Autors Tēma: Biešu zupa  (Lasīts 1561 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Biešu zupa
« : 2018. gada 28. jūlijs, 22:14:52 »
Ieteiksiet, kā izvārīt garšīgi bez gaļas?

Atslēdzies reno

Re: Biešu zupa
« Atbilde #1 : 2018. gada 28. jūlijs, 23:21:57 »
ar liellopa buljona kubiņu, vārot pēc garšas nedaudz cukuru,beigās pieliec ēdamkaroti sviesta

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2018. gada 28. jūlijs, 23:35:46 »
Vai liekat klāt sarīvētu kabaci? Šito kaut kur salasījos.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2018. gada 28. jūlijs, 23:54:58 »
nē, bet var jau mēģināt, kabacim nekādas garšas nav, veidos masu

Atslēdzies magda

« Atbilde #4 : 2018. gada 29. jūlijs, 11:22:34 »
Apcep rīvētus burkānus,sīpolus,bietes, nedaudz tomātu pastas, un kā jau reno teica- liellopu buljona kubiņš.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 29. jūlijs, 12:39:36 »
Man liekas, ja bez gaļas, tad nekādi buljona kubiņi neder. Ik pa laikam tādu bezgaļas zupu vāru, salieku visādas garšvielas vai eko dārzeņu buljonu. Veģetārieši ēd. Vai paēd - nezinu. Minētā apcepšana dod kādu taukumiņu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 29. jūlijs, 12:43:46 »
Zupām es dārzeņus arī vnm apcepu,  tad garšas vairāk "atveras". Un lietoju pulverveida bio/eko buljonus. Un vispār, daudz garšvielu, lai garša bagātīgāka un sātīgāka. Jo bez gaļas jau dažkārt tā papliekani...;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2018. gada 29. jūlijs, 13:40:53 »
jautajums kāpēc bez gaļas -vai gaļas nav mājās, vai nu, gaļu principā neliek katlā(jo...)...
tad attiecīgi ar kubiņiem vai bez kubiņiem...nē nu dažiem veģetāriešiem ir galvenais neredzēt to gaļu...ja nezin un neredz tad loka iekšā visu... (zinu tādus :) )

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2018. gada 29. jūlijs, 14:30:40 »
Nomade laikam veģetāriete...vai ģimenē veģetārieši, ja pareizi atceros  :scratch:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2018. gada 29. jūlijs, 20:43:33 »
Ja vārītu veģetāro, tad nekad neliktu buljona kubiņus, kaut tos vispāŗ cenšos nelietot nekur, ja vien var.... un parasti var.

Atslēdzies Annija

« Atbilde #10 : 2018. gada 30. jūlijs, 10:25:09 »
Mans šīs vasaras atklājums par biešu zupu. Tātad, apcep uz pannas sīpolus un sarīvē burkānu. tad visu ieber katlā ar vārošu ūdeni, kādu brīdi pavāra, rīvē iekšā vārītas bietes, no garšvielām vēl lieku tomātu pastu, ķiploku, var mazliet kādu aso mērcīti ja gribas kreptīgāku, buljona kubika  vietā pieberu persilādi. var ari tikai zaļumus un sāli. Ilgi nav jāvāra, kartupeļu tur nav. diētiska. Var ēst tā kā izskatās, bet es atklāju ka sablenderējot ir ļoti garšīga skaista biezzupa .Var ēst tāpat ,var ar krējumu:) Lai labi garšo. :steak:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2018. gada 30. jūlijs, 22:42:30 »
Paldies :*