Autors Tēma: Nobeidzās žurnāls  (Lasīts 4465 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Re: Nobeidzās žurnāls
« Atbilde #15 : 2014. gada 22. septembris, 21:17:51 »
Tā tie žurnāli aiziet pa skuju taku. Man 4 sezonas nepatīk -mākslinieciski samudrītas, balti burtiņi uz melna fona...Man vajag , lai var nokopēt un virtuvē pie sienas piespraust, kur skatīties, kad gatavoju.
Es joprojām iztieku ar savām angliešu pavārgrāmatām, ja ko konkr;ētu vajag -no interneta. Senāk skatījos bbcgoodfood, vēl vienu serbietes blogu. Vēl garšīgālatvija ir labas receptes, tādas tautiski pamatīgas.
Man pašlaik mūsu rakstībā pārceļ 1873. gadā  "Ļatveesha pavaaru graamatu".
Kas ir gummi trabant? Tas vajadzīgs, lai pagatavotu Jelgavas kunfektes

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 22. septembris, 21:28:25 »
Man patīk paņemt to žurnālu rokās, palasīt pa ceļam uz darbu vai no darba vai tāpat dīvānā. Mušas ir ar ko padzenāt...  ::)

Atslēdzies tuure

« Atbilde #17 : 2014. gada 22. septembris, 21:46:47 »
Paldies pff par info, aizrakstīju klientu centram, piedāvā no 11 žurnāliem izvēlēties vienu, kuru līdz gada beigām saņemšu bez papildus maksas, vai atgriezt naudiņu, tagad jāizlemj, ko darīt  >:(

Četras sezonam man pavisam nepatika, manai rezdei galīgi garām, raibs fons, mazi burti, glancētais papīrs atspīd, grozi, kamēr atrodi vajadzīgo leņķi, lai lasīt varētu, un receptes samudrītas, un ne vienmēr precīzas, veeee...

Atslēdzies Danija

« Atbilde #18 : 2014. gada 24. septembris, 20:28:44 »
japonskij gorodovoj.., atkal jau..Tad jau pēdējo Nr. vajadzēja ar mellu lenti noformēt.Bija laba lasāmviela un dažas   receptes labākas kā Ievā :'(
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Es456

« Atbilde #19 : 2014. gada 24. septembris, 23:16:25 »
Zheel, ka izbeidzaas. Receptes bija taadas, ka vareeja cereet uz eedamu rezultaatu. Chetras sezonas lika vilties. Par glaunu, lai lasiitu transportaa, frizeetavaa cits saturs piesaistiitu.