Autors Tēma: Čīkstētēji Latvijā  (Lasīts 2469 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Čīkstētēji Latvijā
« : 2017. gada 31. augusts, 13:17:10 »
Latvijas politiskajā dzīvē ir pienākusi dīvains laiks, kad Sorosoīdi atkal ir monopolizējuši tiesības grauzties un sūkstāties - viss viņiem slikti, jo Sorosoīdu organizācijās notiek lielas reorganizācijas un nu jāpierāda sava spējas, t.s., izplatīt demagoģiju un viss slikti informāciju. Klasiskās tēmas -  Lembergs, Ušakova Rīga, ZZS un pat no miskastes izvilktie oligarhi. Un pats labākais ir ka pozitīvie sorosoīdi tik ilgi ir bāruši visus ne kadra čīkstētājus, ka viņu kolektīvā čīkstēšana un viss slikti ideoloģija (kas vēl joprojām Latvijai ir kaitīga) pilnīgi pārņem cilvēku prātus.
Kā var atšķirt kritizētāju - cilvēku, kas grib ko mainīt, no čīkstētāja un viss slikti ideoloģijas nesēja - čīkstētājs nepiedāvā nekādu risinājumu! Viņiem neinteresē risinājumi, viņiem interese radīt toksisku informatīvo vidi! Vai tu esi pamanījis šo īpatnību vai esi gatavs tai pretoties un cildināt Latviju kāda nu viņa ir - neatkarīga, pašu apsaimniekota un veidota?   

Atslēdzies Bobs

Re: Čīkstētēji Latvijā
« Atbilde #1 : 2017. gada 31. augusts, 13:26:12 »
kritizētājs arī pēc būtības ir tas pats čīkstētājs. Kritizēšana nav proaktīva darbība, kritizēšana ir tā pati re-akcija. Un reaktīvas darbības nekad nebūs progresa pamatā.
P.S. arī šī mana atbilde tplv ir re-aktīva darbība :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2017. gada 31. augusts, 13:30:07 »
kā man riebjas tā vārda Sorosoīdi lietošana :veee:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2017. gada 31. augusts, 13:37:11 »
gribu pačīkstēt...
par ko lai pačīkst?
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 31. augusts, 14:45:15 »
kā man riebjas tā vārda Sorosoīdi lietošana :veee:

Un kāpēc Tev riebjas? Piedāvā citu vārdu, jo parādība tāda ir. Tāpēc ka lamāšanos ir birku karināšanu ir monopolizējuši PAREIZIE, vai tiešām viņi ir tik pareizi - vai viņi vienkārši ir savādāki sliktie? Vai tiešām Judins, kas piesedza bankas Citadele noandelēšanu drīkst runāt par valsts nolaupīšanu - un kāpēc ne izzagšanu? Sen neesi lasījusi "mehānisko apelsīnu", ne velti nacisti dedzina grāmatas ;)   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 31. augusts, 14:47:16 »
gribu pačīkstēt...
par ko lai pačīkst?

Tarkšķī drīkst visu :) it sevišķi pēc 23 :) Bet informatīvajos avotos gan tas nav pieņemams :) 

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 31. augusts, 16:18:38 »
dzirdu -sorosoīdi-, redzu -hūte

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #7 : 2017. gada 31. augusts, 16:25:02 »
dzirdu -sorosoīdi-, redzu -hūte

Kamēr Lembergs nav notiesāts, viņš ir tikai pilsonis, kam ir visas cilvēktiesības ( t.s. lietot jēdzienu Sorosīdi, kas oriģināli nav viņa). Un Lembergs Rīgas "šivermaņiem (-ņem)" kalpo kā klasiskais - "ķeriet zagli". To nedrīkst aizmirst, lai kā arī skaudība traucē! 

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2017. gada 31. augusts, 16:37:42 »
<lai kā arī skaudība traucē! > :rat: :smej:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2017. gada 31. augusts, 16:50:17 »
kritizētājs arī pēc būtības ir tas pats čīkstētājs. Kritizēšana nav proaktīva darbība, kritizēšana ir tā pati re-akcija. Un reaktīvas darbības nekad nebūs progresa pamatā.

Tā nav. Čīkstētājs sargā sevi. Kritizētājs katalizē izmaiņas. Nu lab - ne vienmēr. Bet tā ir! Lūk.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2017. gada 31. augusts, 17:55:12 »
Vai ne...
Dzen tikai propogandu tie sosrsoidi.
Patiesībā  ņila Rīgā domes vadības spāļvieni sejā un hūtes lietas liecinieku sirdslēkmes ir tikai normāli.
Tiešām.. skauģi visapkārt.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2017. gada 31. augusts, 18:15:44 »
Risinājumus pat varētu piedāvāt, ja vien kā atbilde nesekotu: "Oi, es šitam neesmu gatavs, tātad tas nekam neder ... " Ar aizmugurisku domu: "mani arī bez visādiem risinājumiem pašreizējā alga/iespēja šo to pa reizei no darba uz mājām aiznest/citi varianti apmierina. Nafig ko mainīt. Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā. Bet tie, kuri no laivas izkrīt, tiem tā arī vajag, - tie ir neveiksminieki. Paši vainīgi, ka tā."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2017. gada 31. augusts, 18:44:03 »

Kritika mēdz būt arī konstruktīva, progresu veicinoša

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 31. augusts, 18:51:25 »
P.S. arī šī mana atbilde tplv ir re-aktīva darbība :D

Šī teorija Latvijā neiztur kritiku. Esam spējīgi proaktīvi nokritizēt, pirms vēl gāzīte ir palaista gaisā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2017. gada 31. augusts, 22:35:30 »
... Latviju kāda nu viņa ir - neatkarīga, pašu apsaimniekota un veidota?   
OMG...  :rat:
Tak izberzējiet acis!

Tūliņ mani čikstētājos ieskaitīs...  ;)

Ja savā pašas dzīvē esmu par optimismu un t.s."pozitīvo domāšanu" un ticu, ka spēju savu dzīvi veidot labāku, tad attiecībā uz Latviju galīgi neesmu pārliecināta, ka Latvija kā valsts mani pārdzīvos, vai manam mūžam tās vēl pietiks... Nē nu, gribētos jau... Bet es mīlu šo zemi. Sev par nelaimi laikam.