Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49976 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #225 : 2018. gada 13. aprīlis, 10:52:53 »
Nakat, sarežģīti pēc horoskopiem dalīt.
Manos failos viss pēc adresēm - piem. 4.stāvs,15.ist., 2.stāvs 12.ist.  :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #226 : 2018. gada 13. aprīlis, 10:58:13 »
Nakat, sarežģīti pēc horoskopiem dalīt.
Manos failos viss pēc adresēm - piem. 4.stāvs,15.ist., 2.stāvs 12.ist.  :)
...un kas tad notikās 4.stāva 15.istabā? ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #227 : 2018. gada 13. aprīlis, 11:03:08 »
...un kas tad notikās 4.stāva 15.istabā? ;)
Būtībā tas pats, kas visās citās :D

Piem. 3.stāva 22. ist. bija Zane un Dace. Zane brauca mājās ceturtdienās, Dace sestdienu rītos. Dace ieradās kojās otrdienas pēcpusdienā, Zane svētdienas pusdienlaikā.
Draudzenes.. tādas draudzenes, bet par mani viena otrai neko nestāstīja :D
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 13. aprīlis, 11:16:42 no Broms »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #228 : 2018. gada 13. aprīlis, 11:11:03 »
Ja kāda sievišķa būtne šeit nopūstu putekļus no kladītes "Erotiskā dienasgrāmata'', tad izpelnītos klaju vai klusu nosodījumu, vai ne tā?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #229 : 2018. gada 17. maijs, 01:37:34 »
Pirms šīs naktstauriņu ēras manā dzīvè es vienmēr biju kādas sievietes ietekmē, man no 15 gadiem vienmēr bija attiecības....suns spalvu nemet, arī attiecībās ar tauriņiem meklēji ko vairāk...
Oksana, 18 gadi, pūķa gads, ūdensvīrs.
Maza auguma, nekaunīga tumšmate, kura tev skatàs tieši acīs un skatienu nenolaiž! Īsta Sofija Marso, kura paceļ savu drgunu brūno acu līmenī un skatās tieši tev acīs!
Kurš vīrietis nesalūzs? :)
..un tad dzeja...viņa no galvas bez mazàkās aizķeršanās skaita Puškinu, Ļermontovu, Jeseņinu....tu esi izsaucis meiteni kniebienam, bet ir dzejas vakars...nu, es pilnā autà ...kniebjamies un sacen§amies, kurš labàk zin Puškinu...mana skplas izglītība ir tàda, lai varētu uzrakstīt sacerējumu Maskavas universitātē vai Baumaņa tehniskajà augstskolā....tas ir, es zinu un protu gan Pu§kinu, gan Ļetmontovu...bet Jeseņinā Oksana mani pārspèj..
Ok...es zaudēju galvu...viņu firma savāc pēc apmaksātàm stundām, bet jau rīt es meklēju viņu atkal!
Zvanu! navu...pazudusi..
Sapērku dāvanas viņai ...arī zelta gredzenu ar apšaubàmu sarkanu akmeni no Rīgas juvelieru fabrikas...franču dizaineru smaržas man ir krājumā visām meitenēm ...uzminiet cik tās maksā Hamburgas lidostas taxfree lpilotu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #230 : 2018. gada 17. maijs, 01:51:39 »
turpinājums .
..pilotu bodē? ...franču smaržas dāvāju visām! ...nu, tāds kukulis meitenēm, lai mani mīl un grib....jā, tas strādā! :)
Bet Oksana ir pazudusi...meklēju viņu pa visu Rīgu...
Atradu! :)
..un tad dažas dienas nepràtīga seksa...un dzejas...viña ir liela mele un fantazētāja...lūk stāsts, kā zaudēja nevainību -
..nokniebās ar pazīstamu klases džeku, bet atnākot mājās brālim pateica, ka izvarota no taksista...esot raudàjusi un izmisusi...bràlis ar draugu, kur§ viņai nav bienaldzīgs, visu nakti Rīgà medīju§i to taksistu, kura reàli nav...bet viña sēž màjàs un raud...
Uzdāvinu gredzenu un gribu attiecības...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #231 : 2018. gada 17. maijs, 02:19:07 »
Turpinàjums šai sāgai šàds..
Viņa smēķē zàli....es to nesaprotu...manas apreibèjuma vielas ir alko...ir 90.gadi un ienàk narkotikas,  es daudz nesaprotu, bet zinu , ka slikti.
Oksana man zvana, ka problèma Maskačkà ar zāles pārdevēju....man tas ir , kas jauns - attiecìbas ar narko tirgoņiem....meitene zvana, lùdz palīdzību ar naudu narkptikàm....nu, aizbraucu un izpirku viņas problèmu...bet manī atmodàs kretīns +- vajag man §ādu beibi?   

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #232 : 2018. gada 10. septembris, 22:40:32 »
Jūlija, 26 gadi, auns, gaiļa gads.
Ar vienu savu čomu dzeram...un dzimst doma - paņemam vienu beibi!
Esam tā kā biznesa partneri, varbūt teorētiski es pat esmu paràdà viņam - strīdīgi, bet edam manà teritorijà...ok, es maksāju!
Tātad Jūlija - man uzreiz ļoti iepatīkas - lunkana, sportiska krieviete ap 1,80 un ideàlu augumu..brunete, man tà patīk, ka gribu teikt džekam - tinies, tas būs tikaman!
Taču es it kā saimnieks un paràdnieks...nav korekti
Jūlija strādājot par trolejbusa vadītāju...esot sadauzījusi krutu mersi, 95.gadā OCTA vēl nebija un TTP atvelk no algas merša remontu...pàri paliek maize un ūdens
Man uzreiz it neērti, it kauns, ka gribas kniebties un beibe ir teicama...un alko palīdz aizskalot sirdsapziņu...ok, pēc manis nāk džeks, bet es to negribu redzēt un dodos uz virtuvi dzert viskiju...
Paiet laiks un mani sauc!
Nu.tad trijatà un anàls arī...
Nu, viss notiekàs...tikai beigàs pēc pàris stundàm, kad viss cauri, beibe gandrīz raud...tas deks esot solījis, ka es par anàlo samaksàšu vēl dubultà!
Foršais draugs? ..man nezinot sasola
Es samaksāju!
Jūlija man tā patika, ka paņēmu viņas privàto kontaktu, bet par to nàko§treiz

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #233 : 2018. gada 12. septembris, 22:13:24 »
Tātad Jūlija man iedod savu mājas telefona nr, sarunājam, ka sazvanīsimies nākošajā dienā divos, bet ja klausuli paceļ paveca krieviete - tad nerunāt neko, uzreiz nolikt klausuli!
...kā vēlāk izrādījās, tad mamma!
Viss notiek veiksmīgi, trubas otrā galā ir Jūlija un tovakar mēs tiekamies!
Pirmais, kas notiek, tad viņu nesauc Jūlija! Īstenībā ir Valērija! :)....nu, tas viss saprotams un mamma ar būtu uz pakaļas, ja zvana latvietis un meklē Jūliju! ;)
Mums izveidojas romāns....attiecības, bet lai saglabātu savu neatkarību, regulāri dodu naudu!....par sadauzīto mersi ar jàmaksā....tur viss kā jau jautrajos 90.gados - "biezais bratans" kaut kur citur iedauzījis savu mersi, tad nu pats uzrīko avarīju ar trolejbusu...ceļu policijai piecīši un ir vajadzīgais protokols...TTP visu samaksā , bet pēc tam atvelk vadītājai no algas...octas tad vēl nebija...naudas nav, bet ir viena družka, kura arī ir no TTP, kura iesaka - ej uz paneli! Tev, mīļā, visi dotumi - džeki kritīs kā mušas! ...apliecinu, ka patiesību teica! :)
Romāns ilgst kādu laiku, viņa aizvāc savas mantas no sex firmas, pārtrauc ar to attiecības...manā sexsodroma dzīvoklī parādās čības, halāts, zobbirste....
Viņa atjauno darbu TTP...uz 15.trolejbusa, lai ir ko darīt pa dienu...
Par anālo sex...jau pirmajā dienā Valērija saka, ka pēc tā ekstrēma, ko uzrīkojām trijatā, viņai tur viss sagājis šreijā - ne padir$t utt...nu, lāāāāābi...ka nav, tad navu...
Vispār jau maukodamies tos pāris gadus, biju noilgojies pēc drusk attiecībām un arī pavadones izklaidēm...gājām uz klubiem, krogiem, aizbraucām uz Hamburgu - koroče, uzdzīve!
Viss beidzās, kad sāku uzmanīgāk ievērot viņas gaumi...nu, jaunas krievietes...tās drēbes, briesmīgs sintētiskais kažoks (ok, bet kaut kāda tur versace)...jūtu, ka sex lielisks, bet tas arī viss...
Nezin viņa, kas ir "rokasbumba", ne kas ir dziesmusvētki...
Pēc pāris mēnešiem pametu viņu...nu, variet noriet mani, bet tieši dēļ tās izglītības apvāršņa ....
p.s.
Par rokasbumbu viņa bija informēta, kā sportiska beibe, bet tā vienkārši bija atsauce uz latv.kino klasiku..

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #234 : 2018. gada 13. septembris, 10:24:54 »
Attiecības, kas balstās uz pliku seksu, nez vai var būt ilgstošas. Ja nu vienīgi gadījumā, kad nedzīvo kopā. Un arī tad nav garantijas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #235 : 2018. gada 13. septembris, 10:29:52 »
Uz tādām attiecībām balstījās mana pirmā laulība. Trīs bērni. Protams, ka nebija ilgstoši.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #236 : 2018. gada 13. septembris, 10:35:50 »
Tad Tu esi pamanījusies pat apprecēties seksa dēļ?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #237 : 2018. gada 13. septembris, 10:41:45 »
Tā iznāk.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #238 : 2018. gada 13. septembris, 20:11:08 »
Tu apgāzi Nāras tēzi, ka seksa dēļ neviens ne precas, ne šķiras.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #239 : 2018. gada 13. septembris, 20:15:12 »
Jaunībā jau viegli seksu sajaukt, piemēram, ar mīlestību