Autors Tēma: Jautājums par portatīvo  (Lasīts 4042 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Maruu

Re: Jautājums par portatīvo
« Atbilde #15 : 2017. gada 29. decembris, 20:58:59 »
Kas tieši bēdīgs?
Nu, par konkrēto modeli nezinu vai ar to arī tā, bet viņi uzkarst tā, ka uz tiem var olu cept. Cilvēki taisa viņiem korpusos papildus caurumus ventilācijai, bāž dzesēt ledusskapī, liek uz kondicioniera, lai dziest. Nu tur visādi varianti ir redzēti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2017. gada 29. decembris, 20:58:59 »
Es ceru, ka kāds man atklās noslēpumu, kādēļ Pavilion nerullē

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2017. gada 30. decembris, 03:08:50 »
Yogām, man šķiet tie ekrāni ir dažādi no 11-15+ collām. Lielākie un jaunākie UHD - kas filmām, ja tādas izdodas atrast, būtu īpaši pievilcīgi.
Man pie Yogām patīk tie novietošanas/ lietošanas veidi - ērti un labie ekrāni un video (ir, kam ar'icitas iekšas tiešām labas, bet tas būs cenu augšgals), apgaismota klaviere .
Ir kam korpusi balti, bet iebūvētās klavieres laikam ka nē.

Tas pavilion nav slikts. Par to $ man gribētos i ar leilāku ciparu par 3 un ko labāku par iebūvēto intel videokarti... Bet, ja paskaties veikalā filmu un attēls šķiet OK... Viegls, full-hd viņam ir.
3 gadu garantija ir pluss, kko noteikti pa tiem gadiem nomainīsi. Man iepriekšējam elitebookam cietais nomira pa garantiju. BET SSD dā nemirst kā HDD - tiem nepatīk nēsāšana apkārt, kratīšana... bet kma tad portatīvais dators domāts?... Tagadējam pagaidām nekas nav nobeidzies, bet EliteBook ir augstāka klase par pavilionu... bet palstmasīgs pretīgi, toties salīdzinot ar iepriekšējo metāla - manāmi vieglāks.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 30. decembris, 03:14:28 no tex »

Atslēdzies itta

« Atbilde #18 : 2017. gada 30. decembris, 17:42:06 »
Ja 3 gadu garantija, tad galvenais pie pirmajām problēmām uzreiz uz remontu un nevilkt līdz beidzās garantijas laiks...

Viņiem, kas tur nebija o.k. ar dzesēšanu un tā rezultātā jūdzās nost ...
Man Samsungam (modeli neatminos), paspēja nomainīt trešajā gadā gan procesoru, gan cieto disku...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2017. gada 30. decembris, 17:51:40 »
Man HP Pavilion iet kādu gadu astoto. Ir tendence uzkarst, jā. Bet izcepies vēl nav un problēmu nav bijis.

Atslēdzies itta

« Atbilde #20 : 2017. gada 30. decembris, 19:20:18 »
Man HP Pavilion iet kādu gadu astoto. Ir tendence uzkarst, jā. Bet izcepies vēl nav un problēmu nav bijis.

Iespējams, ka tās problēmas ir novērstas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2017. gada 31. decembris, 12:57:34 »
Man pavilion uzcepās pēc gada.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 31. decembris, 13:17:02 »
Viss, process ir aizgājis - pasūtīju to pēdējo, 14'' HP Pavilion, redzēs, kas man kritīs loterejā. Paldies visiem, kuri palīdzēja ar padomiem un pieredzi.
p.s. pēc laiciņa droši vien kritīšu uz nerviem ar padomu prasīšanu par visuvajadzīgolietu dabūšanu iekšā tajā kastē  :banhead: