Autors Tēma: grāmatu zagle  (Lasīts 3564 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: grāmatu zagle
« Atbilde #15 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:28:10 »
Stulbi... Bet zināma viesu nama saimniece, kam kārtīga bibliotēka viesiem, kas brauc uz jūru atpūsties, arī sūdzas, ka ļaudis uzskata, ka tas tā normāli.
Labi, var gadīties kāda aizmirst laikā atdot grāmatu, jā, tas normāli, var gadīties, bet tā principā... Bet atzīstos, es sava mūžā divas grāmatas apzināti neesmu atdevusi īpašniekiem :) Pazaudējusi gan laikam esmu vairāk.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #16 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:31:49 »
Nu redz, mēs visi izrādāmies grāmatu zagļi.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:45:08 »
Vienīgais, tās divas grāmatas, ko neatdevu, bija tās, kas to īpašniekiem arī nebija vajadzīgas :) Viena vārdnīca un viena mācību grāmata.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2017. gada 27. jūlijs, 21:49:53 »
Es nozagu pirms 25 gadiem citas pilsētas biblenē Vējiem līdzi krieviski, jo latviski vēl nebija. Pēc tam atdevu vienai krievietei. Vēl, praksē esot, nozagu vārdnīcu skolā.
Agrāk jau traki vaktēja grāmatas, tagad bieži - nopērk- izlasa- dod tālāk.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2017. gada 27. jūlijs, 22:22:59 »

Nu redz, mēs visi izrādāmies grāmatu zagļi.

:fryingpan: Bez vispārinājumiem, lūdzu!!! Es nezogu grāmatas.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2017. gada 27. jūlijs, 22:46:14 »
Man ir paņemtas un neatdotas,pati esmu netīšām nozagusi - bibliotēka bija slēgta ļoti bieži un cilvēki mēdza atstāt atdodamās grāmatas uz palodzes,toreiz paņēmu un man neierakstīja lasītāja kartē,radās no tām,ko var lasīt un lasīt. Autoru neatceros,Zirgs bez galvas.Nejaukt ar Jātnieku bez galvas.Pašlaik esmu jau 2 gadus aizņēmusies meitai dāvinātu Vinnijs Pūks un viņa draugi.Ir man te līdzi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2017. gada 27. jūlijs, 22:49:49 »
Lumbi, attaisnojumus jau vienmēr var atrast. Bet izskatās, ka mēs arī te varētu atvērt nelielu zagto grāmatu bibliotēku.

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2017. gada 28. jūlijs, 01:56:18 »
Kopumā mēs te visas sīkas čiepējas -paņēmu vienu, neatdevu vēl vienu...  Paņemt turpat vai veselu plauktu -lūk, tas ir vēriens, tā ir Zagle!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2017. gada 28. jūlijs, 09:16:30 »
Mjā, vesels plaukts izklausās kā atriebība...
Tātad par ko dāma varētu paņemt gràmatas kā sev vien saprotamu atlīdzību?
1.Maksa par vasaras māju bija augstāka kà kaimiņos?
2.Tika veikti darbi (zāles pļaušana, sētas krāsošana u.c.), kas nebija paredzēti īres līgumā? Varbūt krāsu pirka?
3.Varbūt Reno vīrs viens pats tur ciemojàs un izklaidējās ar īrnieci, bet prezervatīvi bija viņai jāpērk?
p.s.
Reno, domā par labo - vasaras māja nav nodegusi, bet pazudušas tikai dažas grāmatas...tiesa gan, mīļàs

« Atbilde #24 : 2017. gada 30. jūlijs, 19:52:24 »
Ak vai, es ar klubiņā. Vienīgā lieta, ko es jebkad esmu nozagusi, bija grāmata - pusauga gados nospēru bibliotēkā vienu Remarka grāmatu, kuras man nebija. Tagad, protams, kauns. No otras puses, mazāks nekā tad, ja es būtu lielveikalā spērusi nagu lakas, šnabi vai ko citu laicīgu :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!