Autors Tēma: loriņu pasūtīšana USA saitos  (Lasīts 4088 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: loriņu pasūtīšana USA saitos
« Atbilde #15 : 2014. gada 13. novembris, 16:32:00 »
NU, bet, ja šmotkiņa maksā 11 eiro, plus ceļš 4 eiro, pieņemsim, tad- 21% no tiem būs ap 3 eiro, diez vai tas pieminētais UK vai DE starpnieku saits man prasīs mazāk.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #16 : 2014. gada 13. novembris, 16:33:55 »
NU, bet, ja šmotkiņa maksā 11 eiro, plus ceļš 4 eiro, pieņemsim, tad- 21% no tiem būs ap 3 eiro, diez vai tas pieminētais UK vai DE starpnieku saits man prasīs mazāk.
tieši tā!
Un, ja vēl starpnieks nemācēs pārsaiņot, tad vari dabūt samaksāt vēl klāt par to, ka oriģināli tomēr no US nācis
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 13. novembris, 16:40:07 »
Starpnieks tāpat tev kvīti nedod un pilnīgi bez pierā'dijumiem, ka akut kas vests.

Atslēdzies alex

« Atbilde #18 : 2014. gada 13. novembris, 16:48:06 »

Pat, ja tā, tad , ja kaut ko nesamugļī, vienalga norādīs, ka no perifērijas nācis un liks maksāt...

Ķīnieši uz pakas neraksta, ka tas ir no internetveikala un muitai nav iemesla muitot. Mammas adītu džemperim tak neviens muitu
neuzliek :) Amīši droši vien tā nemāk.

Vēl ir variants, ka kaāds iekš USA izpako pirkumus no oriģin''alā iesaiņojuma, sapako paciņā uz sūta uz šejieni kā "mammas džemperi"

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #19 : 2014. gada 13. novembris, 19:55:58 »
Sūtījumiem no ASV nu jau pāris gadus PVN sākas no 22€.
Ja ar PVN apliekamo sūtījumu saņem pastā, tad pastā arī uz vietas apmaksā PVN, nekur nav jāskrien papildus. Pasts paprasīs vēl papildus ~1.40€ (senāk 1LVL) kā komisijas maksu.
Ja sūtījums nāk ar kurjerpastu (dhl utml), tad jābrauc pvn maksāt uz muitu vai arī jāpiķo kurjerdienestam.
Muita sākas sūtījumiem no 150€ (apmēram).
Ja pasūta no interneta veikala un viņu noteikumos nav stingri norādīts, ka viņi norāda precīzu summu, tad var palūgt, lai norāda mazāku vērtību, bet amīši ir diezgan principiāli šādos jautājumos.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #20 : 2014. gada 13. novembris, 22:42:08 »
Ir usa saiti, kas izplata preci caur Eiropu. Piemēram, forever21.com/EU
Vairāk piemērots jauniešiem.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #21 : 2014. gada 13. novembris, 22:45:08 »
PVN tu maksāsi nevis no starpības, bet gan no pilnās cenas.....

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2014. gada 14. novembris, 12:05:37 »
Beidziet fleitēt par tiem 10 EUR un PVN. Kādreiz bija 10 ls, bet tagad man pat 20 EUR mantas ir nākušas bez PVN. Pastā prasīju - tur teica, ka viņām liekas, ka 22 EUR, bet neviena tur īsti gudra (kopmpetenta) nebija.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #23 : 2014. gada 14. novembris, 12:40:50 »
Oi, Beton! Te vismaz 3x jau pateica, ka PVN no 22EUR, bet ievedmuita no 150.01EUR. :hi:
Beidziet fleitēt par tiem 10 EUR un PVN. Kādreiz bija 10 ls, bet tagad man pat 20 EUR mantas ir nākušas bez PVN. Pastā prasīju - tur teica, ka viņām liekas, ka 22 EUR, bet neviena tur īsti gudra (kopmpetenta) nebija.