Autors Tēma: #Metoo  (Lasīts 66172 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: #Metoo
« Atbilde #255 : 2017. gada 27. oktobris, 20:36:08 »
Jā, mani arī ļoti interesē tas jautājums par apģērbu! Nez kāpēc te lielais vairums dāmu krīt ģībienā no virinātāju pieminēšanas vien. Ja jau vienlīdzība, tad - vienlīdzība! Lai dzīvo 10 den zeķbikses vīriešiem! Bez svārkiem.
Cik nav stringotas plikpakaļas redzētas. Vai tramvajā bezbiksīšu īssvārciņu varianti. Vai picērijā kūšmati pār knapo šircīti.
Visus sakost!

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #256 : 2017. gada 27. oktobris, 20:39:26 »
Un, ja kāda domā, ka veči nekur neliksies, tad varu apbēdināt, - var pielāgoties un iztikt bez sievietēm ... gan ilgstoši, gan - vispār. :)
Tu esi bijis kaut kur ārpus sava burbuļa?  :scratch:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #257 : 2017. gada 27. oktobris, 20:44:08 »
Maruu, katrs runā no sava tornīša. Ja reiz saka, tad jātic vien būs... Krievu laikos jūrnieki dienēja 3 gadus, bez atvaļinājumiem. Kaut kā iztika. Arī tie, kuri Murmanskā vai Kazahijas stepēs vai, vēl trakāk, kādā ārzemijā - tur vis nedrīkstēja komūnisma celtnieku obļiko moraļe bojāt.
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #258 : 2017. gada 27. oktobris, 21:24:17 »
Ui, kā pierakstījuši, malači! Un prieks redzět diskutětāju vidū arī tās, kuras līdz šim demokrātiski klusěja.
 Es pa šo laiku iedevu izlasīt šo diskusiju savai jaunatnei. Un ziniet, ně, nekas nebūs tā, kā bija pirms 20, 30 gadiem. Mūsdienu jaunieši ir sensibilizětāki par šīm tēmām. Un tas priecě.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #259 : 2017. gada 27. oktobris, 22:22:30 »
Tu esi bijis kaut kur ārpus sava burbuļa?  :scratch:

Interesanti, kā gan pusaudži, kuriem viss vārās iekšā, iztika kādreiz no tiem 11 gadiem līdz pirmajam "juuuhuuu!" kādu 16 vai 20 gadu vecumā (kā nu kuram)? :) Bļin, es brīžam nespēju beigt brīnīties par to, cik pieaugušas sievietes maz ko par vīriešiem zina/saprot!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #260 : 2017. gada 27. oktobris, 22:24:24 »
Camma, ko Tu tik agresīva?Kas Tev vainas??? Lasu un brīnos.  Es esmu vienmēr ļoti pieklājīgi ģērbusies, nav kur piesieties  :), bet mani nudien neuztrauc citu sieviešu sexīgie apģērbi. Reizēm pat apbrìnoju -  piemēram, nekad neesmu uzdrošinājusies uzvilkt kleitu ar pliku muguru vai ar lielu dekoltē un pat apskaužu tās, kas tā brīvi un dabiski uzdrošinās. Tas gan laikam nav par tēmu...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #261 : 2017. gada 27. oktobris, 22:34:38 »
Camma uztur diskusiju...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #262 : 2017. gada 28. oktobris, 09:43:08 »
Tieši tā - uzturu diskusiju. Bet tas nenozīmē, ka tā arī nedomāju.
Par vīriešiem sievietes zina tiešām maz. Un ja zina, tad šausminās, ka tieši viņai tāds egzemplārs gadījies.
Un ja par to, ka visiem viss vienādi atļauts - tad vajag gan padomāt, kā tas izskatīsies reālā izpildījumā abpusēji.
Disonanse fiziska kontakta uztverē ir tādēļ, ka vīrietis ieinteresētus skatienus un pieskārienus vērtē kā komplimentu, atzinību. Viņš vērtē no SAVA skatu punkta.
Japānā, kur vispār ir ļoti liela pietāte pret personīgo telpu (brīva telpa izstieptas rokas attālumā visapkārt), ir nepieklājīgi pat paskatīties vai pieiet tuvāk par 10 centimetriem, nez kā tur ir ar šo mītuju?
Un varbūt pirms klaigāt par ''visi vīrieši ir kuiļi'', vajadzētu nošķirt klaju perversiju no normāla (varbūt drusku pārspīlēta) flirta.
Šobrīd izskatās, ka katra sieviete piedzīvojusi šo mītuja situāciju ne vienu reizi vien. Tad jautājums - tiešām vīrieši ir kuiļi? Vai arī kaut kas nav kārtībā ar uztveri? Katram kaut kas bijis pazudis - no mīļotā konfekšu papīrīša līdz mašīnas atslēgām, par zeķēm nemaz nerunājot. Zagļi! Visur vieni vienīgi zagļi!
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #263 : 2017. gada 28. oktobris, 10:45:59 »
Sestdienas žurnālā:
Holivudas kinoproducents Vainšteins kārtējai pretendentei:
-Man ir jums 2 ziņas- labā un sliktā. Jums vairs nevajadzēs likties gultā, lai dabūtu lomu. Jums, lai dabūtu lomu, būs nepieciešams talants.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #264 : 2017. gada 28. oktobris, 12:12:50 »
Maruu, katrs runā no sava tornīša. Ja reiz saka, tad jātic vien būs... Krievu laikos jūrnieki dienēja 3 gadus, bez atvaļinājumiem. Kaut kā iztika. Arī tie, kuri Murmanskā vai Kazahijas stepēs vai, vēl trakāk, kādā ārzemijā - tur vis nedrīkstēja komūnisma celtnieku obļiko moraļe bojāt.
Padomju laikos seksa vispār nebija, mani stārķis atnesa.  :faint:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #265 : 2017. gada 28. oktobris, 15:20:02 »
Vai tik pati Camma iepriekš neteica, ka nav saskārusies ar mērgļiem? ... nu tad jau arī neatšķir, ka tas nav nekāda veida flirts, ko tie měrgļi izrāda.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #266 : 2017. gada 28. oktobris, 16:15:38 »
Varbūt es tos ''mērgļus'' kā normālus vērtēju? Tā nevar būt?
Reiz trolejbusā uzgrūdās viens vīrietis, atvainošanās vietā teica '' vov, ku forši tvirtu gurnu sajust!''. Un ko, man to vīrišķi par mērgli uzskatīt?
Ir bijis arī viens, kam trepju telpā bij zem svārkiem jāpagrābj - tas atrāvās pa tauri un būtu vēl ko smagāku atrāvies, ja momentā neaizmuktu.
Pirmajam nekādi stulbi noteikumi nav vajadzīgi, otrajam - nu hoš puspausauli pievaimanā un 36 talmudus saraksti - nelīdzēs.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #267 : 2017. gada 28. oktobris, 17:35:21 »
Jau ieliku šo saiti

Pirmās muļķības - jau, netiekot pat līdz 1:00.
"Iet, kur mēs gribam, dzert, ko mēs gribam un ..., ko mēs gribam", galarezultātā = uzvesties, kā mēs gribam. Atbildot uz piemēru par nozagto auto, - līdzīgs piemērs no manis. Nez' kāpēc nevienai tādai jaunkundzei neliksies dīvaini un nepareizi, ja čalis sadzersies ("dzert, ko mēs gribam"), sarunās visādas kroplības muskuļotiem čaļiem uz ielas un kā sekas - dabūs bietē no viņiem. Nez' tam čalim arī bija tiesības "Iet, kur gribam, ..., kā gribam" un uzvesties, kā gribam? :)  Un kā šādā gadījumā ar "upuru vainošanu", nez'? Lai gan ... šolaiku pasaulē ir gana daudz tādu cilvēku, kuri attaisīs auto degvielas tvertni, kurā ir benzīns, lai paskatītos, cik tur tā benzīna atlicis, uzraus sērkociņu, lai gaišāks ... un pēc tam slimnīcā visiem stāstīs, kāāāāāda ārkārtīga neveiksme viņam gadījusies! Aizdegāš un uzsprāga, saproties! Un es tagad esmu upuris, upuris un vēlreiz - upuris. Šito neveiksmi! :) Nevainojiet mani, jo es esmu upuris, upuris, upuris un upuris. Vainīgs bija benzīns un tā stulbā automašīna, - būs tās ražotājus tiesā jāiesūdz! :) Un jāattiesā kāds žūksnis naudas no brāķdariem. :)
Manā uztverē - otras muļķības jau pie 1:22.
1:54 ... Trūkst vārdu. :) Esmu nespējīgs ko argumentēt tādas muļķības un tumsonības priekšā, atvainojiet! :)
2:55 ... no kurienes nez' viņai tāda statistika? Nu, Minne un Betija, - jūs ielikāt, - jūs dodiet tagad ticamās un uzticamās saites uz tādu statistiku! Un par kuru valsti vispār ir runa?
Uz Vudija Alena filmām tagad tikai vīrieši iet, ja?
4:52 ... un tā nav taisnība, varbūt apgalvosiet?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 28. oktobris, 18:04:46 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #268 : 2017. gada 28. oktobris, 19:23:14 »
Varbūt es tos ''mērgļus'' kā normālus vērtēju? Tā nevar būt?
Reiz trolejbusā uzgrūdās viens vīrietis, atvainošanās vietā teica '' vov, ku forši tvirtu gurnu sajust!''. Un ko, man to vīrišķi par mērgli uzskatīt?
Ir bijis arī viens, kam trepju telpā bij zem svārkiem jāpagrābj - tas atrāvās pa tauri un būtu vēl ko smagāku atrāvies, ja momentā neaizmuktu.
Pirmajam nekādi stulbi noteikumi nav vajadzīgi, otrajam - nu hoš puspausauli pievaimanā un 36 talmudus saraksti - nelīdzēs.

Vot šis ir tas, kā veselīgi uztvert lietas, neaurojot bez jeegas, peec vajadziibas risinot situāciju :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #269 : 2017. gada 28. oktobris, 19:30:47 »
Ak, jē... :rofl: diskusija laikam jānoslědz ar to, ka pědějiem 3 komentatoriem jāiesaka izlasīt uzmākšanās definīciju, citādi liekas, ka runājat tikai runāšanas pēc, tiešām - lai tikai těmas lappuses vairotos