Autors Tēma: Izvēle aiziet  (Lasīts 8282 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Izvēle aiziet
« Atbilde #15 : 2017. gada 29. aprīlis, 10:40:22 »
Ir gan arī tādi, kas ar to manipulē...

Man bieži ir bijis, ka šķiet ka vairs nekas netur šajā saulē un varētu mierīgi aiziet (esmu tā stāvējusi pie upes utt. un domājusi kā tas ir un kā tas būtu)..., bet tad tā padomā un saprot, ka lai kā, jāsavācas un aidā tālāk pa dzīvi...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 29. aprīlis, 10:58:50 »
Nu izdarīt pašnāvību nav īsti izvēle, bet gan rezultāts. Psihiskās veselības bojājums, no sadzīves un iedzimtības apstākļiem.  Pašnāvības mēģinājums nav tikai izvēle, bet tas ir smags veselības bojājums. Un ar šādiem veselības bojājumiem var ne tikai mēģināt nogalināt sevi, bet arī veikt citu slepkavības viss neiedomājamos veidos.

10. septembris visā pasaulē tiek atzīmēts kā Pašnāvību profilakses diena.

Lai saņemtu psiholoģisku atbalstu, ikviens var zvanīt uz biedrības Skalbes diennakts Krīzes tālruni 67222922 un 27722292.

Lai uzlabotu psiholoģisko gaistoni vajag:
    Iemācīsies patiesi klausīties un uzlabot attiecības ar citiem.
    Uzlabosi saskarsmes spējas.
    Iemācīsies kā pasargāt sevi emocionāli smagās situācijās.
    Iegūsi iespēju palīdzēt cilvēkiem grūtos brīžos.

Un attīstīt sevī:

Toleranci
    Iejūtību
    Atbildību

lai nenodarītu citiem pāri pavisam neredzamā veidā. Un es domāju, ka SF ar vajadzētu piekrist šai nostājai un attīstīt savu runātāju vidū. Nevis lieki biedēt cilvēkus ar sodiem, un veicināt runātāju hierarhiju un aizspriedumainību, un citādas tamlīdzīgas muļķības. Un vispār, meklēt pozitīvo un pareizo cilvēku dzīvē ;)   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2017. gada 29. aprīlis, 11:11:42 »
Kkad kkur lasīju,ka dažiem esot iedzimta kāda gēnu kombinācija kas predisponē suicīda vēlmi.
Tas kā skaidroja, ka mēdz būt dzimtas, kur pašnāvības atkārtojas dažādās paaudzēs.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2017. gada 29. aprīlis, 15:05:09 »
...vispār, meklēt pozitīvo un pareizo cilvēku dzīvē ;)

Tāpēc Tu ierēc par, piemēram, talkām? Vai Mūsu valsti saukā par valsteli?
Bet par pārējo tekstu - jā, paldies.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 29. aprīlis, 15:51:40 »
Par to “meklēt pareizo cilvēku dzīvē“ arī nesapratu.
Kas diezin būtu tas “pareizais“ ?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 29. aprīlis, 17:04:30 »
Nu, nevajag, nevajag tik drūmi. Pašnāvības neatbalstu, bet no otras puses, neuzskatu, ka nāve būtu kas mokošs un neizturams. Pats jaunībā esmu piedalījies dumās spēlēs ar "mākslīgās bezsamaņas" izsaukšanu, nekā bezgala nepatīkama neatceros, gluži otrādi, - bija interesanti un forši.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2017. gada 29. aprīlis, 17:31:44 »
Zigi, momentlīmi arī esi ostījis?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 29. aprīlis, 17:41:35 »
Nu, mēs arī internātā viskautko darījāmies....ātri tupāmies daudzas reizes, tad dziļi elpojām un tad viens, no mugurpuses apskāvis, spēcīgi saspieda krūšukurvi. Tad tāds apreibums iestājās, jā.

Dēls stāstīja, ka viņiem arī skolā esot pusaudži, kas tamlīdzīgas spēlītes spēlē - ar elpas nožmiegšanu.

Bet nāve no nāves noteikti atšķiras. Precīzāk, mirkļi pirms tās. Diez vai, pie pilnas apziņas esot, tas ir tik eiforisks stāvoklis. Nu, jā, visi mirušie acīmredzot gan ir to "izturējuši" -  tas Zigfrīdam

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2017. gada 29. aprīlis, 17:54:34 »
Tīri teorētiski pieļauju, ka pašnāvniekam varētu būt zināma eiforija,
jo adrenalīnam vajadzētu izdalīties sperot šo soli...

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2017. gada 29. aprīlis, 17:57:05 »
Tā jau diezgan populāra seksa spēlīte, kas dažreiz beidzas letāli

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2017. gada 29. aprīlis, 18:02:59 »
Man ir bail no šīs tēmas - šeit vajadzētu visu baigi piedomāt, vai otrādi - aizvest neceļos, jo maz kas lasa...

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2017. gada 29. aprīlis, 18:06:20 »
Nav laba tēma, vajadzētu beigt

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2017. gada 29. aprīlis, 18:16:02 »
Dzēsiet, slēdziet, lieciet atslēgu priekšā, lieciet Skabūzī, pofig.

Plaukstas acīm priekšā, esmu paslēpies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2017. gada 29. aprīlis, 22:50:18 »
Lekt no pārapdzīvota tilta - tur drusku drāmas un izrādīšanās elements lomu spēlē. Tas džeks, kas aizgāja noslīcināties, to izdarīja viens pats klusā vietā... domājiet paši...

Var jau būt, ka spontāna rīcība kādā ieilgušā problēmā. Ir bildes, kur izskatās, ka meitenei pie auss mobilais. Varbūt kāda saruna, kas izraisīja šādu pēkšņu gājienu? Tie, kas uzraugot kameras, arī izteikušies, ka meitenes uzvedība sākumā neesot pievērsusi uzmanību.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2017. gada 29. aprīlis, 22:51:51 »
Man ir bail no šīs tēmas - šeit vajadzētu visu baigi piedomāt, vai otrādi - aizvest neceļos, jo maz kas lasa...

Un kādēļ nemēģināt arī izlasīt linku un uzzināt, ka cilvēkiem ir iespēja meklēt palīdzību, kad liekas, ka izejas nav?