Autors Tēma: Mistikas sadaļas nav :)  (Lasīts 5920 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Mistikas sadaļas nav :)
« : 2014. gada 01. novembris, 15:21:22 »
http://m.rus.tvnet.lv/article/273682

No vienas puses fufelis.
Taču kaut ko tamlīdzīgu reiz ir teicis kāds no bijušajiem ASV prezidentiem. Kārters laikam.

Ticat, ka tā varētu būt taisnība?
Es gan jā, gan nē.
Vairāk gan nē, jo ja tie tur tiešām eksistētu, bet valdības slēptu, tad citu valstu izlūkdienesti to sen būtu uzoduši. Ja uzoduši, tad ir doļā. Ja ir doļā, tad neuzdrošinātos konfliktēt.
Ja visi uzoduši, bet kopīgi slēpj, tad jàvienojas abām pusēm. A nahren otrai pusei tam piekrist?  :just_popcorn:

Anete Goba

• Viesi
Re: Mistikas sadaļas nav :)
« Atbilde #1 : 2014. gada 01. novembris, 15:30:46 »
Par shito jau ir n-taas filmas, arii dokumentaalas, bet taa arii viss paliek. Gribi tici, gribi netici..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2014. gada 01. novembris, 16:07:43 »
Ko Tu domāji ar otru pusi? Marsiāņus? Tipa - jūs, Zemiešu valdības, gribat, lai par mums nezina, bet mēs atlidosim optom un visiem izrādīsimies Ņujorkas, Maskavas un Telavivas centrā plus ielidosim Robija Viljamsa koncertā, lai visi redz?
A kas zina, kas viņiem aiz ādas. Mož ziņkārības un tehnoloģisko iespēju pietiek, jo paši miermīlīgi un nekarojot ir attīstījuši pozitīvās tehnoloģijas (pamēģini pakarot, ja visi telepāti!), bet nekaunības un mazohisma nepietiek. Varbūt šiem skaidrs, ka ar šitiem Zemes bauriem, kas jēdz tikai slepkavot, nav jēgas komunicēt (šitas apstrīdams, jo gan jau šie spēj saost arī tos, kas nav militāri tendēti. Toties, iespējams, šos pārķer, pirms ir paspējuši iziet uz kontaktu.).

Aber baumām par amurkāņu slepenajām bāzēm, Rouzvelu utt. es tomēr sliecos ticēt. Jo ticības militārvaldību godaprātam man nav ne druskas. Tātad atliek ticēt alternatīvai, t.i. citplanētiešu eksistencei.

Nez kāpēc visi, kas ir "redzējuši" citplanētiešus, šos apraksta vienādi? Īpaši šis jautājums attiecināms uz pirmajiem ziņojumiem, kad "unificētais marsieša tēls" vēl nebija plaši izvazāts pa TV, komiksiem un internetu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #3 : 2014. gada 01. novembris, 16:10:36 »
Vai tas nav kāds specifisks halucināciju veids? Vai vienkārši "muļķa laišana", ar ko var labi nopelnīt?
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2014. gada 01. novembris, 16:49:58 »
Pirmie ziņojumi jau ir bijuši redzami alu zīmējumos pirms daudzdaudz gadu desmitiem. Kāda jēga viņiem būtu zīmēt to, ko nav manījuši?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2014. gada 01. novembris, 16:51:51 »
Pirmie ziņojumi jau ir bijuši redzami alu zīmējumos pirms daudzdaudz gadu desmitiem. Kāda jēga viņiem būtu zīmēt to, ko nav manījuši?

Iekš pasaku kanāla ren tv ne to vien var uzzināt  :smile:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2014. gada 01. novembris, 16:53:06 »
REN TV neskatos gandrīz nemaz. :laugh:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 01. novembris, 17:00:34 »
Trollji, fejas u.c. arii no taas pashas operas.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2014. gada 01. novembris, 17:01:59 »
Pamēģini norvēģim pasmieties par troļļiem. :smile:

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2014. gada 01. novembris, 17:03:24 »

Iekš pasaku kanāla ren tv ne to vien var uzzināt  :smile:

O, jā, šiem vienreiz bija neatceros kāds tur uzbrukums vai dīvaina avārija uz kādaturtilta Krievijā... taaaaaads pārsteidzošs notikums... ar vienu BET, es ta rus kanālus vsp neskatos, par to ņirgājās LV internetā un youtubē... jo "TAS tilts kkur Krievijā" videomateriālā bija neviens cits kā Vanšu tilts Rīgā...

IMO viņiem tur pilnīgs fufelis, dēļ kā nav jēgas laiku tērēt

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2014. gada 01. novembris, 17:05:42 »

Viens bija ar garīgām dīainībām vai saēdies sēnes, ko nepazina, i uzzīmēja uz sienas (iespējams, pat vnk kā redzēja kādu cilvēku savā reibumā). Cits ieraudzīja pēc kāda laika, par autoru neko nezināja un pārzīmēja vēl kkur u.t.t. līdz pat tēls pilnībā folklorizējās? Vrb tieši TIK vnk...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2014. gada 01. novembris, 17:07:57 »
To jau mēs, visticamāk, arī neuzzināsim. Un ja uzzināsim, mums teiks, ka ne tās sēnes apēdām. :laugh:  Pasaule nav plakana, man tā tīk domāt.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #12 : 2014. gada 01. novembris, 17:23:35 »
 Daudz ko tomēr var izskaidrot racionāli, kaut gan mistiskas un paranormālas parādības kā tādas es nenoliedzu. Bet bāzt tajā pasaulē galvu ir visai riskanti.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2014. gada 01. novembris, 17:33:38 »
Palasiet pasakas. Īpaši tie, kam vairāk par 35, un kas atceras senāku pagātni. Ja cilvēks redz to, ko nesaprot, tad viņš cenšas to izskaidrot ar sev zināmajiem vārdiem, lietām un priekšmetiem.

"Cara dēls piegāja pie durvīm un durvis pašas atvērās, neviena cilvēka neredzēja". Pirms 40 gadiem tā bija pasaka. Kur nu vēl pirms 100 un vairāk. Protams, šodien katrā lielveikalā "durvis pašas atveras". Bet atceramies, no kādiem laikiem ir pasakas.
"Pajautā gudrības akmenim. Un gudrības akmens atbildēja..." Pirms 40 gadiem - pasaka. Ja tagadējos datorus redzētu kāds 100-1000 gadu pagātnē, až trieku ķertu. Tagad katrs sušķis googlē meklē visu, ko iedomājas. Balss kontrole arī eksistē.
Lidojošie paklāji gan vēl nav manīti - antigravitācija nāks vēlāk.
Visādi putni, kas lido ātrāk par vēju arī figurē nereti. Sk. sadaļu "lidmašīna".
Baidos, ka mītiskie kentauri, lauvas ar grifa galvu utt. arī nav nevainīgas fantāzijas. Protams, ļaužu mutēs kļuvuši teiksmaināki par reālajiem gēnu inženierijas rezultātiem.
Par slavenāko leģendu - jaunavas svēto ieņemšanu, kā rezultātā dzimis bērns visur tiek tēlots kā gaišmatains gara auguma cilvēks, bet visi viņa līdzcilvēki mazi un melni - ir tas pats stāsts. Mākslīgā apaugļošana nav dažus gadu desmitus jauna.

Da pilnas pasakas ar augstāko tehnoloģiju aprakstiem, tikai aprakstītas ir ar tālaika cilvēkam saprotamiem jēdzieniem. Un REN TV tur toč ne pie vainas.

Ne no pasakām - laikā, kad cilvēki ar ļotenēm atlantiju nešķērsoja vīkendā, pat ne ar kruīza kuģiem pāri okeānam nešļūca, un kabelis starp Ameriku un Eiropu nefunkcionēja, dažādos kontinentos parādās viena tipa - piramīdveida - megaceltnes. Visur vietējie aborigēni pilnīgi nejauši izdomāja vienu un to pašu? Skat. Austrāliju, kas ir atdalījusies no pārējās pankūkas gana sen - šiem visa fauna pilnīgi savādākā zarā attīstījusies. Aber ļautiņi dažādās globusa pusēs ņem un sabūvē vienādas piramīdas?

Tā ka - pasaule ne tikai nav plakana... Un pat ne apaļa.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 01. novembris, 17:35:46 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2014. gada 01. novembris, 17:48:41 »
Paga, paga. Paši būsiet marsieši ar 13 galvām pēc gadiem diviem pārpalikušajā zapā....
Visus sakost!