Autors Tēma: Pusaudzes pašapziņa  (Lasīts 7496 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Pusaudzes pašapziņa
« Atbilde #45 : 2017. gada 09. oktobris, 19:52:31 »
Es vnk centos noargumentēt Zigim, kāpēc nevajag visu audzināšanu sievietei uzvelt/atdot

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #46 : 2017. gada 09. oktobris, 20:12:28 »
Es vispār to Zigi nesaprotu. Tik daudz bērnu, bet runā tā, it kā mūžā nevienu bērnu nebūtu redzējis.
Un, ja par pašapziņu, tad tā ir vajadzīga jebkuram cilvēkam neatkarīgi no dzimuma.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #47 : 2017. gada 10. oktobris, 09:05:03 »
Es vnk centos noargumentēt Zigim, kāpēc nevajag visu audzināšanu sievietei uzvelt/atdot

Tas tak pat Zigims skaidrs, ka ir pareizi, ja bērnu (vienalga kāda dzimuma) abi vecāki audzina.
Tā tik liekas, ka mazus bērnus var mierīgi mammai vien atdot...nekā. tēvam cits satvēriens, cita attieksme...

a ja vēl vecvecāki tiek "pie šprices" - paaudzināt, vispār ideāli cilvēki sanāk. kā es! :)   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2017. gada 10. oktobris, 09:09:59 »

Tas tak pat Zigims skaidrs, ka ir pareizi, ja bērnu (vienalga kāda dzimuma) abi vecāki audzina.
Tā tik liekas, ka mazus bērnus var mierīgi mammai vien atdot...nekā. tēvam cits satvēriens, cita attieksme...

a ja vēl vecvecāki tiek "pie šprices" - paaudzināt, vispār ideāli cilvēki sanāk. kā es! :)

Kāreiz Zigis uzskata, ka mātei/sievietei jādod groži. Es jau Tev visām četrām...nu, saprati