tipat daudz cik pa UK... bet vinja vairak pa ziemeļgalu..uz leju tik patusēt brauc...

un tāda Kalabrija ,pilnīgi ausīs staav ka dikti dzirdēta,tik nezinu uz sitiena, kadā sakarā...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 04. novembris, 07:45:54 »
Mellen, no vecām grāmatām, precīzāk - vienā no Sprīdīša bibliotēkas sējumiem bija kaut kas par Itāliju un visu reģionu apvienošanu, ja pareizi jaucu.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2014. gada 04. novembris, 12:17:44 »
Mellene - mjauuu - nu ko tu lamaajies!!! Kaads es Lynux??? Es tach - Lynx - luusis! Vai tad avataraa nevar redzeet?
Bet par teemu. Itaalija administratiivi daliita regjionos, kas siikaak provincees. Es dziivoju Basilicatas regjiona Materas provincee. Attieciigi tuvaakaa un plashaak paziistamaa pilseeta vareetu buut  Matera. Bet taa gan drusku vairaak iekshzemee. Mana Montalbano Jonico kaadus kilometrus 12 no Jonijas juuras. No pilseetas nomales, kur citas maajas netraucee, juuru var vienmeer redzeet (mees esam 300 metrus virs juuras liimenja).
Gar visu Jonijas piekrasti ir vesela guuzma kuurortpilseetu, viesniicu u.t.t. Ir milzums mazu un senu pilseetinju, kaa muusu MJ, kas kalna galaa iemitinaajushaas, ir pasakaini dabas skati - kalni, klintis, ielejas, augljudaarzi. Vaardu sakot ir viss, kas vajadziigs.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 06. novembris, 12:51:38 »
Owwww..es nelamajos :)) man gruuti atcereeties tos nosaukumus un rakstiibu visiem :)

Karoč, sapratu vienu...tu esi atradusi trakoti labu vietu  :thumbsup: es ar gribu,bet laikam japaciešas... man,karma vēl nav atstradaata tiktaal ,lai tiktu idealajaa vietaa :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #7 : 2014. gada 06. novembris, 13:44:14 »
Kas nu katram ir ideaals. Manaam miesaam un garam patiik Dienviditaalijas klimats un daba. Citi jau peec paaris dienaam breec, ka tik karstaa vasaraa jau var izcepties. Man draudzene pirms kaada gada uz Norveegjijas ziemeljiem paarceelaas. bildees redzu, ka tur jau tagad sniegu sniegi sasnigushi un polaaraa nakts saakas. Vinja sajuusmaa - patiik. Es laikam jau buutu ragaa sasalusi un melnaa depresijaa iegrimusi.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2014. gada 06. novembris, 19:40:52 »
Norvēģijā mākoņi skaisti...bet tas mūžīgais lietus, toč var prātā sajukt.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2014. gada 07. novembris, 08:54:03 »
Man, lūdzu, mērenu Vidusjūras klimatu (lai nav karstāks par +35C), jūru blakus, ezerus ne pārāk tālu, upes, kalnus, un es būšu pilnīgi laimīga.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2014. gada 18. decembris, 19:21:00 »
ai, safanojos par Tropea. Tā kā pavasara komandējums man iekrīt uz Almezia -Malaga, tad roka stiepjas norezervēt rudenim sev kādus apartamentus Tropea...

sakrustojam pirxteļus, aprunājamies ar salaveci...