Autors Tēma: Čūsknesis  (Lasīts 4385 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Čūsknesis
« Atbilde #30 : 2017. gada 16. decembris, 19:51:35 »
Protams, ka es nepiederu pie tiem, kas apmeklē pesteļotājus, zīlniekus un astronomus. Es pat nepiederu pie tiem, kas pasūta pestoļošanu, zīlēšanu un horoskopus internetā. Un es pievēršu uzmanību https://nasa.tumblr.com/post/150688852794/zodiac sākuma tekstam
Bet ir jāņem vērā, ka tevi ar saldu vīnu necienās, ja tu klātesošās dāmas nodēvēsi par alkoholiķēm, smadzenes nodzērušam pensionārēm un pseidozinātnisku atklājumu pesteļotājām. It sevišķi, ja pašas domās ka ir labu manieru un zināšanu guru. Tad labāk ir dziedāt šim sabiedrības dāmām līdzi, un piekrist ka Horoskopi jau gan mums ļauj izvēlēties pareizās izvēles, bez piezīmēm, ka gan jau līdz kapa malai aizrāposi arī tā. ;) Un tāpēc ir mazliet jāzin par horoskopiem kaut kādus pamatus, un kad dāmas pieprasa kādus pikantākus jaunumus, var apspriest cik interesanti, ka senos laikos Lauva zīme nebija zodiakā. :) Un ja Tev dāmu klātbūtnē sanāk sarunāt patiešām kādas glupības, vienīgais kas Tevi var glābt nožēla un sirdsšķīsti smiekli ;)

Es arī smejos.. Nabadziņš! Kādā baisā sabiedrībā tu esi iekļuvis. No tevis pieprasa horoskopu zināšanas. Un vēl kas! Smadzenes nodzērušas pensionāres!
Vēlreiz saku - neblamējies! Bet laikam jau par vēlu. Blamāža jau notikusi. Un vairākkārt.
Pārlasi gan par tiem astronomiem! Nodzērušās pensionāres ir dikti vērīgas. Dzer vai nedzer, bet modrību un aso prātu nav zaudējušas.

P.S. Un to citātu angļu valodā, ko esi ielicis, varēji tak nepūlēties. Es saviem vārdiem to pašu jau izstāstīju. Cirks ar tevi. Nevar saprast - smieties vai raudāt.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. decembris, 19:57:18 no Broņa »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #31 : 2017. gada 17. decembris, 08:04:16 »
Es arī smejos.. Nabadziņš! <..> Nevar saprast - smieties vai raudāt.
Neraudi, tad jau labāk pasmejies - viss būs labāki :) Un sievietēm ir fantastika māka parunāt. Piezvanīt un parunāt, kad par smagu paliek!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2017. gada 17. decembris, 14:03:04 »
Telefona numuru vismaz varēji ierakstīt

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2017. gada 17. decembris, 14:20:39 »
Ja, ieliec gan. Mellene būs starā, zvanīs no UK katru nakti. Tramvaja babuļiem arī vari izdāļāt, gan jau kāda piezvanīs (depresanta ļaunīgs smiekliņš).