Autors Tēma: Ziedoņa klačas  (Lasīts 4099 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Re: Ziedoņa klačas
« Atbilde #15 : 2018. gada 13. maijs, 22:00:23 »
Man šķiet, ka pogas ir visiem. Kam navu - var uztaisīt.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2018. gada 13. maijs, 22:01:31 »
Nu nezinu, nezinu. Katram savas atmiņas. Komjaunatnē nebiju. Ar 1. x neiestājos, jo reāli izgāzu vienu eksāmenu. Pelēkais vīriņ'š neatnāca. Ar 2.x tiku. Komjaunatnē tā arī neiestājos, tādēļ netiku prakses ekskursijā uz Poliju. Tas arī vienīgais, sadale mums notika pēc sekmju punktiem, kur gribēju, tur tiku.
 Bija pāris vietas ar dzīvokļiem -1 Rīgā, pārējās provincē, pēc tām rīdzinieki nekāroja

Ar čeku saistītas bija vēlākās "radošo jauniešu nometnes" -atkal veidoja grupas, kuras vieglāk pieskatīt

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2018. gada 13. maijs, 22:04:22 »
Nu, nebija! :)....vismaz tehniskajā augstskolā noteikti nebija ..
Piemēram, es pats - represēto latviešu virsnieku pēctecis, kura senči nosaukti par LPSR nodevējiem, atklāti par to lepojos un pie skrodera uzšuvu jaunu Latvijas armijas virsnieka frenci, kas bija mans formatērps augstskolā - visiem jautātājiem tā ar teicu - mani senči Latvijas armijas virsnieki un šis ir virsnieka frencis!...ok, biju komjaunietis un grupas vecākais, tas ļāva arī sekot un zināt, kas notika visā fakultātē utt...izmeta tikai nesekmīgos un nevis politisku uzskatu dēļ ...es tad vispār biju klajš buržuāziskais nacionālists, bet čeka nelīda man augstskolā klāt...om, vēlāk aicināja darbā, bet parādīju vidējo pirkstu! (aiz muguras) ! :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #18 : 2018. gada 13. maijs, 22:09:19 »
Iepriekšējā sadalē (bija tāda lieta) izvēlējos iekšlietu ministriju. Forši. Mamma pasmējās par manu naivumu. Galīgā sadalē man tika paziņots, ka IeM notikusi pēkšņa štatu samazināšana. Man radu raksti tādi kreizīgi:) Paldies Dievam, ka nepiedāvāja sadarboties. Paldies, ka man nebija pat jāatsakās. Proņeslo.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2018. gada 13. maijs, 22:13:13 »
Man šķiet, ka pogas ir visiem. Kam navu - var uztaisīt.

Nepiekritīšu gan :) Ir arī tādi, kuri mīl stučīt arī bez čekām,
vienmēr un visos laikos :)

Es arī kā Reno netiku praksē uz brālīgo Čehoslovākiju jo nebiju komjauniete,
sekmju dēļ biju sarakstā un tad nomainīja uz tādu ar sliktakām sekmēm, bet politiski nobriedušu personību :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2018. gada 13. maijs, 22:21:44 »

Nepiekritīšu gan :) Ir arī tādi, kuri mīl stučīt arī bez čekām,
vienmēr un visos laikos :)

Es arī kā Reno netiku praksē uz brālīgo Čehoslovākiju jo nebiju komjauniete,
sekmju dēļ biju sarakstā un tad nomainīja uz tādu ar sliktakām sekmēm, bet politiski nobriedušu personību :D
tāds kā mazais bērns, kurš neprot dzīvot! :D ...vai tad šodien kā savādàk? ;) ...aizsūtīs to studentu, kurš ir komjaunietis tai partijā, kura pie varas ir fakultātē... LU visdrīzāk vienotības cāli! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 13. maijs, 22:30:58 »
nakat, nu, nezīžam jau mēs te visu no pirksta.

Ja reiz es teicu, ka personiski zinu izmešanas gadījumus, kas nebija saistīti ar nesekmību, tad tā tas aŗī ir, un neapstrīdi, lūdzu, to

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2018. gada 13. maijs, 22:31:32 »
tāds kā mazais bērns, kurš neprot dzīvot! :D ...vai tad šodien kā savādàk? ;) ...aizsūtīs to studentu, kurš ir komjaunietis tai partijā, kura pie varas ir fakultātē... LU visdrīzāk vienotības cāli! :D

Es jau par to pašu :)
Mans pakalpīgais kursabiedriņš arī šodien sēž mīgstā, siltā un augstā krēslā...

Tādēļ jau saku kuri tad būs tie vērtētāji, kas labs, kas slikts...
Tas jau kā kuram ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2018. gada 13. maijs, 22:44:04 »
nakat, nu, nezīžam jau mēs te visu no pirksta.

Ja reiz es teicu, ka personiski zinu izmešanas gadījumus, kas nebija saistīti ar nesekmību, tad tā tas aŗī ir, un neapstrīdi, lūdzu, to
paklau, negribu noliegt.....bet starp viņiem nekad nebija teicamnieki...visi anarhisti, dumpinieki, kuri protestēja pret sistēmu, gāja pie Čakstes pieminekļa utt bija spuraini sistēmas noliedzēji vai "divnieku" karaļi...ok, tas divnieks bija PSKP vēsturē, bet bija divnieks, kas ļāva izmest no augstskolas...ok, izmeta dēļ uzskatiem...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2018. gada 13. maijs, 22:44:24 »
Bija jau arī tādi, kurus ar visiem parādiem ārā nemeta... tagad sāku domāt, kāpēc tā :)

Nemeta, pēc “sarunas“ palūdza izņemt dokumentus un aiziet, tādus arī nezini
kuri kaut labi mācījās pēkšņi pārdomāja?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2018. gada 13. maijs, 22:46:01 »
Tā nav (visa) patiesība, nakat, bet, nu, dievs ar Tevi