Nu bija, bija, es jau neko nesaku, bet tagad mana uzticība viņam ir zudusi. >:DD
Līdzīgi kā ar Puķinu - pirms gada visi uz olimpiādi brauca, bučojās... šogad fig kāds turp brauktu.
es gan tur neko līdzīgu neredzu.
Kāpēc zudusi uzticība? Domā, tagad pēkšņi kļūs sliktāks ministrs? Gan jau ka ar tiem džekiem gulēja ari pirms tam, kamēr Tevi viņā darbs apmierināja un vel plusiņu izpelnījās - tad taču strādāja OK, ne? Nav manīts, ka butu slikti pārstāvējis valsti, ārzemēs aizkaros degunu slaucījis, vai vēl ko dumu/nesmuku darījis...
Un nu jau saka, ka Rus esot šantažejuši... Ej nu sazini, bet IMO tā ir drosme šādā visai iesīkstējušā un homofibiskā valstī (kur vairākums ir PSRS stila tumsoņas un liberālu clv tiešām ir maz, jo daļa lidz liberalitātei vnk neaizdomājas) iznākt no skapja. Lai kāda arī nebūtu motivācija.
Un tas partnerattiecību likums jau neko nevienam negrasās atņemt - visi hetero savus esošos vīrus un sievas drīkstēs paturēt, neviens tak negrasās likt šķirties un dibināt jaunas partnerattiecības ar savu dzimumu!
Un to "proud" nevajag uztvert kā lepošanos vai nostādīšanu pāri hetero, bet kā, ka nekā par ko justies neērti, te nav, ka, jā, es esmu tāds, un ari tas ir OK.
Tas arī ir nejēdzīgi, ka tā paša Zolitūdes drupās mirušā ugunsdzēsēja "draudzene" nesaņem vsp neko, jo, redz, nepaspēja apprecēties. Sarīkot kāzas vismaz par simtiem € , ar kleitu, ancukiem, galdu utt. , jo "tradicionāļi" tak pieprasa, citādi "neskaitīsies". Ar ugunsdzēsēja 500€ algu tik tiešām var nākties krāt gadiem...
IMO gan reģistrācijas gan ari apprecēšās process būtu jāpadara vienkāršāks: piemēram, var ieiet latvija.lv ar eparakstu un apstiprināt... Un viss.
Kas vēlas, var turpināt izrādes ar kleitām, milzu mielastiem, baznīcām un tā...
Bet, kas vnk grib sakārtot saimniecību, ieiet internetā un elektroniski parakstās un samaksā kkādu pāris € nodevu E-pakalpojuma uzturēšanai.