Autors Tēma: Kremļa sapņotājs  (Lasīts 4246 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Kremļa sapņotājs
« Atbilde #15 : 2018. gada 23. marts, 18:32:28 »
Dievs nevēlas, bet (..) diemžēl notiek? Kā to saprast? Kurš vai kas ir tas, kurš spēj ko paveikt, apejot Dieva gribu?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2018. gada 23. marts, 18:37:07 »
Cik no Vecās Derības atceros, Dievs piešķīra cilvēkam "brīvo gribu".

Andžons

• Viesi
« Atbilde #17 : 2018. gada 23. marts, 22:07:38 »
Iespējams tikai Krievijā
https://www.sadanduseless.com/2018/03/blessed-guns/#more-55646
Tāda apmātība un absurds nebija ienācis prātā -svētīts lai šis kalašņikovs un lode trāpa nāvējoši

Beidz mīļā, paskaties uz Ameriku, kur ar M16 baznīcā precas! Mūsu ģimene, sieva , vīrs un M16 - kas ir otrais ASV konstitūcijas princips jeb bruņota tauta. Un vesela draudze svinīgi laulājas ar M16. Un beidz dievināt Krievijas federācijas pilsoņus, viņiem reti kas ir oriģināls, pamatā lielu vairumu no saviem "gļukiem"  viņi noskata ASV, - mūsu stratēģiskajā partnerī! Un ASV, es gribētu apgalvot, ir VISS, pateicoties milzīgajam izmēram, un dažādība nav slikti. Kur Krievijas federācijā ir daudz dažādi dunduki ;)

Andžons

• Viesi
« Atbilde #18 : 2018. gada 23. marts, 22:15:27 »
Zigi, liec galdā kaut vienu NATO epizodi, kur apsvēta kaujas ieročus. Vai arī beidz %^*(
(kuģi neskaitās)

Šeit tu lūdz, lai Zigis uzraksta iesniegumu DP, ka viņam iespējams Krievijas Federācijas ārējas izlūkošanas aģents, lūdz pievērst uzmanību ASV bruņojumam un tradīcijām praktiskā pielietošanā. Par NATO bruņojuma interesi Latvijā jau ir notiesāts viens Latvijas pilsonis, tā kā Zigim nebūs citu variantu, tu tak negribēsi, lai Ziga bērni paliek bez tēva uz vairākiem gadiem? Naivuma periods Latvijā ir beidzies, tagad sākas histērija!

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2018. gada 23. marts, 23:09:19 »
Beidz mīļā, paskaties uz Ameriku, kur ar M16 baznīcā precas! Mūsu ģimene, sieva , vīrs un M16 - kas ir otrais ASV konstitūcijas princips jeb bruņota tauta. Un vesela draudze svinīgi laulājas ar M16. Un beidz dievināt Krievijas federācijas pilsoņus, viņiem reti kas ir oriģināls, pamatā lielu vairumu no saviem "gļukiem"  viņi noskata ASV, - mūsu stratēģiskajā partnerī! Un ASV, es gribētu apgalvot, ir VISS, pateicoties milzīgajam izmēram, un dažādība nav slikti. Kur Krievijas federācijā ir daudz dažādi dunduki ;)

Ievelc elpu un sāc domāt -lēni un skaidri. Pēc tam vēlreiz apdomā un tad raksti

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2018. gada 23. marts, 23:51:41 »
Zigi, liec galdā kaut vienu NATO epizodi, kur apsvēta kaujas ieročus. Vai arī beidz %^*(
(kuģi neskaitās)

Es, šķiet, tikai jautājumu uzdevu. Vai jautājums var tikt kvalificēts kā "%^*("? Vai tomēr ir tādā gadījumā jābut kam, izteiktam apgalvojuma formā? Jautājums tik ļoti nepatika?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Andžons

• Viesi
« Atbilde #21 : 2018. gada 23. marts, 23:52:58 »

Ievelc elpu un sāc domāt -lēni un skaidri. Pēc tam vēlreiz apdomā un tad raksti

Tev ir tāds naids pret Krievijas Federācijas pilsoņiem

No otras puses, kad nav vairs nav ko piebilst, tad sakas personīgi uzbraucieni!   :fryingpan:
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 26. marts, 06:28:21 no Spārka »

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2018. gada 24. marts, 09:52:36 »
Nu ko tu, Andžon -es apbrīnoju un mīlu Krievijas Federācijas pilsoņus -visus, bez izņēmuma
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5538049/How-Putin-cronies-bought-London.html

Andžons

• Viesi
« Atbilde #23 : 2018. gada 25. marts, 15:40:32 »
Tu man atgādini dižo Latvijas politiķi Juri Dobeli, ko prastā valodā varētu saukt par krievu nīdēju, bet iedziļinoties realitāte, mēs piefiksējam faktu ka viņa sieva ir krieviete ;)   Dzīve ir pilna ar paradoksiem.

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 25. marts, 16:08:52 no Andžons »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2018. gada 01. aprīlis, 00:08:53 »
tikko feisbukā izlasīju ,- "Первый срок Путина начался с гибели подлодки Курск, второй – с расстрела детей в Беслане, третий – с бойни на Болотной площади, а нынешний четвёртый – с огненного ада в Кемерово.... " (c)

Es tos gadus neskaitīju un negribu to darīt... bet šermuļi skrien. Pat domāt par ko tādu negribu... Vienkārši fakti. Kaut kas tāds uz šīs zemes notiek, labi, ka ne ar manu valsti. Un arī diskutēt par šo tēmu negribu, laikam slēgšu tēmu.