Autors Tēma: roboti kā pensijas pelnītāji  (Lasīts 8178 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: roboti kā pensijas pelnītāji
« Atbilde #30 : 2017. gada 21. novembris, 19:44:47 »
Nav taču iespējams, ka Tu būtu TIK stulbs?
Ģimeni un tās plānošanu valsts pārziņā pārskatāmā pagātnē mēģināja nodot Hitlers un Staļins (linkus vajag?)
Līdz Spartai un citām senākām lietām nenolaidīsimies (vai arī tomēr?)
Es ļoti atvainojos Nakata kungam, ka atbalstu oftopiku, droši vien vēlāk pārlikšu šo tēmas daļu citur.
Turklāt, lai cik bērnus tuvākajos gados piedzemdēs Rita, Zita un Vita (foruma nikus nepiesaukšu), manu pensijas saņemšanu tas neglābs.
Aizmirstam.
Lielāks nodoklis industriālajām kompānijām, kas samazinājušas darba vietas? Novirzīt to pensiju fondā? Un kāpēc ne?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2017. gada 21. novembris, 20:02:54 »
Jā, es esmu tieši TIK stulbs.
Strīdīgs jautājums, bet ar ģimenes plānošanu vai tik' nenodarbojas arī Ķīnas komunisti? Tepat, tagad, pavisam nesen ...?
Otrkārt, varētu uzlikt uz balsošanu ... Cik no šejieniešiem neiebilstu pret to, ka pēc gadiņiem 20 tos pašus prastos darbus darīs tie paši mums nevajadzīgie analfabēti. :) Tikai ne pašu analfabēti, bet analfabēti no citurienes. Uzskatāms piemērs - Vācija ar Merkeli priekšgalā un čaļi laivās no Z. Āfrikas uz Eiropu. Bezbērnu vācu mietpilsoņi varēja protestēt un klaigāt, zili palikdami ... Merkelei ir iespēja kaut uz brīdi, kaut savās ilūzijās tikai, kaut pārdrošākajos sapņos un cerībās, bet ... aizpildīt tās 6+ milj. hroniski tukšās darba vietas, kurās vācieši nemūžam nestrādās, un līdz ar to ierindas vāciešu viedoklis vērā ņemts netiks. :)
Es esmu pārliecināts, - vēsture atkārtosies, kā tas vienmēr ir bijis. man ir vienalga, bet vai tas ir tas, ko JŪS cerat piedzīvot?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #32 : 2017. gada 21. novembris, 20:10:28 »
Ja pieejam strikti racionāli, Zigi, pa to laiku, ko esi zaudējis forumā palagus cepot, būtu pusei Rīgas kanalizācijas trubas izpucējis. Pievienotā vērtība valstij būtu lielāka, kā rakstot komentārus. Bet Tavas garīgās dimensijas un pārdomu horizonti, pliks egoisms, nekas vairāk. 

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #33 : 2017. gada 21. novembris, 20:17:36 »
Nutak, mani tikai desa interesē, - nekas cits. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #34 : 2017. gada 21. novembris, 20:21:28 »
vēsture atkārtosies, kā tas vienmēr ir bijis. man ir vienalga, bet vai tas ir tas, ko JŪS cerat piedzīvot?
Ņemot vērā, ka
a) es esmu egoiste,
b) man nav mesiāniska redzējuma uz nākotni,
c) un, TAS IR GALVENAIS - Zeme kā planēta tik un tā ies bojā, tas ir pierādīts. Cik paaudžu garumā mani pēcteči izdzīvos? Tu domā, ka man tas ir būtiski? Nē, nav.
d) maniem bērniem viss ir ok, nav iemesla domāt, ka mazbērni nespēs izvairīties no pasaules sajukuma draudiem, ja tādi būs,
e) tālāk mana amēbas iztēle nesniedzas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 21. novembris, 20:54:10 »
Lai paliek.
Tātad tēma par to, ka progress turpmāk tiks aplikts ar nodokli?
Pašreizējās sistēmas strupceļš?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2017. gada 21. novembris, 21:01:23 »
Cik no šejieniešiem neiebilstu pret to, ka pēc gadiņiem 20 tos pašus prastos darbus darīs tie paši mums nevajadzīgie analfabēti. :) Tikai ne pašu analfabēti, bet analfabēti no citurienes. Uzskatāms piemērs - Vācija ar Merkeli priekšgalā un čaļi laivās no Z. Āfrikas uz Eiropu. Bezbērnu vācu mietpilsoņi varēja protestēt un klaigāt, zili palikdami ... Merkelei ir iespēja kaut uz brīdi, kaut savās ilūzijās tikai, kaut pārdrošākajos sapņos un cerībās, bet ... aizpildīt tās 6+ milj. hroniski tukšās darba vietas, kurās vācieši nemūžam nestrādās, un līdz ar to ierindas vāciešu viedoklis vērā ņemts netiks. :)
:rat:

Nē, es ir gar zemi! Tie tur - Vidusjūras laivotāji - būs tie prasto darbu darītāji???!!!  Liek viņi virsū tam prastajam darbam un vispār da jebkādam darbam!  Neba strādāt viņi šurp atlaivojuši. Kaut kur bija statistika, ka kaut jel ko strādā 3 (!)% no viņiem. Pārējie noslogo sociālo budžetu. Vai TO vēl vajaga mūsu nabaga valstij, kas nezin, kā savējiem pensijas izmaksāt, tiem, kas šeit mūžu nostrādājuši?!  Ak, jā, vienu gan tie laivotāji pieprot - vairoties savās tradīcijās...

P.S. Atkārtošos vēlreiz - nevis par dzemdēšanu jāvaimanā, bet jāgādā par to, lai sadzimušie vēlētos dzīvot šeit, savā dzimtenē. Un tas, vispirmām kārtām, ir varas attieksmes pret saviem pilsoņiem jautājums.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 21. novembris, 21:26:30 »
:rat:

Nē, es ir gar zemi! Tie tur - Vidusjūras laivotāji - būs tie prasto darbu darītāji???!!!  Liek viņi virsū tam prastajam darbam un vispār da jebkādam darbam!  Neba strādāt viņi šurp atlaivojuši. Kaut kur bija statistika, ka kaut jel ko strādā 3 (!)% no viņiem. Pārējie noslogo sociālo budžetu. Vai TO vēl vajaga mūsu nabaga valstij, kas nezin, kā savējiem pensijas izmaksāt, tiem, kas šeit mūžu nostrādājuši?!  Ak, jā, vienu gan tie laivotāji pieprot - vairoties savās tradīcijās...

P.S. Atkārtošos vēlreiz - nevis par dzemdēšanu jāvaimanā, bet jāgādā par to, lai sadzimušie vēlētos dzīvot šeit, savā dzimtenē. Un tas, vispirmām kārtām, ir varas attieksmes pret saviem pilsoņiem jautājums.

Kvadra, un Merkele to nezināja? Vai bija kāds cits iemesls, kāpēc viņa nepateica "Nē"? Taisnību sakot, es esmu TIK stulbs, ka nekādu citu iemeslu ieraudzīt nespēju. Netieši tas tika apliecināts vēlāk, kādus pāris mēnešus pēc "bēgļu krīzes" sākuma. Ja cita iemesla nebija, tad tas apliecina tikai vienu, - izmisumu, kurš piespieda valdībai tādus lēmumus pieņemt un realizēt. Es arī nezinu, vai to vajag LV? Varbūt tiešām ... savējie analfabēti? :)

P.s. Taisnību sakot, ir jautājumi, kuros "vara" ir lieka, t.i., mēdz būt tā, ka iedzīvotāji bez "varas" var iztikt un itin labi iztiek.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2017. gada 21. novembris, 21:34:24 »
P.s. Taisnību sakot, ir jautājumi, kuros "vara" ir lieka, t.i., mēdz būt tā, ka iedzīvotāji bez "varas" var iztikt un itin labi iztiek.
Vot šitam gan piekrītu. Kā mediķu pirmais bauslis skaitās "nekaitēt", tā arī varai vajadzētu visupirms nekaitēt. Ar to vien jau daudz būtu līdzēts. Un, ja vēl vara sāktu kaut ko tautas labā darīt (zinu, utopija), tad varbūt i iedzīvotāju skaits sāktu palielināties... 

P.S. Laivotāju iepludināšanai valstī, manuprāt, ir divi izskaidrojumu varianti 1)varas totāls stulbums; 2)varas tīšs noziegums pret savu tautu. Abi neglaimojoši. Bet trešo nesaskatu. Nē, ir gan trešais - 3)kaut kas iz sazvērestību teorijas - spiediens, kuram pretoties nav iespējams.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. novembris, 21:40:34 no kvadra »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2017. gada 21. novembris, 23:18:41 »
A es domaaju, ka "lieta" ir naudaa... stulba Merkele nez vai ir...
Taatad kaadam tas ir izdeviigi...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2017. gada 22. novembris, 00:04:19 »
Austrijas avīzes nu jau aizvien biežāk parādās raksti par aizvien augošām aizdomām bēgļu lietā. Un, proti, ka notiek reāls, būtībā nelegāls bēgļu tranzīts.
Piemēram, glābšanas organizāciju kuģi stāv pie Lībijas ūdeņiem un pretēji jebkādai loģikai ved "izglābtos" bēgļus nevis uz tuvākāk esošo Lībiju (tas sanāktu atpakaļ), bet gan uz daudz tālāko Itāliju.
Nauda, vienošanās, savas rebes kādam/kādiem.

Tā, tas par netēmu.

Par tēmu runājot, Zigi, Tu lietas neskati kopsakarā. Ne antropoloģiskā, ne ģeogrāfiskā, ne psiholoģiskā...nekādā. Nu, kā var salīdzināt pakistāni ar inuītu, piemēram? Kultūras, tradīciju un dzīvesveida ziņā? Nu tik dzīvos latvietis barā un dies pliku pakaļu, ne?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2017. gada 22. novembris, 11:03:00 »
Diskusija ir auzās...ne par to runājam!
Es saku, ka pie milzīgā cilvēku daudzuma uz Zemes (8 miljardi), ir kļūdains princips -"paaudžu solidaritāte"!
Tā solidaritāte nozīmē, ka šodien Inešuks ,piemēram, katru mēnesi soc.nodokli maksā 100 €, un tūlìt tie 100 € tiek izmaksāti pensionāriem...lai pensija būtu nevis vecuma pabalsts, bet pensija ļautu dzīvot un iztikt, tad vajag ČETRUS "inešukus"...šodien to ir mazāk par DIVIEM...bet kad pensijā ies Inešuks, tad nebūs pat VIENA "inešuka"..
Pats solidaritātes princips balstās uz iedzīvotāju skaita pieaugumu!
Bagātās valstis (vācieši,briti) piesaista migrantus, bet arī tas ir strupceļš.
Nevar Zeme izturēt 8 miljardus cilvēku...bet būs tak vairāk!
Šodien aprēķināts, ka co2 un globālo sasilšanu var atrisināt, ja neviens cilvēks vairs neēd gaļu!
Inešuk, nekādu vairs "steika ekspozīciju"! :)
Visi kļūstam veģetārieši.
Skaidrs, ka tas nenotiks...drīzāk cilvēki apslaktēs viens otru, kā atteiksies no steika!
Vai saprotiet, ka visas problēmas ar co2, atkritumiem, resursiem utt var atrisināt, ja uz Zemes kā manā bērnībā būs 3-4 miljardi cilvēku?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2017. gada 22. novembris, 11:29:28 »
tā derētu viens mazs kariņš, ne, lai būtu 4M mīnusā?  :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2017. gada 22. novembris, 11:42:48 »
Karu nevajag, vajag atteikties no principa, ka katra dzīvība ir vērtība ....arī tas ir nepareizs un pretrunā ar Dabas likumiem....visa tā mākslīgā palīdzība visiem tikai tāpēc, ka viņi ir un tātad vērtība, ir kļūdaina...
Atgriezīsimies pie Dabas likuma, ka izdzīvo stiprākais vai gudrākais..
Šis sanāca kà oftopiks :)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #44 : 2017. gada 22. novembris, 12:23:48 »
Vispār jau izskatās, ka viņiem tur Vācijā ir tāda neliela krīzīte ar valdības sastādīšanu, jo tie tur nepareizie un politnekorektie nav gatavi atteikties no savas pragmatiskās politikas un būs jaunas vēlēšanas.
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/678034-velesanas_vacija_vai_merkele_iegus_ceturto_terminu
http://nra.lv/pasaule/229278-puse-vaciesu-velas-jaunas-parlamenta-velesanas.htm
http://m.delfi.lv/pasaule/article.php?id=49464981
---------------
Vācijas retoriku un praksi ar bēgļiem var saprast kā vēlmi no nacisma pagātnes, vainas un nosodījuma iziet uz morālu pārākumu un kaunināt citas valstis par tolerances trūkumu.

Un vispār - viņiem kaut kā izdodas sataisīt problēmas visai Eiropai un pasaulei.