Jau ieliku šo saiti
Pirmās muļķības - jau, netiekot pat līdz 1:00.
"Iet, kur mēs gribam, dzert, ko mēs gribam un ..., ko mēs gribam", galarezultātā = uzvesties, kā mēs gribam. Atbildot uz piemēru par nozagto auto, - līdzīgs piemērs no manis. Nez' kāpēc nevienai tādai jaunkundzei neliksies dīvaini un nepareizi, ja čalis sadzersies ("dzert, ko mēs gribam"), sarunās visādas kroplības muskuļotiem čaļiem uz ielas un kā sekas - dabūs bietē no viņiem. Nez' tam čalim arī bija tiesības "Iet, kur gribam, ..., kā gribam" un uzvesties, kā gribam?

Un kā šādā gadījumā ar "upuru vainošanu", nez'? Lai gan ... šolaiku pasaulē ir gana daudz tādu cilvēku, kuri attaisīs auto degvielas tvertni, kurā ir benzīns, lai paskatītos, cik tur tā benzīna atlicis, uzraus sērkociņu, lai gaišāks ... un pēc tam slimnīcā visiem stāstīs, kāāāāāda ārkārtīga neveiksme viņam gadījusies! Aizdegāš un uzsprāga, saproties! Un es tagad esmu upuris, upuris un vēlreiz - upuris. Šito neveiksmi!

Nevainojiet mani, jo es esmu upuris, upuris, upuris un upuris. Vainīgs bija benzīns un tā stulbā automašīna, - būs tās ražotājus tiesā jāiesūdz!

Un jāattiesā kāds žūksnis naudas no brāķdariem.

Manā uztverē - otras muļķības jau pie 1:22.
1:54 ... Trūkst vārdu.

Esmu nespējīgs ko argumentēt tādas muļķības un tumsonības priekšā, atvainojiet!
2:55 ... no kurienes nez' viņai tāda statistika? Nu, Minne un Betija, - jūs ielikāt, - jūs dodiet tagad ticamās un uzticamās saites uz tādu statistiku! Un par kuru valsti vispār ir runa?
Uz Vudija Alena filmām tagad tikai vīrieši iet, ja?
4:52 ... un tā nav taisnība, varbūt apgalvosiet?