Autors Tēma: Stokholmas diēta  (Lasīts 15422 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nure

Re: Stokholmas diēta
« Atbilde #90 : 2017. gada 28. septembris, 12:18:16 »
OK, Es domāju, ka par Latvijas Medicīnas portālu un šādu vārdu izmantošanu derētu pasūdzēties... jomajo, kāds ārprāts!

Atslēdzies reno

« Atbilde #91 : 2017. gada 29. septembris, 08:39:23 »
Patiesībā man šī tēma ir pietiekami aktuāla, lai gan, lasot ieliktās ēdienreizes (ja tā to var nosaukt) pa dienām, man bija skaidrs, ka tāda gribasspēka man nav.
Tad nu uzmanīgi sakrustoju Dikānu ar Stokholmu, vāru puķkāpostus un jau pazaudēju 1,5 kg . Vakar pie pusdienām -bet vīram bija KARTUPEĻI! - :steak: paziņoja, kā tas nevar turpināties un gatavošot pats :rofl:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #92 : 2017. gada 29. septembris, 08:42:58 »
Es varētu ēst maz, ļoti maz un pat gandrīz nemaz, bet neiespējamā misija man liekas precīzi ēst tieši to un tieši tad, kā kādā diētā pa dienām un ēdienreizēm norādīts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #93 : 2017. gada 29. septembris, 08:53:58 »
man tas pats, Stkhlm pilnīgi neatbilstoši laiki. Un man NAV vanna ( vai nav vannas?) -šis ir mans gramatiskais defekts

Atslēdzies itta

« Atbilde #94 : 2017. gada 29. septembris, 10:57:22 »
Man vispār ir grūti nomotivēties šobrīd uz svara samazināšanu, knapi pietiek ar motivaaciju notureet to, kas ir, jo sporta nav vispār :(
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies dip

« Atbilde #95 : 2018. gada 14. marts, 21:53:48 »
Atskaitos: atzīstu Stokholmas diētu par labu esam :nam: Nezinu, kā būs tālāk, bet viss jau no manis atkarīgs. Pareizi Luīze rakstīja - ja rīs kā agrāk, viss būs atpakaļ. Bet pašreiz es sev patīku tīri labi :smile:   Grūti nebija ne brīdi. Pati brīnos.

Luīze - paldies :big_hug:

Un nav nekā drakoniska pat pirmajā nedēļā. Nav vairs arī nekādu vannu un lavandas pilienu :just_popcorn:

Vakar paziņoju par abonementa pārtraukšanu.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #96 : 2018. gada 14. marts, 22:11:05 »
Es izpildīju testu un apstājos pie tā, ka man paziņoja, ka es patikšot vīriešiem, ja nometīšot 2 kg :rofl:
E - kastē nu jau pusgadu ik pa brīdim iekrīt visādi aicinājumi beidzot saņemties un pievērsties to 2kg nomešanai.Man liekas - dzīve par īsu un pārāk interesanta, lai pievērstu uzmanību saviem 2kg, ja tie man nekā netraucē. :smile: Secinu, ka viņiem laikam diez ko neveicas ar šo biznesu, ja jau tik ilgi un neatlaidīgi par sevi atgādina

Atslēdzies Minne

« Atbilde #97 : 2018. gada 14. marts, 23:14:53 »
Pareizi Luīze rakstīja - ja rīs kā agrāk, viss būs atpakaļ.

Tad jau būtībā vienalga, kādā vārdā nosauc ierobežotāku rīšanu? ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #98 : 2018. gada 14. marts, 23:26:26 »
Dip, cik tad izdevās nomest, ja nav noslēpums? :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #99 : 2018. gada 14. marts, 23:31:48 »
Dip, cik tad izdevās nomest, ja nav noslēpums? :)

15.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #100 : 2018. gada 14. marts, 23:45:20 »
Visu cieņu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #101 : 2018. gada 15. marts, 07:42:02 »

Atslēdzies dip

« Atbilde #102 : 2018. gada 15. marts, 08:46:56 »
Jauna garderobe  :go_go:

Ar baudu velku veco, saglabāto:)
Labi jau jutos, kad sākumā varēju bez pogāšanas izkāpt no biksēm  :clap:

Atslēdzies dip

« Atbilde #103 : 2018. gada 15. marts, 21:03:46 »
Es izpildīju testu un apstājos pie tā, ka man paziņoja, ka es patikšot vīriešiem, ja nometīšot 2 kg :rofl:
E - kastē nu jau pusgadu ik pa brīdim iekrīt visādi aicinājumi beidzot saņemties un pievērsties to 2kg nomešanai.Man liekas - dzīve par īsu un pārāk interesanta, lai pievērstu uzmanību saviem 2kg, ja tie man nekā netraucē. :smile: Secinu, ka viņiem laikam diez ko neveicas ar šo biznesu, ja jau tik ilgi un neatlaidīgi par sevi atgādina

Ja jau Tu izpildīji testu, tātad Tevi tas interesēja. Viņiem ta kas? Nodomāja, ka normāls svars. Bet, ja jau cilvēks pats uzprasās, laikam pat pārdzīvo, tad pateica, ka 2 kg par daudz.

Un atgādina droši vien automātiski.

Nezinu, kā viņiem ar biznesu, bet cena nudien ir ļoti draudzīga. Pat smieklīgi maza.

Man tur patika viss - ēdienkarte, knifi, spēles moments, iespēja katru dienu sazināties, mainīt ēdienkarti, jautāt, dažādība ēdienkartē.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #104 : 2018. gada 16. marts, 13:05:15 »
Vari uzvilkt skolas izlaiduma kleitu? ;)