mans šīs dienas "piedzīvojums".
Ap 11 zvanīja telefons un kaut kāds ļoti laipns jauneklis krievu valodā mani informēja, ka šams ir no google kaut kāda tur biroja, neatceros. Fonā tiešām dzirdama kaut kāda biroja skaņas un daudz balsu, kas ar kaut ko pa telefonu komunicē.
Tātad, džeks jautā, vai es neesmu saņēmusi paziņojumu par to ka manā datorā cenšas ielauzties kāds no Igaunijas. Patiešām, kaut kāds paziņojums rāmītī vakar uzpeldēja. Neko no viņa nesapratu, tāpēc nokancelēju. Par ko es to jauneklī arī informēju. Šis sāka uzdot jautājumus, vai man Igaunijā nav radu, draugu vai paziņu, kas varētu tādā veidā izpausties. Pateicu, ka es nafig tādai Igaunijai esmu vajadzīga. Lai tik mēģina, kāda ne kāda, bet izklaide. Vienā vārdā, kaut kā mums tā saruna nevedās un dabīgā ceļā noplaka.
Tad kaut kur uz pēcpusdienu, paradījās paziņojums, ka man vajadzētu ielādēt atjauninājumus Lenova vajadzībām. Tie jau mēnesi lūdzās un man taču mīksta sirds. Ļāvos. Beigās, kad jau vis it kā ok, šamie paziņo, ka nevar atvērt manu mikrosoft kontu. Nu tā jau ir jūsu problēma, nodomāju un nokancelēju to viņu nevarēšanu.
Beigās, tomēr piezvanīju māsas puikam, kurš ar datoriem naudu pelna un jautāju, kas man te notiek. Šams, teica, nomaini visur paroles un ja kāds no tevis ko grib, vienkārši atbildi "Nē". Viegli tas nebūs, jo vispirms - es pati vairs neatceros, kur man kādas paroles pierakstītas un otrkārt - manā vecumā vairs neviens "Nē" nelieto, jo tas dažādo un padara dzīvi jautrāku.
P.S. Starp citu, gribēju jūs informēt no kāda Numura zvanīts. Bet numurs dīvainā kārtā nesaglabājās ( līdz šim tas ir pirmo reizi). Atceros, ka bija no Latvijas. Un interesanti, kāpēc ar mani runāja krievu valodā? Ja jau zina manu telefona numuru, tad jau arī uzvārds ir zināms, vai kā ?