Autors Tēma: spoki?  (Lasīts 3105 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: spoki?
« Atbilde #15 : 2018. gada 21. februāris, 14:14:00 »
Spalvains Dvitaminizēts?

Iespējams :) Bet varbūt vnk garšīgs :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2018. gada 21. februāris, 15:51:05 »
Mana spoku teorija balstās uz pasauli/antipasauli...kaķi ar "+" zīmi izlika aiz durvīm, bet kaķis ar "-"zīmi turpina staigāt ap Luīzi..:)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2018. gada 21. februāris, 15:59:45 »
Mana spoku teorija balstās uz pasauli/antipasauli...kaķi ar "+" zīmi izlika aiz durvīm, bet kaķis ar "-"zīmi turpina staigāt ap Luīzi.. :)

Laikam ne tikai spoku teorija, jo reiz Tu minēji aŗī Minni+ un Minni-

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2018. gada 21. februāris, 16:14:57 »
Laikam ne tikai spoku teorija, jo reiz Tu minēji aŗī Minni+ un Minni-
nu, tā pati teorija...mēs "-" neredzam, bet kādreiz uztveram kā spoku....un ja "-" kaut kas slikts notiek un nomirst, tad mūsu eksemplārs "+" ar sasirgst un atmet kedas...tas uz visu dzīvo domāts..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2018. gada 21. februāris, 16:40:08 »
Šitie tātad ir 1 un 1 nevis 2 in 1?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2018. gada 22. februāris, 07:09:45 »
Šonakt atstāju guļamistabas durvis puspavērtas. Nu protams, 4os no rīta minkāne veica "goda apli" ap manu galvu, pēc tam iekoda man elkonī. :murmur:  Jūtos "ļoti labi" izgulējusies...  :sleep:
Spoku kačs vismaz nekož :)

Atslēdzies Margo

« Atbilde #21 : 2018. gada 22. februāris, 08:33:08 »
Pa manam labāk kaut 5 savi kašaki gultā, nekā viens spoku! Un lai tik pamēģina kost, spārni pieaugs ātri! :murmur:
Viss ir labs,kas labi beidzās!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2018. gada 22. februāris, 09:07:05 »
Padomāju par neizgulēšanos...
Nu joooomajooo, ja esi normāli norukājis darbā, tad vēl pašukinājies pa māju, izslēpojies svaigā gaisā - krīti migā kā plauša un viss Seškaķis var mīdīties pa virsu, izplēsties savā starpā par ērtāko vietu zemdibena, vēdera vai pieauss līkumiņā - viss ir monopenisuāli. No rīta svaigs gurķis var rukāt atkal.
P.s. Paskaties aptiekā - noteikti kāds farmācis ir izgudrojis ''antispocīnu''. Ja vēl nav, tad nodeva par ideju - man!
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2018. gada 22. februāris, 09:49:40 »
Es aizmiegu normāli, guļu labi, ja vien mani uz rīta pusi šitā nepamodina... ja no rīta jāceļas uz darbu, tad pietrūkst laika pilnam miega ciklam, un es jūtos neizgulējusies.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #24 : 2018. gada 22. februāris, 22:36:55 »
Tās visas ir prāta spēles  un nekādas mistikas.

« Atbilde #25 : 2018. gada 23. februāris, 07:44:48 »
Ha, pēc pēdējā komentāra man pieleca, ka man ir gadījies, laižoties miegā, sajust savu kaķi iekāpjam gultā un noguļamies blakus, kaut tajā reizē es nebiju savās mājās un neviena kaķa tur noteikti nebija. Varbūt tiešām ir kaut kāda zemapziņas atmiņa vai kaut kas tamlīdzīgs - mediķi noteikti piemeklēs labāku nosaukumu :) cerams, ka ne gluži diagnozi :D   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!