Aptauja

Būt Katalonijai neatkarīgai?

6 (37.5%)
3 (18.8%)
Kāda jēga? Nesaprotu...
7 (43.8%)

Pavisam nobalsoja: 15

Autors Tēma: Neatkarību - Katalonijai!  (Lasīts 12565 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Neatkarību - Katalonijai!
« Atbilde #60 : 2017. gada 12. oktobris, 09:47:23 »
es izrādījos basks, bet nepareizās atbildes bija par sīkumiem -skaitļiem, procentiem

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #61 : 2017. gada 23. oktobris, 17:23:48 »
Šodien ziņu sortālā
Citāts
Katalonijas galēji kreisā partija «Candidatura d'Unitat Popular» («Tautas vienotības kandidāti», CUP) pirmdien draudēja ar «vērienīgu pilsonisko nepakļaušanos», ja Spānija atcels reģiona valdību.
  Spānijas plāns ir «lielākā agresija» pret katalāņu tautu kopš Franko diktatūras laikiem, norādīja CUP.

man kā izteiktam liberālim tas automātiski uzdzen pumpas! un vai kāds vēl joprojām domā, ka Katalonijas neatkarības izcīnīšana ne pēc Spānijas konstitūcijas, pilsoniska pakļaušanās likumam un kartībai?  Nost ar tie Katalonijas "boļševikiem", lai dzīvo Spānijas demokrātija! Ilgu mūžu Spānijas Republikai!
kad es dzirdu Kataloniešus dziedot Mārtiņa Brauna dziesmas, es tikai izvīpsnāju
p.s. Iveta Brauna patiesi bija smuka sieviete!

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2017. gada 23. oktobris, 17:27:09 »
Itkā esot pamanītas pēdas sviestā -kremliešu piedalīšanās viltus ziņu izplatīšanā un kaislību uzkurināšanā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #63 : 2017. gada 23. oktobris, 19:56:33 »
Šodien ziņu sortālā 

man kā izteiktam liberālim tas automātiski uzdzen pumpas! un vai kāds vēl joprojām domā, ka Katalonijas neatkarības izcīnīšana ne pēc Spānijas konstitūcijas, pilsoniska pakļaušanās likumam un kartībai?  Nost ar tie Katalonijas "boļševikiem", lai dzīvo Spānijas demokrātija! Ilgu mūžu Spānijas Republikai!
kad es dzirdu Kataloniešus dziedot Mārtiņa Brauna dziesmas, es tikai izvīpsnāju
p.s. Iveta Brauna patiesi bija smuka sieviete!

Kur tu te redzi Ivetu Braunu?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #64 : 2017. gada 23. oktobris, 21:54:58 »
Kur tu te redzi Ivetu Braunu?

Nu Iveta bija Martiņa sieva. Sīpolos bija Aiva Brauna. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #65 : 2017. gada 24. oktobris, 09:44:11 »

Spānijā NAV republikas, Spānija ir KARALISTE. https://lv.wikipedia.org/wiki/Sp%C4%81nija ...un arī līdz demokrātijai tur patālu...

"Spānija (spāņu: España, izrunā: [esˈpaɲa]), oficiāli Spānijas Karaliste (Reino de España). Spānijas platība ir 504 030 km², tādēļ tā ir otra lielākā valsts Eiropas Savienībā pēc Francijas.
Spānijas politiskās sistēmas uzbūve ir demokrātiski parlamentārās pārstāvības konstitucionālā monarhija ar mantojumā nododamu troni, kur valsts galva ir karalis, bet daudzpartiju iekārtas valsts valdības vadītājs ir valdības prezidents. Izpildvara ir piešķirta valdībai. Centrālā likumdošanas vara ir piešķirta parlamentam ar divām palātām. Tiesu vara ir neatkarīga no izpildu un likumdošanas varām.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #66 : 2017. gada 24. oktobris, 11:03:20 »
Spānijā NAV republikas, Spānija ir KARALISTE. https://lv.wikipedia.org/wiki/Sp%C4%81nija ...un arī līdz demokrātijai tur patālu...

Es domāju, šorīt karaliene māte iemeta savam sunītim ar vistas skrimslīti un smagi noelsās "Kāpēc daddy mani nemīl, kāpēc atkal jāceļ gaismā ka visu pasauli patiesībā pārvaldu es... "  ;)
p.s. a Katalonija būs republika, vai jauns karaļnams?   

Atslēdzies daddy

« Atbilde #67 : 2017. gada 24. oktobris, 11:10:38 »
Katalonija, ja tiks vaļā no Spānijas, sākumā droši vien būs republika, kā savulaik Apvienoto provinču republika - Nīderlande un Beļģija... :) 
...bet vēlāk - vai ta neatradīs kādu dupsi, ko tronī iesēdināt? :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #68 : 2017. gada 24. oktobris, 11:29:28 »
Hmzs, varbūt tas izskaidro Rinkeviča stūrgalvīgo attieksmi pret Katalonijas neatkarību, jo Raimonds ar Ivetas/u nepārspējami pretendenti Katalonijas kroni - tik lādzīgs čoms un vēl basketbolu spēlē...   
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 24. oktobris, 11:48:08 no Spārka »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #69 : 2017. gada 24. oktobris, 11:40:04 »
Rinkēvičs ir amatā, viņam tā jāsaka...
turklāt ņem vērā, ka tepat netālu, Ādažos, atrodas ir Spānijas Karalistes karavīri, ~300 vīru, ar bruņutehniku, tankiem... pret kuriem mūsu armija ar strēlnieku ieročiem +dziesmām un karogiem ir bezspēcīga...

tāpēc pareizāk ir paklusēt...vismaz kamēr šie aizbrauc... :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #70 : 2017. gada 24. oktobris, 11:50:57 »
Citāts
Catalan President Carles Puigdemont is considering appearing before the Spanish Senate to explain his position.  If he does it will be a significant opportunity for him to present his arguments for independence.
On Friday the Senate in Madrid is expected to vote on implementing direct rule.
Kopumā to Karlosu Puidžemontu (Carles Puigdemont) (kā viņu latviski raksta?) aicina uz Madridi skaidrot savu pozīciju Katalonijas neatkarības jautājumā Spānijas senāts, kurš atsakās no slepenām sarunām, bet vēlas lai visas sarunas notiktu publiski un atklāti ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #71 : 2017. gada 24. oktobris, 15:18:05 »
 <Nost ar tie Katalonijas "boļševikiem", lai dzīvo Spānijas demokrātija! Ilgu mūžu Spānijas Republikai!>
tplv, nepamanīji? Franko taču vinnēja karu! Un kad nolika karoti, karalis ieradās

Atslēdzies daddy

« Atbilde #72 : 2017. gada 24. oktobris, 15:48:14 »
Kopumā to Karlosu Puidžemontu (Carles Puigdemont) (kā viņu latviski raksta?) aicina uz Madridi skaidrot savu pozīciju Katalonijas neatkarības jautājumā Spānijas senāts, kurš atsakās no slepenām sarunām, bet vēlas lai visas sarunas notiktu publiski un atklāti ...

es nebrauktu.
viņu saķers un iebāzīs cietumā vai psihenē...un tur viņš varēs 25 gadus "skaidrot savu pozīciju Katalonijas neatkarības jautājumā"...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #73 : 2017. gada 24. oktobris, 15:54:17 »
Karlosu Puidžemontu (Carles Puigdemont) (kā viņu latviski raksta?)
Karless Pudždemons

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #74 : 2017. gada 27. oktobris, 17:36:54 »
Nu šodien, Katalonijas parlaments pasludināja neatkarību no Spānijas, un Spānijas senāts ieviesa Katalonijā tiešo pārvaldi. Apsveicu, gandrīz tas pats kas  Kurdistānā - nekas! Kam spēks, tam vara :)