Autors Tēma: Čūsknesis  (Lasīts 4390 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Čūsknesis
« Atbilde #15 : 2017. gada 15. decembris, 20:21:11 »
Ek, nu lai jau tiek katram pēc viņa ticības - gan senči, gan radi, gan zodiaki :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 15. decembris, 20:37:58 »
I kur pretruna? Mēs tā kā rietumnieki esam, ne? Nu tad pēc rietumu astroloģijas arī dzīvojam :D

Patiesībā patiesi pretrunas nav, ir samērā konsekventa Astroloģijas nesakritība ar Astronomiju. Un "Čūskneša" zvaigznāja esamība ir labākais apstiprināms tam, ka tā ir bijis daudzu gadsimtu garumā. ;) Un ir gana grūti definēt, kas Astroloģija ir uz šo brīdi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2017. gada 15. decembris, 20:54:01 »
Patiesībā patiesi pretrunas nav, ir samērā konsekventa Astroloģijas nesakritība ar Astronomiju. Un "Čūskneša" zvaigznāja esamība ir labākais apstiprināms tam, ka tā ir bijis daudzu gadsimtu garumā. ;) Un ir gana grūti definēt, kas Astroloģija ir uz šo brīdi.

Eiii, nu, beidz atkal....
Bez astroloģijā izceltajiem 12 zvaigznājiem ir vēl vismaz 70 zināmi. Ko piesējies tam Čūsknesim, it kā šis vien kkādas nesakritības pierādītu? (un vispār, kurš izdomāja, ka kkam tādam vispāŗ būtu jāsakrīt? Fakts, ka abas nozares "ņemas" ar debesu ķermeņiem?  :wtf: )

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2017. gada 15. decembris, 21:04:07 »
ir samērā konsekventa Astroloģijas nesakritība ar Astronomiju

Es ģībstu!!! Ej atpakaļ uz skolu!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #19 : 2017. gada 15. decembris, 21:36:26 »
Bez astroloģijā izceltajiem 12 zvaigznājiem ir vēl vismaz 70 zināmi. Ko piesējies tam Čūsknesim, it kā šis vien kkādas nesakritības pierādītu? (un vispār, kurš izdomāja, ka kkam tādam vispāŗ būtu jāsakrīt? Fakts, ka abas nozares "ņemas" ar debesu ķermeņiem? )

Nu tie 12 zvaigznāji ir izcelti, jo saule iet cauri viņiem :) un tad es vienu rītu pamožos uz skatos telefonā, Saule ir Čuskneša zvaigznāja, par kuru man nav ne nojausmas! Saproti mani pareizi, es esmu pikts! Un pie tam vēl tagad ir tik tumšs :( Turklāt es decembrī uzvedos ļoti jocīgi, jo izrādās saule ir svešā zvaigznājā, un pat horoskopi  nedod skaidrojumu kāpēc es tā uzvedos ;)   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 15. decembris, 21:47:58 »
Caur citiem Saule jau aŗī kursē. Bet ne par to ir stāsts.

Bet tas labi, ka atradi iemeslu savam jocīgumam  :hi:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2017. gada 15. decembris, 21:50:15 »
Minne, bezceris.. netērē enerģiju!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #22 : 2017. gada 16. decembris, 13:27:50 »
Caur citiem Saule jau arī kursē. Bet ne par to ir stāsts.
Bet tas labi, ka atradi iemeslu savam jocīgumam  :hi:

Minne, bezceris.. netērē enerģiju!

Mja, mūžīgā problēma, saprast kam tad Minne velta enerģiju? Paldies dievam, viņas ieraksts nav garš, un pat daļa ieraksta nav "no stāsta".  Uz būtiskajiem 8 Minnes vārdiem, Broņa pamanās atbildēt ar 4 vārdu atbildi, kas Minnes ierakstu padara vēl mistiskāku. :) 

Hehe, varbūt var rakstīt jaunu Čuskneša horoskopu - šai laikā Minne, Broņa zaudē garākas un būtiskākas nozīmes izteicienu spējas un pariet uz maziem, bet nepatīkamiem kniebieniem Lauvas ribās :)   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2017. gada 16. decembris, 14:12:51 »
Mani nabaga 8 vārdi, kuri nebija no "stāsta" vienkārši bija atbilde uz Tavu 21 vārdu, kas nebija no "stāsta", tā ka nav vērts šo virzienu attīstīt, tajā vēl Broņu iepinot.

Vari aiztaupīt pūles, "jaunu" horoskopu rakstot - viss jau sen bijis.

Čūsknesis (29.11. – 17.12.)
Čūsknesis daudzu laikmetu zīmējumos ir attēlots kā vīrietis, kas cīnās ar čūsku. Burtiskā nozīmē to arī tas nozīmē: cilvēks, kas nes čūsku vai cilvēks ar čūsku. Šajā zīmē esošie tiek raksturoti kā spēcīgi un neatlaidīgi cilvēki, kas dzīvē sasniegs lielus mērķus. Nereti tie pieņem lielus riskantus izaicinājumus, taču nemēdz apstāties pusceļā. Viņiem ir talants darīt lielas lietas, par ko tiek augsti novērtēti. Tie māk atrast kopīgu valodu pat ar svešiem cilvēkiem. Čūskneši ir komunikabli un sociāli cilvēki, kas tiecas par ballītes svarīgāko un ietekmīgāko personu. Cilvēki, kas nodarbojas ar dziedniecību, tiek dēvēti par Čūsknešiem. Tiem padodas labi skaidrot sapņu būtību, kas palīdz cilvēkiem ikdienā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #24 : 2017. gada 16. decembris, 14:44:14 »
Es esmu Čùsknesis...nu, tā sanāk..
Interesanti, ka mana mamma ir dzimusi čùskas gadā pēc austrumu gada....tātad esmu čùskas nests? ;)
Man meita ir dzimusi čūskas gadā pēc austrumu horoskopa....tātad esmu atnesis čùsku? :)
...un viena no sievām, kura manī atvēra seksuālo atkarību, bija čùskas gadā dzimusi...ehh, kkā visu šo izskaidrot? ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #25 : 2017. gada 16. decembris, 15:23:24 »
Vari aiztaupīt pūles, "jaunu" horoskopu rakstot - viss jau sen bijis.

Čūsknesis (29.11. – 17.12.)
Čūsknesis daudzu laikmetu zīmējumos ir attēlots kā vīrietis, kas cīnās ar čūsku.

un kur ir avots, jo gan jau tu zini ka neviens nemīl gudruļus, pat Broņa nē :) Un man čuksnesis diez ko neinteresē, bet vairāk citas Zodikaa zīmes jaunajos saules laikos. :) 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2017. gada 16. decembris, 15:58:04 »
Mans dzimšanas datums atbilst čūsknesim, bet es labāk palikšu strēlniece. :)  It kā no tā kaut kas mainītos.  :bird:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2017. gada 16. decembris, 16:37:41 »
Tplv, mēs ar Minni perfekti saprotam viena otru no puszilbes, pat nebija jāraksta tie 6 vai 4 vārdi. Problēmas ar lietu izpratni ir tev.

Tāpēc īsumā - astronomija ir zinātne par Visumu, tā uzbūvi, debess ķermeņiem un citiem veidojumiem Visumā.  Astronomi pilnīgi neko nezin par astroloģiju, tā viņus neinteresē, un viņi to neatzīst. Ja nu vienīgi kādam tas ir kā hobijs.
Astroloģija ir uzskats (kas veidojies senajās kultūrās), ka debess ķermeņu novietojums cilvēka piedzimšanas brīdī ietekmē cilvēka likteni, raksturu un notikumus viņa dzīvē. Un tā nav zinātne. Astrologi neko nesaprot no astronomijas, labi, ja zina vajadzīgo planētu un zvaigznāju nosaukumus, ar kuriem var operēt, skaidrojot kāda likteni un notikumus.

Par to arī bija viss stāsts. Ceru, ka tu nepiederi pie tiem, kas apmeklē visādus pesteļotājus un zīlniekus.

P.S. Iedomājos tevi kā nesekmīgo Pēterīti no 5. klases (citādi būtu vienkārši sabļāvusi uz tevi), tāpēc uzrakstīju neitrālu skaidrojumu, kaut arī saprotu, ka tāpat neko nesapratīsi. Bet nu vismaz formāli pienākumu esmu izpildījusi.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #28 : 2017. gada 16. decembris, 19:12:42 »
Ceru, ka tu nepiederi pie tiem, kas apmeklē visādus pesteļotājus un zīlniekus.

Protams, ka es nepiederu pie tiem, kas apmeklē pesteļotājus, zīlniekus un astronomus. Es pat nepiederu pie tiem, kas pasūta pestoļošanu, zīlēšanu un horoskopus internetā. Un es pievēršu uzmanību https://nasa.tumblr.com/post/150688852794/zodiac sākuma tekstam
Citāts

Constellations and the Calendar
Did you recently hear that NASA changed the zodiac signs? Nope, we definitely didn’t…

…Here at NASA, we study astronomy, not astrology. We didn’t change any zodiac signs, we just did the math. Here are the details:
First Things First: Astrology is NOT Astronomy…
Astronomy is the scientific study of everything in outer space. Astronomers and other scientists know that stars many light years away have no effect on the ordinary activities of humans on Earth.
Astrology is something else. It’s not science. No one has shown that astrology can be used to predict the future or describe what people are like based on their birth dates.

Bet ir jāņem vērā, ka tevi ar saldu vīnu necienās, ja tu klātesošās dāmas nodēvēsi par alkoholiķēm, smadzenes nodzērušam pensionārēm un pseidozinātnisku atklājumu pesteļotājām. It sevišķi, ja pašas domās ka ir labu manieru un zināšanu guru. Tad labāk ir dziedāt šim sabiedrības dāmām līdzi, un piekrist ka Horoskopi jau gan mums ļauj izvēlēties pareizās izvēles, bez piezīmēm, ka gan jau līdz kapa malai aizrāposi arī tā. ;) Un tāpēc ir mazliet jāzin par horoskopiem kaut kādus pamatus, un kad dāmas pieprasa kādus pikantākus jaunumus, var apspriest cik interesanti, ka senos laikos Lauva zīme nebija zodiakā. :) Un ja Tev dāmu klātbūtnē sanāk sarunāt patiešām kādas glupības, vienīgais kas Tevi var glābt nožēla un sirdsšķīsti smiekli ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2017. gada 16. decembris, 19:30:43 »
tp-lv:<es nepiederu pie tiem, kas apmeklē pesteļotājus, zīlniekus un astronomus. >

Izcēlums mans.
Tas labi, nevajag astronomus traucēt
Izlasi vēlreiz Broņas skaidrojumu -varbūt kaut kas tomēr iekritīs prātā