Autors Tēma: Alternatīvā vēsture  (Lasīts 20063 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Alternatīvā vēsture
« Atbilde #135 : 2018. gada 23. augusts, 20:41:38 »
Būtu jau grezni, ja ieliktu linku,
Vispār ir arī salikti sistēmā, Krimsons tik te pa gabaliņam izsniedz :D
Tas gan kopainu nepadara neko daudz drošticamāku.
no tās Krimsona “lēkāšanas“ pa vietām, laikiem, uz priekšu un atpakaļ pilnīgi
nekādas jēgas. Vienīgi putra.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #136 : 2018. gada 23. augusts, 21:02:35 »
Kā Tu uzminēji, ka sanskrits ir cēlies no krievu rūnām?
°Un vēl /h/REN TV stāsta, ka visai pasaulei būšot kirdik, tik krievija palikšot neskarta....

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #137 : 2018. gada 23. augusts, 21:16:56 »
Būtu jau grezni, ja ieliktu linku, no tās Krimsona “lēkāšanas“ pa vietām, laikiem, uz priekšu un atpakaļ pilnīgi nekādas jēgas. Vienīgi putra.
Diez vai vajag to speciāli pētīt.
Par to lieko 1000gadi, oficiālā lapa: http://chronologia.org/, jūtubē uz atslēgvārdiem Fomenko vai novaja hronologija.
Par 2 kataklizmām, pirms kurām bijusi diža civilizācija, arī pilna jūtube, kanāls aispik un citi entuziasti.
3 metrīgie cilvēki būtībā ir atsevišķa tēma, bet daudziem patīk visu sapīt kopā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #138 : 2018. gada 23. augusts, 21:40:08 »
Nu jā, bet vienotas koncepcijas jau nav.
Cik esmu skatījusies katrs maļ savu maļamo...
Krievus vispār par pilnu neņemu.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #139 : 2018. gada 24. augusts, 07:21:47 »
Vienotas koncepcijas nekad nebūs.
Vienota koncepcija varētu būt tikai, ja alternatīvā vēsture kļūtu par oficiālo.
Bet tās būtu vislielākās bažas, ka tā vairs jau nav patiesība.
Tas ir jāmēģina saprast, un ar to jāsamierinās.

Nu nebūs ar karotīti mutē - Spārkai nav gluži taisnība.
Pilnīgi visam ir jādomā līdz, jāizvērtē.
Es šeit pārsvarā pieminu tikai to, ko esmu izvērtējis un kam piekritis.
Ir kaudze lietu, ko pagaidām piefiksēju stipri rezervēti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #140 : 2018. gada 24. augusts, 09:19:04 »
Vienota koncepcija varētu būt tikai, ja alternatīvā vēsture kļūtu par oficialo.
Pilnīgi visam ir jādomā līdz, jāizvērtē.
Es šeit pārsvarā pieminu tikai to, ko esmu izvērtējis un kam piekritis.

Interesanti, kā tiek izvērtēti nepārbaudāmi fakti, hipotēzes.
Bet to, lai alternatīvā kļūtu par oficiālo, to jau tie alnernatīvie negrib,
tad zudīs jēga tām vispasaules sazvērestības teorijām un
alternatīvistiem nebūs par ko cepties.
Būs skuka zeļonaja... ;) :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #141 : 2018. gada 24. augusts, 09:44:27 »
Bet to, lai alternatīvā kļūtu par oficiālo, to jau tie alnernatīvie negrib,
tad zudīs jēga tām vispasaules sazvērestības teorijām un
alternatīvistiem nebūs par ko cepties.
Būs skuka zeļonaja... ;) :)
Kādas problēmas? Nebūs nekāda skuka.
Tad jau tāpat varēs teikt, ka īstā vēsture tiek slēpta.
Vnk tikai samainot vietām vienmēr var cepties par to otru :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #142 : 2018. gada 24. augusts, 10:27:03 »
..vai arī radīt vēl kādu vēstures versiju :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #143 : 2018. gada 25. augusts, 16:54:18 »
ja runā par vēsturi, tad ,-Japāņu zinātnieki izvirzījuši jaunu hipotēzi, kas vēsta, ka mūsu galaktika “nomira”, vēl pirms uz Zemes radās cilvēki. Pašlaik Piena Ceļš piedzīvo savu “pēcnāves” dzīvi.
https://www.tvnet.lv/6140257/izradas-ka-mes-dzivojam-zombiju-galaktika?utm_source=inbox.lv&utm_medium=content-text&utm_campaign=partner-includes
Vienvārd sakot, - Visums, jau labu laiku ir aizgājis pa pieskari, vienkārši mums, kā parasti, tas vēl nav dolecis, un Zemes iemītnieki ik pēc paaudzes pārraksta savu vēsturi. Kuru Visuma mērogā tas vispār krata, ja faktiski mēs dzīvojām pasaulē, kuras sen vairs nav, uzprasiet japāņiem, tie paskaidros sīkāk. Kamēr zemes populācija lauž galvas, kur pazuda autentiskie Stounhendžas akmeņi, kurus aizvietoja ar betona bluķiem, un par lielā Kolizeja ūdens piegādes santehnisko nodrošinājuma īpatnībām, tikmēr Zeme ar visu Piena ceļu jau sen atrodas melna cauruma otrā pusē un atbilstoši kaut kādai tur smalkai ķīmiskai analīzei vairs neeksistē. Ar ko , es mūs visus arī apsveicu..
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 25. augusts, 17:05:09 no olgucis »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #144 : 2018. gada 25. augusts, 18:02:52 »
ja runā par vēsturi, tad ,-Japāņu zinātnieki izvirzījuši jaunu hipotēzi, kas vēsta, ka mūsu galaktika “nomira”, vēl pirms uz Zemes radās cilvēki. Pašlaik Piena Ceļš piedzīvo savu “pēcnāves” dzīvi.
https://www.tvnet.lv/6140257/izradas-ka-mes-dzivojam-zombiju-galaktika?utm_source=inbox.lv&utm_medium=content-text&utm_campaign=partner-includes
Vienvārd sakot, - Visums, jau labu laiku ir aizgājis pa pieskari, vienkārši mums, kā parasti, tas vēl nav dolecis, un Zemes iemītnieki ik pēc paaudzes pārraksta savu vēsturi. Kuru Visuma mērogā tas vispār krata, ja faktiski mēs dzīvojām pasaulē, kuras sen vairs nav, uzprasiet japāņiem, tie paskaidros sīkāk. Kamēr zemes populācija lauž galvas, kur pazuda autentiskie Stounhendžas akmeņi, kurus aizvietoja ar betona bluķiem, un par lielā Kolizeja ūdens piegādes santehnisko nodrošinājuma īpatnībām, tikmēr Zeme ar visu Piena ceļu jau sen atrodas melna cauruma otrā pusē un atbilstoši kaut kādai tur smalkai ķīmiskai analīzei vairs neeksistē. Ar ko , es mūs visus arī apsveicu..

Pipec! Tātad arī paģiras patiesībā nav?!
A huļi tad pirmdiena-grūta diena?!
Coitus vulgaris?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #145 : 2018. gada 26. augusts, 09:52:31 »
Arī pirmdienas nav..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #146 : 2018. gada 27. augusts, 14:50:39 »
Un vēl... man te pēkšņi ienāca prātā. Visā tai Visuma bojāejas kontekstā... ir arī kaut kas pozitīvs. Ja jau  tas Visums, tai skaitā mūsu galaktika, nolikuši karoti un mums no debesīm spīd sen dzisušu zvaigžņu gaisma,... bet mēs esam radušies daudz vēlāk, tātad.... Tātad, mēs paši esam neapgāžams pierādījums tam, ka dzīve pēc nāves tomēr pastāv!!! Kurš te teica, ka pirmdiena ir grūta diena?!!!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #147 : 2018. gada 27. augusts, 23:42:42 »
 :flowers: man sasodīti patīk Olguča pēdējais komentārs. par cik es pati izvēlos,kam ticēt un kam neticēt, tad šits japiezīmē kkur blociņā, kaa versija...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #148 : 2018. gada 30. augusts, 18:10:41 »
Ja paskatās senās Latvijas foto un redz, ka mežu tur maz, jauni un svaigi, tad saprot, ka pirms 300 gadiem, bļāviens, te bija smilšu un mālu sanesumu pēcplūdu zona.
Labākajā gadījumā visā Latvijā māllēpes auga nevis zāle, par krūmiem vai kokiem pat nerunājot!

Pīpējot ienāca prātā:

Māte (vidus durvis pavērdama, ātri). Tēv, tēv, tavus ošus ... klēts galā ...
---
Uznāk Edvarts.
Ai, vecais, baigie plūdi bija.

:smoker:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #149 : 2018. gada 03. septembris, 09:13:27 »
Urā!
Lūk, ko man tēvs aizvakar pastāstīja (viņš manai versijai nepiekrīt, ja nu kas).

Vārdu sakot, pēc WWII, kad vectēva dzirnavas sabumboja, viņš sāka strādāt par mežsargu, un valsts viņam iedalīja mežniecības māju, kur dzīvot. Tur arī nodzīvoja līdz kaut kādām 90.to beigām. Tēvs tur piedzima un uzauga, es tur visas bērnības vasaras pavadīju. Pēc tam tur īpašnieki atnāca, pārpirka kādas reizes, tagad pajauna latviešu ģimene nopirka un sāka saimniekot. Vārdu sakot, viņi šovasar ir ielējuši pamatus vai nu jaunai mājai, vai daļēji pārnesīs veco.
Tēvs katru gadu brauc skatīties savas bērnības/jaunības vietas.

Tad nu tā!
Pamatus rokot, īpašnieki ir nejauši atraduši metru(?) zem zemes senas rijas pamatus, rijas krāsni, blakus vēl kūts pazīmes!
NEVIENS nekad nebija zinājis, ka tur pirms tās mājas ir vēl kas bijis.
Ne vietējie, ne arī kāds cits.
Tās ēkas nav pazudušas ne WWII laikā un, spriežot pēc nostāstiem, pat ne WWI laikā.
Es pats tur bērnībā piedalījos vienas vecas kūts nojaukšanā, un tā bija bez nekādiem pamatiem - nojauca, sazāģēja malkā, nekādas pēdas nepalika.

Pastāstiet, mīļie draugi, kurš pirms >100 gadiem izdomāja rijas pamatus ar biezu zemi apbērt, nevis vienkārši savākt akmeņus kaudzē?
Un ar kādiem Kamaziem un buldozeriem to aizpagājušā gadsimta beigās, ja ne ātrāk, izdarīja?