Autors Tēma: Žurnāls "Santa"...  (Lasīts 3841 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Žurnāls "Santa"...
« Atbilde #15 : 2014. gada 07. novembris, 15:59:16 »

Atslēdzies Mogo

« Atbilde #16 : 2014. gada 07. novembris, 16:00:48 »
Labi kopts, ar labu stāju .... drīzāk es viņu saistītu ar kādu militāras ievirzes profesiju

spiegs?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2014. gada 07. novembris, 16:15:13 »
ē..mm.. pašķirstīju to samazināto variantu, nekas tur mani galīgi neuzrunā, izņemot, uzzināju, ka mani jaunie zābaki ir tīri modīgi. Nepirkšu vis, ja kādam entuziastam ir, lai ieskenē un ieliek :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2014. gada 07. novembris, 19:45:51 »
Man pat nav nojausmas kura mēneša / gada žurnāls tas bija ... Varbūt no bibliotēkas ... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2014. gada 07. novembris, 19:53:24 »
Vienam manam tuvam cilveekam ir shis nikjis pasviitrot, vinjapraat, iistaas vietas. Tip, sev, to kas atbilst vinja gadiijumam, emocijaam, probleemaam. Bet, ja man sanaak taadu lasaamvielu peec tam rokaas njemt...juutos slikti, it kaa ar bomiiti mani kaads bakstiitu un kauninaatu, ka nejuutu un neredzu, ka man blakus, redz, taads cieteejs.

Brrrr....man tieshaam zosene metas no pasviitrotiem tekstiem. Un, zinot, ka otrs (es) to lasiishu, uztveru to kaa manipuleeshanu ar mani.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #20 : 2014. gada 07. novembris, 20:06:49 »
Manas izjūtas līdzīgas kā Minnei, lasot pasvītrotu un izceltu tekstu. par laimi nevienam no tuviniekiem šāda niķa nav. Bet nācies saskarties ar absurdu situāciju - šādi pasvītrojumi un izcēlumi ir bibliotēkas grāmatās, pie tam daiļliteratūras... Doma laikam norādīt pārējiem lasītājiem, kam jāpievērš uzmanība.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #21 : 2014. gada 07. novembris, 20:11:19 »
Vienam manam tuvam cilveekam ir shis nikjis pasviitrot, vinjapraat, iistaas vietas. Tip, sev, to kas atbilst vinja gadiijumam, emocijaam, probleemaam. Bet, ja man sanaak taadu lasaamvielu peec tam rokaas njemt...juutos slikti, it kaa ar bomiiti mani kaads bakstiitu un kauninaatu, ka nejuutu un neredzu, ka man blakus, redz, taads cieteejs.

Brrrr....man tieshaam zosene metas no pasviitrotiem tekstiem. Un, zinot, ka otrs (es) to lasiishu, uztveru to kaa manipuleeshanu ar mani.

Viņš nevis pasvītroja, bet novilka gar rindkopas malu ar pildspsalvu  :faint: Es arī tādu vairs nevarētu lasīt, bet visticamāk, ka mērķis bija sadot kādai kā ar bomi pa pieri  vai arī tā sauktais "pikappers" ....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2014. gada 07. novembris, 20:17:18 »
 To esmu ieveerojusi pie attieciibu analizeetaajiem, bet ar taadu kaa manipulatiivu pieskanju.

Gudraas graamataas varbuut nee, bet taada veida zhurnaalos gan :) Man taa ir trauma (pistoles smailiits)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #23 : 2014. gada 07. novembris, 22:37:25 »
tas vecis nebija gadījumā Mao ???   :laugh:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2014. gada 07. novembris, 23:11:18 »
tas vecis nebija gadījumā Mao ???   :laugh:

Ko Tu tam Mao esi uzeedies/uzseedies?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2014. gada 08. novembris, 01:21:43 »
A ja nu Mao tā atklāj Labvēļa personības mētāšanās iemeslus? Un smalki apraksta šepat forumā?
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2014. gada 08. novembris, 01:39:20 »
A ja nu Mao tā atklāj Labvēļa personības mētāšanās iemeslus? Un smalki apraksta šepat forumā?

Vai tad veel ir kas taads, ko kaads nezina?
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 08. novembris, 01:40:58 no Minne »