Autors Tēma: Mammu, es tevi mīlu  (Lasīts 8250 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Mammu, es tevi mīlu
« Atbilde #30 : 2014. gada 25. novembris, 12:29:07 »
Salūta laikā viņa mēģināja satikt kolēģi, draugu, vīrieti, ar to sazvanījās, tad sīkais pateica, ka vainīgs, viņa atslēdzās no sarunas, tad sīkais aizlaidās, viņa tur gorījās meklēdama.
Tā es atceros.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #31 : 2014. gada 25. novembris, 13:10:07 »
man likās sekojoši - viņa, pa ceļam uz kratsmalu, runā ar kādu , nedzird, ko viņš saka (es nedzirdu vispār neko), saruna atvienojas, viņa ar puiku stāv pie ugunskuriem, acīm meklē draugu, domā tikai par viņu un puika to nevar izturēt un tāpēc atzīstas, ka ir vainīgs. Abi satuņajas un kopā iet prom, bet māte atkal kārtējo reizi noveršas no dēla un puika ķartējo reizi aizskrien prom.

Bet nesaprotu - ja atvienojās saruna, tad bija jāmēģina zvanīt vēl un vēl. Ja viņš "pārtrauca atiecības", tad kāpēc ar acīmmeklēt? Vakarā, ja pagūšu, noskatīšos to vietu vēlreiz.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2014. gada 25. novembris, 16:51:30 »
Ne jau vīrietis nolika klausuli, bet viņa pati, izdzirdot, ko sīkais sastrādājis. Viņš aizbēga, viņa viņu meklēja. Ar to vīrieti vispār nekāda sakara.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #33 : 2014. gada 25. novembris, 22:48:23 »
noskatījos dažas vietas vēlreiz, man tagad daudz maz skaidrs, kas notika uz ekrāna (par psiholoģiju - nē :) )
1) skaņa PATIESI ir briesmiga! Pie tam - dažviet arī montāža un arī profesionālie aktieri nogrēkojas! Kadru, kur mamma aerodiumā runā ar puiku "Cerēju, ka pēc koncerta iepazīsieties[..] varbūt krastmalā, jācer, ka policija mūs nesavā." Tiesi tā arī skan, tinu pa 4 lāgi un pieaicināju pat meitu - "NESAVĀ" un nevis nesavāks! Nepasaka KS. Arī mutes kustībās nav tas KS!

2) dzīvokļa saimnieki - ir viens . Bet - kad viņš parādās uz balkona, viņam ir milzīga ķivere:) (nez kāpēc viņš ar ķiveri , ja motocikls stāv 5.stāva dzīvokļa istabā :) ) tāpēc tev norēgojās, ka skūtgalvis.

3) krastmala - viņa runā ar draugu, neko nedzird, jo pazūd zona, viņa pārzvana, joprojām nedzird, puika saka - nu ejam taču.  Tad meklē ar skatienu, tad bēdājas un tad puika pasaka, ka tas bija viņš vainīgais.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #34 : 2014. gada 26. novembris, 12:33:29 »
Rēcīgi, neatceros ķiveri.

Par salūta ainu, es domāju vēlākos kadrus, kur viņa meklē puiku. Sākumā viņa mēģina satikt to vīrieti, jo burzma, troksnis, ne satikties, ne sarunāties.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2014. gada 11. decembris, 14:09:03 »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2014. gada 11. decembris, 14:34:18 »
aprakstā ( ne jautikai šeit Dienā, es to lasīju arī pirms tam ) fascinē šī frāze - iekuļas apšaubāmā afērā ar lokālo prostitūtu

sajūta, ka nezin kāda tā afēra, bet īstenībā tikai skrēja pakaļ:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2014. gada 12. decembris, 08:20:42 »
Un Kristapi

http://diena.lv/14080580

Īpašs prieks par Vārpiņu. Ielikšu arī kādu smailiņu  :clap:

ēvele

• Viesi
« Atbilde #38 : 2014. gada 12. decembris, 12:46:08 »
Kristapa ceremonija bija garlaicīga kā saeimas sēde. Vēl tviterī izlasīju, ka Apine darbūja Kristapu, bet uzzināja to mājās pie TV, jo nebija uzaicināta!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #39 : 2014. gada 12. decembris, 13:26:16 »
Par garlaicīgumu nevaru spriest, vīkendā paskatīšos - lielākā tiesa dzirdēto atsauksmju ir tādas, bet dažas arī slavē.

Par neuzaicināšanu - manos taimlainos vairāki teica, ka mājās , uz dīvāna sēdēdami, izdzirdējuši savus vārdus pie nominācijām:)

Par kuru Apini tu runā, kādā nominācijā?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #40 : 2014. gada 12. decembris, 13:45:42 »
Inga Siliņa (tagad Apine) no VDT, visu neredzēju un nezinu.

Aigars Apinis@AigarsApinis[/size] [/url] 14h14 hours ago[/color]Ar sievu skatos "Lielo Kristapu"! Un pēkšņi uzzinām, ka viņa nominēta par labāko aktrisi!!! ‏[/size]@AigarsApinis[/size] [/size] 14h14 hours ago[/size][/color]Nu ko, laikam jāpriecājas! Paldies žūrijai, žēl ka uz ceremoniju neuzaicināja![/font][/color]

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2014. gada 12. decembris, 13:50:26 »
Redzēju tikai fragmentu, un likās, ka varētu patikt...bet, ja šitā kolektīvi jāskaidro, kas tur īsti notika...laikam nebūšu tik pacietīga :P

Atslēdzies hm@

« Atbilde #42 : 2014. gada 12. decembris, 14:20:17 »
nūūūūēēēē, es teiktu, ka Apiņu famīlija ir pārklausījusies:)  jācer, ka viņam jau to kāds ir apskaidrojis. Otrkārt, lai nominētu, vajag arī kaut kur pafilmēties, ne tikai teātrī....

Citēju no LielāKristapa mājas lapas:
LABĀKĀ AKTRISE GALVENAJĀ LOMĀ
Inga Alsiņa – “Izlaiduma gads”
Dace Everss – „Sēņotāji”
Rēzija Kalniņa – “Es atgriezīšos kā kvēlojoša roze”
Vita Vārpiņa – “Mammu, es tevi mīlu”

p.s. Un tieši tāpēc es tūlīt ieseivošu to nomināciju sarakstu, lai varētu salīdzināt ar vakardienas pārraidi - rodas aizdomas, ka vakar daži nominanti pienominēti klāt :):)  jo, kā jau teicu, no vairākiem dzirdēju, ka ar pārsteigumu savu vārdu redzējuši izskanam:)

ēvele

• Viesi
« Atbilde #43 : 2014. gada 12. decembris, 21:13:46 »
es pabrīnījos gan par tvītu, bet domāju, ka kko nezinu, palaidu baumu tālāk :D  Varbūt Apinim ir sieva arī kāda no minētajām :D

Mammu, es tevi mīlu neesmu redzējusi, bet Izlaiduma gads man patika.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #44 : 2014. gada 12. decembris, 22:53:06 »
tagad skatos Kristapu - vēl līdz galvenai aktrises nominācijai, bet jau redzu - viņi mājas lapā uzrakstījuši piecus, bet , piem, otrā plāna džeki bija 10...  un vismaz divi no viņiem nezināa par nomināciju. NU kāds var būt vakara prestižš, ja pat nominācijas nejēdz izziņot....

un gan jau , ka arī tevis pieminētā aktrise tomēr tika tur nominēta...

Kā viens ietvītoja, budžets laikam bij 3x mazāks kā SNaktī, vadītājs tikai viens no viņiem..:)