Autors Tēma: Džimlairūdiralļa  (Lasīts 8021 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Džimlairūdiralļa
« Atbilde #45 : 2014. gada 14. novembris, 07:52:07 »
Noskatījos. Man patika. Komēdija tā noteikti nav, šķiet, pa īstam iesmējos vienu reizi, kur Rafalsons iesaukšanas punktā savu ebreju izcelsmi piesauca. Drīzāk smeldzīga, bet ne pārspīlēti, jo personiski es esmu gatava šo filmu skatīties atkal nākamajos valsts svētkos :) Par nomuģītām beigām piekrītu, bet vienalga labi, ka mums ir tāda filma ar visiem vecajiem aktieriem. Uz Oskaru gan viņu nebija jēgas pieteikt (vai es kaut ko jaucu?). Šitā ir kārtējā filma, kas patiks tikai pašiem latviešiem, jo viņiem tie sirmie vecīši ir aktieri, ar kuriem paši uzauguši, un tikai latvietim var sirds sažņaugties pie Div' dūjiņas gaisā skrēja.         
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #46 : 2014. gada 14. novembris, 09:20:20 »
pareiz, kad tu tā saki, viņu taču tiešām Oskaram mēģināja pieteikt, nē, tas nu galīgi neietu cauri, ja nu vienīgi kategorijā - balva par mūža ieguldījuma apzināšanu un slavēšanu.

Noskatījos "do galam", filma vienkārši vienreizēja savā "aktieru apzināšanas un uzmundrināšanas" darba svētīgumā.
Un beigas arī bija pareizas. Protams, jautrāk būtu, ja viņam tikai slikti būtu palicis un atlabtu, bet pēc sižeta tomēr bija tiem kapiem jābūt,,,  un kādas nu tur zalves un draugu loks apkārt - tā bija kāda 40.diena visticamāk...

p.s Skatīšos arī citereiz, kad rādīs
p.p.s. Citātiņi arī daži jau prātā palika:)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #47 : 2014. gada 14. novembris, 13:13:00 »
aha-kur automātu saliekot,Rafailsons-man te pāri palika,nav tavējais :rofl:

ar šo aktieru veikumu mana paaudze uzaugusi,žēl gan,ka tik novecojušī,bet tapēc vēl jo vairak filma kā par mīļiem draugiem,visi vienkopus.
un draugiem nepārmet trūkumus,Putniņam tak tās multenītes arī foršas,jaunai paaudzei bērnības filmiņas.

varētu skatīties pēc gada atkal,mierīgi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #48 : 2014. gada 14. novembris, 13:55:12 »
no citātiem man vēl prātā palika
- šajā konstruktīvās konsolidācijas laikā jums būtu jākļūst kreatīvākam

- [visiem apsāpējās vēderi] iespējams, tas no estragona... :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #49 : 2014. gada 14. novembris, 14:02:55 »
Tas ir šausmīgi mīļi, ka jūs to filmu tā slavējat :)

Man nāk prātā līdzībs ar savu bērnu bērnības zīmējumiem - lai kādi, bet visskaistākie...:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2014. gada 17. novembris, 11:14:13 »
Vakar pilnīgi nejauši noskatījos, jo izrādās ltv lsm lapā tā ir pieejama.
Ne patika, ne nepatika. Nekā īpaša, noskatījos noskatīšanās pēc. Kauns nebija, bet arī nekā komiska nebija. Nu nekāda tā filma, tik aktierus paskatījos. Otreiz neskatīšos. Beigas likās norautas, beidzās nekā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #51 : 2014. gada 24. novembris, 14:48:33 »
Jau rīt LTV1 vai ltv.lv "Personība. 100g kultūras". Šoreiz - mākslinieks un karavīrs Ziedonis Ločmelis http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/25.11.2014-ziedonis-lochmelis.-personiiba.-100g-kulturas-25.-novembrii.id38583/

izlasīju pieteikumu - daudzsološi interesanta personība! Jāskatās

Atslēdzies hm@

« Atbilde #52 : 2014. gada 12. decembris, 10:13:00 »
1) Vakar Lielo Kristapu par otrā plāna lomu dabūja Ziedonis. Priecājos no sirds!

2) tā pārraide, ko te augstāk linku ieliku - ļoti fascinējošs armijas/kultūras cilvēka portrets!

3) Dailes teātrī paredzēts iestudējums pēc viņa stāsta motīva, kaut kad laikam martā pirmizrāde.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #53 : 2014. gada 12. decembris, 11:45:18 »
Kristapu noskatījos, - katru gadu skatos tāpat kā Spēlmaņu nakti.
Kad padalīsimies iespaidiem par 12 krēsliem ?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #54 : 2014. gada 12. decembris, 11:54:37 »
jātaisa jauna tēma. Bet šodien man īsta piektdiena - galīgs nelaiks, Bet - ir man ko teikt!  Ja nebūsi līdz pēcpusdienai iesākusi, es kaut kad pēc pusdienām sākšu!