Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66265 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: #Metoo
« Atbilde #165 : 2017. gada 25. oktobris, 13:52:15 »

Tas liecina tikai par vienu. NAV nekāda talanta visām tām uzpiarētajām Holivudas dīvām, aktrisēm un vēl nez' kam. NAV, NAV BIJIS UN NEKAD NEBŪS. Ja režisors par derīgumu konkrētajai lomai lemj caur gultu, tad talants NAV kritērijs. Cits jautājums, ka filmā var iegrūst lielas naudas un visas Pasaules (tai skaitā, - LV) stulbajiem pingvīniem par to milzu naudu borēt un ieborēt, ka kārtējā pāltrova ir apbrīnojami talantīga un ka minēto lomu nevarētu vis nospēlēt Sjūzena no kkādas nomales amatierteātra tāpat. Varētu Sjūzena, mierīgi varētu - tieši tāpat! Tikai guļ ar režisoru vai producentu kāda cita ... :) Tā teikt, Sjūzenai nebija piedāvājuma pirmajai "pierādīt savu talantu." Bet tas taču nekas, - stulbeņpingvīniem takšu zivs atmiņa, - jau pēc nieka pusgada varēs celt priekšā kādu citu "neaprakstāmi talantīgo pamelu", un pingvīni jau atkal maksās naudas, dižosies ar to, ka redzējuši, spriedīs un apspriedīs kārtējās palaistuves neesošo talantu. :) 
Nu nez, nez. Bez talanta un darba, ar režisora gultu vien, necik tālu netiksi. Pa gultu ņemties var daudzas, kameras priekšā vajag citas kvalitātes. Tā ka talants tām "paltrovām" gan jau ka ir.  Cita lieta, ka, ja tā "paltrova" savas karjeras pirmsākumos no "kastinga" caur režisora gultu būtu atteikusies, tad būtu zaudējusi savu iespēju dabūt kādu mazu lomiņu iesākumam, lai savu talantu vispār parādītu, un tā arī nepamanīta paliktu spēlējam nomales amatierteātrī. Kā "sjūzena", par kuru mēs tā i neuzzināsim, bija viņai talants un potenciāls vai ne.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #166 : 2017. gada 25. oktobris, 14:06:22 »
Iersoinājums - pievienot postiem iespēju nospiest "nepatīk". Un pēc 10 "nepatīk" tizlais komentārs pašiznīcinās.

pie šitā posta arī vajag iespēju "Nepatīk"  :thinking:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #167 : 2017. gada 25. oktobris, 14:08:35 »
re kur šīs dienas raksts
http://apollo.tvnet.lv/zinas/ari-stivens-sigals-apsudzets-par-seksualu-uzmaksanos/810888
divos vārdos - Sigalam inkriminē, ka seksuāla aizskaršana izpaudās, tajā faktā, ka šams bija aktrisi sagaidījis  halātā un tai sakarā viņa jutās seksuāli apdraudēta - nav ieradusies uz kastingiem un provēm, netika pie lomas... Tagad vecim jāmaksā. Vanšteins savukārt esot dāmas sagaidījis aptinis  dvieli ap gurniem. Tā sakot, neviens no večiem nebija tērpies smokingā un kas tika uzskatīts par seksuālu uzmākšanos. Čerts! Nekas netiek minēts par intīma rakstura aktivitātēm. Ķipa, es 30 gadus atpakaļ redzēju Vanšteinu dvielī tagad lai maksā! A ja nu večiem pavisam cits priekšrats par modi, a ja Sigals svaigi pēc dušas un atlicināja īsu laiku lai pieņemt aktrisīti, a ja ārā ir nežēlīgi karsts un šams nevēlās būt sasvīdis, A Vanšteins! Šam vispār nestandarta augums, ja tai brīdī nekas pa rokai izņemot dvieli, kas derētu netrāpījās!!! A kur pierādījumi!!! Galu galā - kur dvielis!
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 25. oktobris, 14:22:42 no olgucis »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #168 : 2017. gada 25. oktobris, 14:11:13 »
Nu nez, var jau būt, ka es esmu dikti nekulturāls, bet  no minētajām "cietējām" http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/681465-20_sievietes_kas_apsudzejusas_vainstinu_seksuala_uzmaciba
atpazīstu burtiski dažas. Tātad pārējām nekāda talanta arī nav bijis...

nu un pašas "uzmākšanās" vairumā gadījumu ir uzaicinājums uz viesnīcas numuriņu, kura saimnieks tērpies halātā vai pidžamā... OMG! 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #169 : 2017. gada 25. oktobris, 14:13:39 »
re kur šīs dienas raksts
http://apollo.tvnet.lv/zinas/ari-stivens-sigals-apsudzets-par-seksualu-uzmaksanos/810888
divos vārdos - Sigalam inkriminē, ka seksuāla aizrakšana izpaudās, tajā faktā, ka šams bija aktrisi sagaidījis  halātā un tai sakarā viņa jutās seksuāli apdraudēta - nav ieradusies uz kastingiem un provēm, netika pie lomas... Tagad vecim jāmaksā. Vanšteins savukārt esot dāmas sagaidījis aptinis  dvieli ap gurniem. Tā sakot, neviens no večiem nebija tērpies smokingā un kas tika uzskatīts par seksuālu uzmākšanos. Čerts! Nekas netiek minēts par intīma rakstura aktivitātēm. Ķipa, es 30 gadus atpakaļ redzēju Vanšteinu dvielī tagad lai maksā! A ja nu večiem pavisam cits priekšrats par modi, a ja Sigals svaigi pēc dušas un atlicināja īsu laiku lai pieņemt aktrisīti, a ja ārā ir nežēlīgi karsts un šams nevēlās būt sasvīdis, A Vanšteins! Šam vispār nestandarta augums, ja tai brīdī nekas pa rokai izņemot dvieli, kas derētu netrāpījās!!! A kur pierādījumi!!! Galu galā - kur dvielis!

tā filma ļoti švaka. Un mēs tagad zinām, ko padomāt par īsto galvenās lomas tēlotāju.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #170 : 2017. gada 25. oktobris, 14:37:47 »

nu un pašas "uzmākšanās" vairumā gadījumu ir uzaicinājums uz viesnīcas numuriņu, kura saimnieks tērpies halātā vai pidžamā... OMG! 
Tikli pidžamās tēju padzert, ja?  :evil:
 Nu, nu, tā jau var aizrunāties līdz tam, ka Holivudas veči balti, pūkaini un tikumīgi un aktrises pašas šos, nabadziņus, vajājušas, ka nekur glābties. Nav dūmu bez uguns, nav. Es tikai domāju, ka patiesība ir kaut kur pa vidu un ne vienmēr tā "izmantošana" bijusi tikai uzspiesta un vardarbīga, gan jau atradās arī jaunuves, kas pašas labprātīgi tādējādi centās bruģēt savu karjeru un tagad tik atcerējušās visus "dvieļus" un "halātiņus".       

Atslēdzies tex

« Atbilde #171 : 2017. gada 25. oktobris, 14:43:31 »
Nu nez, var jau būt, ka es esmu dikti nekulturāls, bet  no minētajām "cietējām" http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/681465-20_sievietes_kas_apsudzejusas_vainstinu_seksuala_uzmaciba
atpazīstu burtiski dažas. Tātad pārējām nekāda talanta arī nav bijis...

vai arī tomēr pieņēma cammas un co priekšlikumu negulēt ar producentu un iet darīt ko citu?
un jā- rezultātā nav karjeras, kas būtu varējusi būt, ja ne Vainsteins.

Bez producenta filmas nebūs? Aha un atgriežamies pie tā,cik mazs % sieviešu ir vadītājas, producentes, ar $$$... Ja apmēram puse producentu un režisoru būtu sievietes, iespējams šādu problēmu vairs (tikpat kā) nebūtu, jo ar tādiem vepriem neviens nestrādātu.

Kur nu vēl sieviešu atšķirīgais atlagojums par līdzīga smaguma lomu kā vīriešiem.

Tie, kas te mēģina ironizēt u.c. veidos pabāzt tēmu zem tepiķīša, vnk ir audzināti un pieņēmuši, ka status quo ir pareizs, derīgs, utt. Tagad ir arvien vairāk cilvēku,kas tam nepiekrīt. Ka darbu dabūt caur gultu nav OK, Ka atteikumam ar kādu pasākt ko seksuālu, nevajadzētu ietekmēt karjeru , - ja tomēr tad tā ir uzmākšanās un amata ļaunprātīga izmantošana, kas ir sodāma. Ka tā NAV norma.

Varat ironizēt, teikt, ka tā vnm līdz šim bijis, bet tā vairs nav norma. Un labi ka tā. Beidzot ir kritiskā masa, kas to neuzskata par normu.

Savulaik arī verdzība un dzimtbūšana šķita normas un nešaubos, ka kungi un vergturi ironizēja un visādi citādi centās nolikt centienus ko mainīt. Pirmos iebildējus pat nogalināja. Bet tas ir līdz brīdim. Izskatās ka šeit "tas brīdis" beidzot ir pienācis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #172 : 2017. gada 25. oktobris, 14:43:35 »
patiesību mēs tāpat neuzzināsim, kam vainšteins ceļu pārskrēja un dēļ kā viss šitas.

Nu plauka un plauks tajā industrijā šitādas lietas, jo nav iespējams objektīvi novērtēt, kura no 100 pretendentēm(-iem) uz lomu ir vislabākā...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #173 : 2017. gada 25. oktobris, 16:07:37 »
Aha un atgriežamies pie tā,cik mazs % sieviešu ir vadītājas, producentes, ar $$$... Ja apmēram puse producentu un režisoru būtu sievietes, iespējams šādu problēmu vairs (tikpat kā) nebūtu, jo ar tādiem vepriem neviens nestrādātu.

Ja ticēt kārtējai "sazvērestību teorijai", kuras postulāti konkrētajā gadījumā atkal :) tā nejauši :) apstiprinās, tad uzmanība drīzāk būtu jāpievērš nevis dzimumam, bet gan kam citam (etniskajai/reliģiskajai piederībai vai citos gadījumos - seksuālajai orientācijai). Nez'kādas izcelsmes amerikānis varētu būt cilvēks ar uzvārdu Vainšteins? :) :) :) Jā, un sazvērestības teoriju piekritēji apgalvo, ka visa Holivuda (vadošajos amatos) mudž no vainšteiniem, goļdfingeriem, kacmaniem un kaganiem. Vienīgais, kas mani šai lietā interesē, kurš lobijs šeit gūs virsroku? Feministes vai naudasmaisi? ... ja vien džekiņš nav pamaests par barību, jo kko smagi pret savējiem sagrēkojis.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #174 : 2017. gada 25. oktobris, 17:05:06 »
Yes! Tā jau ir valsts mēroga epidēmija:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5014447/Actress-alleges-George-H-W-Bush-sexually-assaulted-her.html

Divos vārdos - 93 gadu vecs Džoržs Bušs četrus gadus atpakaļ ratiņkrēslā bija uzmācies kaut kādai tur aktrisītei Heterai Lind. Vēlāk esot teicis, ka tas bija joks. Nu ja vispirms esot pateicis "netīru" joku un tad pāris reizes esot pieskāries!Tā valsts paliek bīstama! Starp citu(foto), nafig tā Hetere ir uzvilkusi zilu kleitu?! Visiem ir zināms, ka Zila kleita Baltā namā ir kā sarkana lupata vērša degungalā. Otrkārt, visa pasaule zina, ka Bušam ir Parkinsona slimības problēmas, t.i. šams var nekontrolēt savas kustības - tātad, nav ko grozīties bīstamā tuvumā...
Es vispār nesaprotu, ka ar to USA likumdošanu tai valstī tauta vairojās. Ar tādiem apgriezieniem, kamēr pāris tiek līdz gultai vecim, reizes trīs ir jāstājas tiesas priekšā par uzmākšanās mēģinājumu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #175 : 2017. gada 25. oktobris, 17:11:39 »
Kkur piekriitu teezei, ka- nu, nebuutu, piem, Dzholijas, buutu cita aktrise... a te caur gultu pie miljoniem tika...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #176 : 2017. gada 25. oktobris, 17:14:06 »
Kkaa nedzird, ka par kardiokiirurhu (amurikaa, kur daudz maksaa) buutu masveidaa pa gultaam jaasanco...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #177 : 2017. gada 25. oktobris, 17:19:00 »
Kkaa nedzird, ka par kardiokiirurhu (amurikaa, kur daudz maksaa) buutu masveidaa pa gultaam jaasanco...

visa lielā nauda aizies juristiem... ej nu pierādi, ka Tu pacientu izmeklē, nevis apgramsti & piesmej... a vai tieši tur bija roka jāliek?? ...mierizlīgums jums maksās 10 ļimoni...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #178 : 2017. gada 25. oktobris, 17:52:36 »
Es par to, ka lai dabuutu amatu, gultaa nav jaalec... pietiek ar diplomu...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #179 : 2017. gada 25. oktobris, 18:02:05 »
Es par to, ka lai dabuutu amatu, gultaa nav jaalec... pietiek ar diplomu...

es savukārt par to, ka tas amats nav iekārojams, jo bīstams... var visādas bumbas piesiet, gan sexuālu uzmākšanos, gan profesionālas kļūdas, gan sazin ko vēl...
vienas galvassāpes un nekādas slavas vai atzinības. Cik kardioķirurgus un cik aktierus Tu zini?? ;)