Autors Tēma: Ielas un raksturi  (Lasīts 820 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Ielas un raksturi
« : 2018. gada 13. aprīlis, 22:25:56 »
Daudz staigāju pa Rīgas ielām. Patīk tās atklāt, pētīt, priecāties un nu nepavisam nepriecāties. Ielu nosaukumi, garums, arhitektūra. iestādes, izkārtnes un kas tik vēl.

Jau kopš jaunības dienām nepatīk Marijas/Suvorova iela. Un nepatikai pat nav tāda kārtīga formulējuma.

Šodien ienāca prātā doma salīdzināt cilvēkus ar ielām. Sapratu, kura iela man Rīgā ļoti patīk, un sapratu arī - kāpēc. Avotu iela. Tāpēc, ka es esmu līdzīga Avotu ielai :coffee:

Kamēr domāju par blogu, atļāvos šeit paprātuļot.

Atslēdzies Broņa

Re: Ielas un raksturi
« Atbilde #1 : 2018. gada 13. aprīlis, 22:35:18 »
Avotu iela tāda dīvaina. Es tajā apvidū vienmēr apmaldos, piemetas vadātājs. Marijas ielas rajons arī nepatīk, kad pāriet Čaka ielā, tad jau OK.

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2018. gada 13. aprīlis, 22:38:18 »
Avotu iela tāda dīvaina.

A es par ko? Tāpēc jau salīdzinu ar sevi. Manuprāt, viņa ir dīvaina labā nozīmē :smile:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2018. gada 13. aprīlis, 22:39:38 »
Jā, interesanti dīvaina.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2018. gada 13. aprīlis, 23:01:57 »
Man gan ļoti patīk Avotu iela, bet mīļākā -Tērbatas iela

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2018. gada 13. aprīlis, 23:13:34 »
Tērbatas iela ir inteliģenta  :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2018. gada 13. aprīlis, 23:16:32 »
Avotu iela jau ir pilntiesīga Hārlema.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2018. gada 13. aprīlis, 23:37:02 »
Čakene bija mana iela,hm...laikam kkādu 10it gadu garumā  :scratch: ar pirmo autobusu 5:un ciktur minūtēs uz darbu... ar pēdējo 23troļļuku uz māju. Bija piedzīvojumi gan pozitīvi,gan nepatīkami... Tagad Čaka iela kļuvusi pasveša....pēdejoreiz laikam pirms gada tur pagājos....viss tāds peļēks, pelēks, ļõti pelēks...
Bet mana mīļākā iela no pirmajām,kuras nāk pratā ir Indrānu iela..un tad Miera iela..sakumposmā,kur smaržoja(tagad vairs nezinu ,vai smaržo ) :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega