Autors Tēma: Reinkarnācija. Ticu, neticu, par un pret.  (Lasīts 10060 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Reinkarnācija. Ticu, neticu, par un pret.
« Atbilde #105 : 2018. gada 03. septembris, 09:11:18 »
starp citu, šorīt man uzlēca grāmata..lasijusi neesmu bet ja patrāpītos ar interesi izlasītu.ja nu kāds nopirktu, izlasītu un pēcāk atsūtītu man, tad es apmaksātu izdevumus un būtu dikti prieCīKs :smile:
par ļavrām un lenteņiem :scratch: , mana ticība balstās tajā, ka esam tie kam ticam... tātad ļavras un lenteņi manā ticībā neiederas...bet es nesaku ,ka tādi nevar buut kkur citur vai pat blakus...pasaule ir gana interesanta...pieļauju ,ka šī teorija varetu būt tuva manam lielajm  bērnam...(mož jāpajautā,ja traapu ar īsto jautājumu viņš parasti atbild) :scratch: kā arī pieļauju ,ka tā varetu būt viņa protesta jeb nolieguma forma :scratch:

Bībele pilna ar tekstiem par "lenteņu" vai dēmonu izdzīšanu no cilvēka, bet pa reinkarnāciju neviena vārda :) nē, es saprotu, konkurējoša filozofija un tā, bet par reinkarnāciju bvajadzētu palasīt pirmavotos, nevis tikai atstāstījumu atstāstījumus...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #106 : 2018. gada 03. septembris, 09:15:52 »
par reinkarnāciju bvajadzētu palasīt pirmavotos, nevis tikai atstāstījumu atstāstījumus...
Un kāpēc gnostiskie evanģēliji netika iekļauti kanonā? Labi vien jau ir, viņu uzskati par reinkarnāciju bija briesmīgāki, nekā budistiem ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #107 : 2018. gada 03. septembris, 09:20:38 »
droši vien tāpēc, ka neatbilda "ģenerāllīnijai". Pārāk sīkas detaļas, var jebkuru nobaidīt, palasi, kas slēpjas zem kārdinoša uzraksta DOKTORA DESA :D