Autors Tēma: zupas burkās  (Lasīts 3213 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: zupas burkās
« Atbilde #15 : 2018. gada 17. augusts, 13:43:16 »
Zin ko? Nav jātup pie bļujonga 3 stundas. Ja ir laiks un vēlme - aber velkomēc. Ja katra diena, tad ir īsais variants ar ceptu cauraudzīti un buljona koncentrātu. Te varam atgriezties pie diskusijas par ''var un drīkst''. Man nav pieņemams katru dienu iet darbā un tad vēl kļuknīt ķēķī bļujongus vārot. Cita lieta, ja ķēķisma būšana sadalīta un vīrs arī vāra un šmorē. Vai arī zupa ēdienkartē ir pamīšus ar kaut ko citu, nevis kā pie manas mammītes - pirmais, otrais i kompot.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2018. gada 17. augusts, 13:46:04 »
te Camma piemeta uz cīpariem daddy teikto un izšāva savu versiju :) es aš sasmējos :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2018. gada 17. augusts, 14:18:04 »
Zin ko? Nav jātup pie bļujonga 3 stundas. Ja ir laiks un vēlme - aber velkomēc. Ja katra diena, tad ir īsais variants ar ceptu cauraudzīti un buljona koncentrātu. Te varam atgriezties pie diskusijas par ''var un drīkst''. Man nav pieņemams katru dienu iet darbā un tad vēl kļuknīt ķēķī bļujongus vārot. Cita lieta, ja ķēķisma būšana sadalīta un vīrs arī vāra un šmorē. Vai arī zupa ēdienkartē ir pamīšus ar kaut ko citu, nevis kā pie manas mammītes - pirmais, otrais i kompot.

Camma, lai nu kurš būtu teicis... es saprotu - Tev "kļuknīt ķēķī bļujongus vārot" laika nav, jo viss laiks burkošanā aiziet? :) Varētu padomāt, ka tu to viesistabā dari... :faint:
Varbūt Tev plītij vairāk riņķus vajag, tad varēsi vienlaikus burkoties un pie reizes "bļujongus vārīt" :)

Un vakariņās tiešām vajag pamīšus viendien zupa, citdien otrais, vēl citu dienu kompot :)  (ja 2vatā 3litreni izēd, tici man NEKO vairāk nevajag)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2018. gada 17. augusts, 14:25:08 »
Ja citu dienu - kompot, tad toč razvod c ģevičjej famiļijei...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2018. gada 17. augusts, 14:25:42 »
Daddy- vēl viens Zigis, tik ar citu noslieci  :rofl:
Bobis vienīgais te ir ideāls, cik runāts par ēšanas tēmām  :* Viņa sieva nav virtuves nogurdinātā...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2018. gada 17. augusts, 14:31:58 »
Man citi netikumi :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2018. gada 17. augusts, 14:37:24 »
Vēl var piemest buljonkubu un piegriezt jau vārītu gaļu - neticu, ka kāds cilveks atšķirs, ka tā nav tā pati gaļa, no kuras buljons vārīts.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2018. gada 17. augusts, 15:06:16 »
Nāra,  :rat: ! Noteikti...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2018. gada 17. augusts, 15:44:30 »
Vēl var piemest buljonkubu un piegriezt jau vārītu gaļu - neticu, ka kāds cilveks atšķirs, ka tā nav tā pati gaļa, no kuras buljons vārīts.

Kādēļ nevar izmantot to buljonu, kurā vārījās gaļa?  :thinking:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2018. gada 17. augusts, 16:24:41 »
Jo gaļa nopirkta veikalā jau izvārīta.