Autors Tēma: sāpes plecā  (Lasīts 18233 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: sāpes plecā
« Atbilde #45 : 2018. gada 30. jūnijs, 23:56:39 »
Tā!  :rat: Čerts! nekā nezinu! Cik tad ir tas kurss ilgs?

Laikam tā instrukcija jāizlasa

Izlasi gan :) Šķiet īsākais bija 5 dienas, bet varbūt kļūdos jo tik pāris reizes līdz šim nācies lietot un tas bija sen. Vienreiz tas arī bija zobu sakarā...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #46 : 2018. gada 30. jūnijs, 23:58:22 »
Rakstīts - no 5 līdz 21 dienai. Jāturpina 1-3 dienas pēc simptomu  izzušanas. Hm... tad man vēl divas dienas... Vo iegrābos!  :thinking:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #47 : 2018. gada 01. jūlijs, 00:07:09 »
Rakstīts - no 5 līdz 21 dienai. Jāturpina 1-3 dienas pēc simptomu  izzušanas. Hm... tad man vēl divas dienas... Vo iegrābos!  :thinking:

Parasti ārsts pasaka cik dienas jādzer un to vajadzētu ievērot. Man atmiņā 7 un 10 dienas, varbūt tā gadījies

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #48 : 2018. gada 01. jūlijs, 00:13:29 »
nu tā kā es tiku ne pie sava zobu ārsta un kad pieejamā ārste minēja antibiotikas, es teicu, ka dzeršu savas ( man pagājuša gada angīnas palika 1 1/2 pakas pāri), vairs par to tēmu nerunājām. Tas laikam tāpēc,ka es biju starā, ka neko nav jārauj un par daudz muldēju. Ārsts vienkārši netika pie vārda ...  Kā parasti - ja es atveru muti, visi apkārtējie zaudē modrību 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2018. gada 01. jūlijs, 00:16:09 »
Parasti ārsts pasaka cik dienas jādzer un to vajadzētu ievērot. Man atmiņā 7 un 10 dienas, varbūt tā gadījies

Jā, parasti pasaka. Man toreiz teica 5, ja vēl nepāriet tad 7 un ja vēl nekā, tad pie ārsta.
Dzēru 7 un pārgāja.
Bet nevar jau zināt, kādas tieši ab Olgucim. Cik stipras vai nestipras. 

Olguci, visām kaitēm ne vienmēr der vienas un tās pašas ab.
Baktērijas dažādas un ab dažādas ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #50 : 2018. gada 01. jūlijs, 00:16:12 »
nu tā kā es tiku ne pie sava zobu ārsta un kad pieejamā ārste minēja antibiotikas, es teicu, ka dzeršu savas ( man pagājuša gada angīnas palika 1 1/2 pakas pāri), vairs par to tēmu nerunājām. Tas laikam tāpēc,ka es biju starā, ka neko nav jārauj un par daudz muldēju. Ārsts vienkārši netika pie vārda ...  Kā parasti - ja es atveru muti, visi apkārtējie zaudē modrību 
Olguci, tas ir šarmējoši visur, bet pie ārsta labāk klausīties, ja vien pats ārsts negadās tāds, kurš taujājams....

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #51 : 2018. gada 01. jūlijs, 00:18:36 »
Toč atceros, ka ārsts par tām antibiotikām, ko izrakstīja, teica, ka ļoti stipras  ( DOXY-M Rph, 100mg)

Atslēdzies dip

« Atbilde #52 : 2018. gada 01. jūlijs, 00:54:04 »
Pirmo reiz dzirdu tādu vārdu - rezistence :confused: Paskatījos gogļos. Užas.

Atslēdzies Luīze

Atb: sāpes plecā
« Atbilde #53 : 2023. gada 26. novembris, 20:30:02 »

Atslēdzies reno

Atb: sāpes plecā
« Atbilde #54 : 2023. gada 26. novembris, 21:51:55 »
Paldies, ka ieliki. Man ir operēts apendicīts un fažreiz sāp labā gūža