Autors Tēma: Psihiatri: «Kaķu tantes» patiesībā ir garīgi slimas  (Lasīts 2988 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Psihiatri: «Kaķu tantes» patiesībā ir garīgi slimas
« : 2017. gada 14. septembris, 15:54:19 »
Citāts
Brazīlijas universitātes pētnieki vēlējās noskaidrot, vai cilvēki, kas uztur tik lielu daudzumu dzīvnieku, nesliecas dzīvniekus burtiski kolekcionēt, līdzīgi kā cilvēki, kas kolekcionē dažādus priekšmetus.  Eksperti izvirzīja teoriju, ka šāda attieksme pret dzīvniekiem varētu rasties garīgu traucējumu rezultātā, īpaši sievietēm, ņemot vērā, ka 75% no aptaujātajiem «dzīvnieku kolekcionāriem» bija sievietes.
 Tika arī secināts, ka daudziem no novērotajiem pētījuma dalībniekiem ir grūtības socializēties un komunicēt ar citiem cilvēkiem. Lielākā daļa sieviešu bija neprecējušās, savukārt pārējie dalībnieki bija sirmgalvji.
 «Lielākā daļa indivīdu, kas rūpējas par vairākiem dzīvniekiem, bija vientuļi, kas liecina, ka dzīvnieki saimniekam sniedz zināmu emocionālo atbalstu, īpaši cilvēkiem, kuriem ir problēmas komunikācijā ar citiem,» rakstīts pētījumā.
Hmzs, diez vai 'sieviete' ir diagnoze, bet antisociālās uzvedības personas tie "dzīvnieku kolekcionāri" ir gan. Man prieks ka SF "mājdzīvnieku kolekcionāri" pietur arī savas sugas pretējās dzimtas īpatni, gan jau lai maskētos. ;) Nu ko padižojamies ar savu "sakrāto" mājdzīvnieku skaitu (ar piebildi kā ar sirmumu, un pretējā dzīmuma laulālāto draugu?). Uzreizi atdzīšos, ka man, bez putekļiem, mājas neviena mājdzīvnieka nav, tāpēc es tik daudz rakstu un "nesakarīgi" domāju (jo nevienam nav mani jāsaprot). 
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. septembris, 16:01:13 no tas_pats_lv »

Atslēdzies daddy

Re: Psihiatri: «Kaķu tantes» patiesībā ir garīgi slimas
« Atbilde #1 : 2017. gada 14. septembris, 16:17:31 »
tak Tu ne to vietu nocitēji - " tika izanalizēta 33 cilvēku liela grupa, kurā kopā tika audzināti 915 suņi, 382 kaķi un 50 pīles. Vidēji katrs indivīds rūpējās par 41 mājdzīvnieku".

ja slimu cilvēku uzvedību attiecina uz visiem, tad visi sanāk slimi... 41 lopiņš uz cilvēku IR padaudz...

oi, nupat iedomājos, ka man akvārijā mīt pāri par 100 gupiju... un ir vismaz 160 000 bišu (8 saimes) :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 14. septembris, 16:36:37 »
Nu daddy, to es no Tevis nebiju gaidījis  :taunt:
p.s. kā ar sirmumu? :)

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 14. septembris, 16:42:22 no tas_pats_lv »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2017. gada 14. septembris, 16:44:51 »
Nu daddy, to es no Tevis nebiju gaidījis  :taunt:
p.s. kā ar sirmumu? :)

uz galvas 98%, citur mazāk...  :scratch:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2017. gada 14. septembris, 22:25:51 »
 :scratch: :fubar: :smile: :w:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2017. gada 15. septembris, 08:09:42 »
Man ir bijushi 17 kakji... kad sanaaca aarsteet vairsak kaa desmit ar kailo eedi slimus kakjeenus... un manii vienmeer ir jautaajums, kursh ir slimaaks- tas, kursh paliidz, kaa nu var un prot, vai tas, kuram pilniigi vienalga cita cieshanas...

Virsraksts rakstam nekorekts... ne visas kakju tantes (un onkulji) ir dziivnieku uzkraajeeji...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2017. gada 15. septembris, 08:11:43 »
Gljuks

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2017. gada 15. septembris, 08:13:44 »
 PS sirmuma nav, LAULAATI draugi nav bijushi, Cbet nelegaali pieguleetaaji, protams ir bijushi, hobiju piecietushi, pat paliidzeejushi... ...veel peec attieciibu beigaam par zveeru veseliibu uc konsulteejas un viens pat piekliidushas kakjenes kakjeenus ieshkjieba, lai uzpraviiju un iekaartoju... kakjeni sterilizeeja... izaudzinaats :D

« Atbilde #8 : 2017. gada 15. septembris, 13:27:27 »
jā, uzsvars uz "pārāk daudz dzīvnieku" - ar pāris, nu labi, sešiem (reveranss Cammai) :) kaķiem tomēr crazy cat lady statuss nepienākas. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #9 : 2017. gada 15. septembris, 13:51:28 »
Mans lielākais skaitlis - 3kaķi+1suns+2 zivis. Diemžēl sastāvs jau mainījies.  :(

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2017. gada 15. septembris, 13:56:09 »
Mans lielākais skaitlis - 3kaķi+1suns+2 zivis. Diemžēl sastāvs jau mainījies.  :(
Mja, Tev līdz Daddy "vājprātam" gana tālu, skatieties uz pozitīvo :D
p.s. šausmīgi interesē laulātie (u.t. saucamie piegulētāji), bērni un sirmums, korelācijas apstiprināšanai vai noraidīšanai :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2017. gada 15. septembris, 14:00:40 »
Kaķis, suns, papagailis un burunduks.
Kaķis bērnībā no kūts savākts, mazā suņumeitene arī kādam nebija vajadzīga/ par to vēl nācās samksāt/, papagailis kādam neiederējās interjerā.
Vot burunduks gan no zooveikala bija. Tāds mīlīgs un kustīgs zvērēns ar skumjām acīm. Sirde izkusa un mājās gājām kopā :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2017. gada 15. septembris, 15:09:18 »
p.s. šausmīgi interesē laulātie (u.t. saucamie piegulētāji), bērni un sirmums, korelācijas apstiprināšanai vai noraidīšanai :)
Ir laulātais, kurš zvēru ziņā ir tāds pats kā es. :) Arī bērni ir un sirmums (nomaskēts) ir.  Viss kā pie cilvēkiem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2017. gada 15. septembris, 15:41:02 »
17 kaķi  :rat: Ineshuk, vai tik Tu mums nemelo un patiesībā esi vetārste.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2017. gada 15. septembris, 15:55:39 »
Reti kursh vetaarsts taa miil dziivniekus :D
Nu, ne miil... man vnk zheel.. un ja varu liidzeet...

Sirdsmieram skaiti divus kakjeenus par vienu, tad sanaaks kopskaits zem 10 ;)

Bet irlaa jaa, divi lielie sunju transportbuuri viens virs otra, katraa chupa kakjeenu (dalju piegaadaaja ex boyfrends :D ), un seshu nedeelju gandriiz ikdienas vannas un zaales..