Autors Tēma: Atvadu vārdi Pūkai  (Lasīts 5057 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Atvadu vārdi Pūkai
« Atbilde #15 : 2017. gada 04. oktobris, 22:10:26 »
Skumji
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2017. gada 04. oktobris, 22:15:38 »
Ko nu vairs... Ar dievu, Pūk...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2017. gada 04. oktobris, 22:34:34 »
Nekad nebūtu domājusi, ka var sāpēt nekad nesatikta, tikai virtuāli pazīstama, cilvēka aiziešana...
Lai jauns sākums, Pūk  :_puuka:

Atslēdzies magda

« Atbilde #18 : 2017. gada 04. oktobris, 22:43:35 »
... :cry: , lai gaiši,Pūka...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #19 : 2017. gada 05. oktobris, 00:57:39 »
Tik skumji.. diemzheel nepazinu Puuku, bet asaras birst.. :cry:

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #20 : 2017. gada 05. oktobris, 07:25:32 »
Gribas jau cerēt, ka ar nāvi tomēr nekas nebeidzas...

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #21 : 2017. gada 05. oktobris, 09:43:34 »
Kā gan Tev, Pūka, izdevies atstāt tik gaišas pēdas :_puuka: ...Ne satikta, ne redzēta, bet gaišums palicis šeit un silda mūs.Es tak par sevi raudu, jo Tava gaišuma te pietrūkst. :cry:
Lai Tev gaiši visos nākamajos ceļos!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2017. gada 05. oktobris, 15:33:27 »
vecinja - nutugan !!!Tev  izdevās saraudinat arī mani, lai gan...es no tiem,kas pa lielam vienmēr turas...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2017. gada 05. oktobris, 16:28:58 »
:(
Es klusēšu. Jo dusmas aug ar katru zaudēto cīņu. Paldies, pūk, ka biji ar mums un dalījies.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2017. gada 06. oktobris, 12:26:20 »
Ja Pūka tur, kur viņa tagad ir, uztvēra, ko domāju, tad viss OK, ja nē, tad te rakstīt tāpat vairs nav jēgas.

Nepiekrītu mediķiem, ka nav vērts atbalstīt tad, kad ir skaidra iznākuma prognoze - arī nemediķi saprata, ka ir slikti un ka uz ļoti pozitīvu iznākumu lielas cerības nav. Forši taču, kad citi par tevi ko labu piedomā, kad tev švaki, arī tad, ja neko praktisku tur izdarīt nevar. Neviens te nenāca un neteica, ka vajag, piemēram, samesties labākām zālēm. OK, desmitus vai simtus K te droši vien nesavāktu, bet kādu saprātīgāku apjomu varbūt.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2017. gada 06. oktobris, 12:35:46 »
Tex, Pūkai nebija līdzekļu trūkums. Varēja vēlēties tikai ieinteresētākus ārstus.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2017. gada 06. oktobris, 12:59:49 »
Ragan, tas bija  :no:  tēmēts uz mediķiem, kas droši vien viņai dzīvai esot nepapūlējās pateikt, ka ir pieejami arī labāki un dārgāki ārstēšanās vai vismaz komforta saglabāšanas līdzekļi, tikai jafinansē pašiem, jo valts tos neapmaksā, un no viņiem prasītu papildus darbu(par ko gan jau būtu ar mieru pat papildus samaksāt,ja pateiktu, ka vajag tik un tik). Onkoloģijā laikam tiešām strādā kkādas po**istu ordas. Nesen paziņu ar leikēmiju pēc ķīmijas un bez imūnsistēmas (kas visu laiku maksāja par privātām palātām un maksātu arī tad- finanses bija) salika vienā palātā ar citiem, t.sk. vienu, kam ir gripa,- rezultātu uzminēt nav grūti, bet tas varēja tāds nebūt vismaz ne tajā brīdī...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2017. gada 06. oktobris, 13:09:40 »
Jā, tas ir tas, kas papildus sāpēm par Pūku, kremt - ka tā ārste, kas sekoja "vadlīnijām" dabūja apstiprinājumu savam viedoklim, ka gadījums bezcerīgs, tāpēc nav ko censties, un nākamreiz līdzīgā situācijā, viņa atkal rīkosies tāpat. Jo viņai taču bija taisnība...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #28 : 2017. gada 06. oktobris, 16:03:42 »
Ai, cik slumja zinja :) Liidzjuutiiba paliceejiem.....  Man arii asaras birst, kaut Puuku zinaaju tik virtuaali...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2017. gada 06. oktobris, 18:35:20 »
Tex

Doma nebija, ka nav veerts atbalstiit... saku, ka nespeeju tik klaji melot...
Par to arii mans monologs jaaiecep-ka cilvji, apzinoties savu situaaciju, shad tad grib par to runaat... bet nav ar ko... visi mierina ka buus labi un cilveeks paliek viens ar savaam shaubaam, baileem, domaam... jo nesaapinaas tak citus... un sanaak, ka slimais par veselo labsajuutu gaadaa vairaak kaa veselie par patiesu atbalstu slimajam...