Autors Tēma: Populārā psiholoģija - attiecības  (Lasīts 14839 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Populārā psiholoģija - attiecības
« Atbilde #90 : 2017. gada 29. maijs, 00:14:01 »
Man jau arī šķiet, ja tie sievas radi ar nelūgtiem padomiem pa vidu nebāztos,
vīrs sievu netiranizētu :D
Cilvēks cenšas “dekoratīvajai“ būtnei ligzdu savīkšķīt, bet rodņa tik baksta ar pirkstu - nejēga!

Labi, ka pagaidām tik makšķerēt trisdienniekā brauc ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #91 : 2017. gada 29. maijs, 00:28:51 »
Man atkal liekas, ka vīrs galīgs puskoklēcējs. Kādā sakarā sievietei tik sarežģītus uzdevumus liek darīt? Uz būvmateriālu veikalu.. vēl kaut kādus būvgružus tīrīt, instrukcijas strādniekiem utt. Saprātīgs, atbildīgs vīrietis tā nedarītu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #92 : 2017. gada 29. maijs, 07:30:03 »
no garā teksta man uzreiz bija skaidrs, ka kļūda pašā pamatā, šādi iesaistot sievu celtniecībā. Nu, ja tur bija pusstundas darbs diviem večiem, lai stūri novāktu, tad sieviete, mēli izkārusi tur pašītu pusi dienas un pēc tam nevarētu rokas atmazgāt, būtu saskrāpējusies utt. Pats varēja vakarā nokopt. Materiālu pirkšanu es sievai neuzticētu ne pie kādiem apstākļiem, izņemot, ja jānopērk viens konkrēts priekšmets, kuram ir norādīta vieta, plaukts un iedota līdzi fotogrāfija. Sieva celtniecībā noder tikai konsultācijām, lai vēlāk, kaut ko uzbūvējot, pats būvētājs nedabūtu pa ausīm par brīvdomāšanu.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #93 : 2017. gada 29. maijs, 07:37:43 »
Es domāju, ka diezgan reāla un iespējama situācija. Mani, šito aprakstu rakstot, interesēja tas, kādā nekontaktā ar sava veča vajadzībām ir tā sieva un viņas gaidas uz kaut kādu citu rezultātu. Vecis, protams, kļūdījās un dāma ir orientēta uz šo kļūdu atgādināšanu, ne risināšanu - nu tāda paštaisna un konfiktējoša būtne.
--------------------------
Vispār jau dāmas daudz ko uztvers savādāk, mašīnai, piemēram, var būt, ka vecis vairāk interesējas par mašīnas apakšu, sliekšņiem, vai tie nav izrūsējuši, vai izies tehnisko un vai mašīna nebūs jāmetina, dāmai vairāk uztrauc tieši uzreiz redzami defekti - tur drusku iebuktēts spārns vai pāris rūsas punktiņi redzamā vietā.

Tāpat skatoties kaut kādu seriāli dāma parasti pamana tādas attiecību fineses, kuras vecim paslīd garām nepamanītas un tas nav tikai par kosmētiku vai drēbēm, bet arī par dzīļu psiholoģiju  :scratch:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #94 : 2017. gada 29. maijs, 08:28:58 »
Materiālu pirkšanu es sievai neuzticētu ne pie kādiem apstākļiem, izņemot, ja jānopērk viens konkrēts priekšmets, kuram ir norādīta vieta, plaukts un iedota līdzi fotogrāfija.

Iedomājos, ko Trix būtu teicis šajā sakarā :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #95 : 2017. gada 29. maijs, 08:31:42 »
Man no aprakstītās situācijas būtu tikai viens risinājums - mačkai ar mietu pa muguru. Laikam jau galīgs neraksturs man. Ja tajā piekopjamajā stūrī eiropaletes, 5 sagaldējuša cementa maisi un 3 sliežu gabali - tad vecim pa muguru.
Pēc aprakstītā nekas nebija tāds, kas nav pa spēkam. Tracina seriālos rādītā pļarkšķēšana ar visiem pēc kārtas, kaut štengri piekodināts to nedarīt. Vai mūžīgā draudzeņu un mammu būšana visos sīkumos.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #96 : 2017. gada 29. maijs, 08:52:40 »

Iedomājos, ko Trix būtu teicis šajā sakarā :D

ja man būtu sieva kā Trix, es sen jau būtu mazvērtības kompleksu sagrauzts, vai arī otra iespējamība - krāsotu matus, nagus un lūpas.  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #97 : 2017. gada 29. maijs, 09:01:34 »
Pēc apraksta spriežot, vīrs arī tāds....pusizlaidies. Darbus neplāno, plānoto neizdara, regulāri kko šķērsām izdara, brīžam bezatbildīgs. Bet izrādās sieva nekontaktā ar viņa vajadzībām hihih.
Un braukājot, cementu pērkot, pats jau varēja tos pāris sīkumus, ko sievai uzticēja, garāmskrienot pats arī iegādāties.

Nē, ļoti saderīgs pāris patiesībā. Kaut, pēc psiholoģiskā apraksta spriežot, pretrunu pilns cilvēks tas vīrs.

Par klasisko "laulību" ar mammām, māsām, radiem gan piekrītu - tas ir nonsenss

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #98 : 2017. gada 29. maijs, 09:44:13 »
Pēc apraksta spriežot, vīrs arī tāds....pusizlaidies.

Tas ir speciāli, lai būtu iespēja izvērsties uz anukatupatsko nots.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #99 : 2017. gada 29. maijs, 10:14:19 »
Jums reāli ikdienā ir darīšana ar TĀDĀM " blondīnēm" ? :faint: jeb man veča domāšana?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #100 : 2017. gada 29. maijs, 10:28:25 »
Tā blondīne būs no tā cietēju tipa - un man ar šito nejēgu tagad visu mūžu būs jādzīvo.
Vienīgi jābrīnās, kā no tik gudru padomdevēju ģimenes nākusi,
tādu neizdarīgu  muļķi apprecējusi :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #101 : 2017. gada 29. maijs, 10:32:57 »

Tas ir speciāli, lai būtu iespēja izvērsties uz anukatupatsko nots.

Vēl aizvien neizprotu, kāda Tev jēga no tā,
ka izvēršamies kādā no pirksta izzīstā storijā???
cālī tādus textus, šķiet, par “desām“ sauc...

...pēc kāda laika varēsim kādu raksteli atkal lasīt ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #102 : 2017. gada 29. maijs, 11:04:32 »
Nūūū, te atkal ir koks ar galiem.
Mani nekādi nesatrauc runāšana ar vīrieti. Pirmkārt tāpēc, ka vīrietim būtu jābūt lēmējam. Un sievietei būtu jājūtās kā aiz akmens sienas (pasargātai, ne ieslodzītai). Protams, tas kļūst par ekskluzīvu pasākumu. Otrkārt - kādēļ lai nebūtu pārstāvis/advokāts/sekretārs/pārvaldnieks?
Treškārt, neredzu nekādu lielo ieguvumu ilgākā laika periodā, ja pašas sievietes noliek vīrieti kājslauķa vietā. Tad beigās var sanākt pašām iegādāties vibratoru un brīnīties par bumbuļainiem bicepsiem un tricepsiem, pliku pļešku un ūsām spogulī...
Mani ir tiesā pārstāvejusi advokāte. St.c. galīgi ne slikta :D Bet ir atšķirība: advokāts vai dzērājs, kas pieskata īpašumu, ne? Turklāt advokātam izdod kaut ar roku rakstītu, bet pilnvaru pārstāvēt. Arī advokāts/ pārvaldnieks utt var būt jebkura dzimuma, kamēr spēj savu darbu klientu/i apmierinoši veikt.
Redz, ja tas patriarhs būtu riktīgs patriarhs, tad viņam tas viss piederētu un viņš par to maksātu - tad, protams, jārunā ar viņu.
Ja es maksāju par sava auto remontu, tad es gribu zināt opcijas un pieņemt lēmumu. Jā, ja tas vecis maksātu un vsp būtu man to auto nopircis/vismaz nosponsorējis, tad cita runa.
IMO, kas maksā, tas pasūta mūziku- nevis tas, kam kkas kkur karājas bioloģiski :P

Atslēdzies tex

« Atbilde #103 : 2017. gada 29. maijs, 11:17:44 »

Vispār jau dāmas daudz ko uztvers savādāk, mašīnai, piemēram, var būt, ka vecis vairāk interesējas par mašīnas apakšu, sliekšņiem, vai tie nav izrūsējuši, vai izies tehnisko un vai mašīna nebūs jāmetina, dāmai vairāk uztrauc tieši uzreiz redzami defekti - tur drusku iebuktēts spārns vai pāris rūsas punktiņi redzamā vietā.

Kur Tu šitādas atrodi? Man ar savu rūsas kasti, kas jau kuro gadu neiet un neiet pa skuju taku (nav vērts tirgot auto, kas brauc un kā tirgus cena ir zem 1 mēnešalgas, par kuru nav jāmaksā līzings utt), pirmais jautājums, iebraucot servisā, ir cik izmaksās nākamā skate - vai to kasti fiksi nevajag tirgot nost. un tad pievēršamies pāris aktuālajiem defektiem, kāpēc vsp esmu atbraukusi... Un švīkas sen vairs neskaitu, tikai par katru nākamo iekasēju no švīkātāja OCTAs :P
Izskatās, ka kārtējais, kas meklē solārijos izsēdējušos ar 2cm gēla nagiem, izbalinātu utt cacu un tad brīnās, ka viņa neko nejēdz no auto vai remonta... Toties gan jau jēdz no modes kliedzieniem apģērbu veikalos visā eiropā. Bet pats tak tādas izvēlies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #104 : 2017. gada 29. maijs, 17:22:48 »
Jums reāli ikdienā ir darīšana ar TĀDĀM " blondīnēm" ? :faint: jeb man veča domāšana?

Mums ikdienā nav darīšanas arī ar tādiem puskokalēcejiem  :bird: